Læg op på legumes

Læg op på legumes
Læg op på legumes
Anonim

Han er enkel og giver dig mere bang for din buck. Også kendt som: bønner Kan lide: En god lang sog i en kogende gryde Kan ikke lide: Kun bliver husket om mandagen Hobbyer: Kant ud oksekød, kylling og svinekød til et sted på din tallerken Find ham: I foretrukne fødevarer rundt om i verden, fra trøstende supper til kølige salater og alt imellem MERE FRA HUNDIG DINING FINDER: Appetitvækkere stjæle showetbælgplanter er en lille mad med stor effekt! Han har været i vores køkkener og på vores tallerkener i tusinder af år og er ikke ved at give det op. Faktisk bliver han kun mere trendy, takket være den vegetabilske kosts popularitet og den voksende liste over sundhedsmæssige fordele, han tilføjer til din kost. bælgplanter er lige så verdslig som han er ned til jorden og glad på ethvert bord, som du tjener ham på. bælgplanter er de røde linser i din karry, de sorte bønner i din burrito, den kikært i din hummus og edamamen ved siden af din Sushi, og han er klar til at være mere end din go-to ingrediens for Meatless Monday for disse tre hovedårsager:

  • Budgetvenlig - bælgplanter ville ikke kalde sig en billig dato. Han foretrækker at tænke på sig selv som al den smag med lidt ekstra udgifter penge tilbage. bælgplanter bringer ernæringen uden at lægge en buk i dit budget, hvilket giver mere plads til et glas vin med middag eller en film efter dit måltid. "¨
  • Proteinpakket - Oksekød, kylling, svinekød og fisk kan være de store navne i proteinverdenen, men de er ikke de eneste spillere. bælgplanter er fyldt med protein, vitaminer, mineraler og antioxidanter, plus han har meget lavt fedtindhold og kolesterolfrit. "¨
  • Fuld af Fiber - Ligesom frugterne og grøntsagerne, bælgplanter bruger tid i haven og har masser af fiber for at hjælpe dig med at fylde dig og holde dig fuldere længere. Desuden viser undersøgelser, at denne samme fiber kan hjælpe med at sænke kolesterolet, reducere risikoen for diabetes og hjælpe dig med at opretholde en sund vægt. Ja, han kan være fyldt med varm luft, men med lidt finesse i form af ekstra gennemblødningstid kan det forhindres.

MERE FRA HUNDIG DINING FINDER: Lad ikke "Side" styre dig forkertLet efter nye måder at nyde sundhed og budgetvenlige Legume? Prøv disse menuvalg fra at deltage i sund spisestue restauranter:

  • Røde bønner og risplade på Oby's (550 kalorier, 9 g fedt). Beliggende i MS. "¨
  • Sund kyllingeskål på Sombrero (580 kalorier, 13 g fedt). Beliggende i CA, AZ, MO. "¨
  • Pan Seared Redfish Fillet i tabel 100 (570 kalorier, 25 g fedt). Beliggende i Flowood, MS. "¨
  • Bean Burrito hos Taco John's (360 kalorier, 9 g fedt). Placeret landsdækkende. "¨
  • Veggie Burger på Edina Grill (540 kalorier, 27 g fedt). Beliggende i Edina, MN. "¨
  • Black Bean Tostada hos Tio Leos (410 kalorier, 12 g fedt). Beliggende i San Diego, CA. "¨
  • Tempeh Sandwich på Groveland Tap (530 kalorier, 25 g fedt). Beliggende i St. Paul, MN.

MERE FRA HEATHLY DINING FINDER: Nudel kender, hvordan man bringer dig til bordet

Populært emne.