Vi forsøgte det: Redken Diamond Oil High Shine Shampoo & Conditioner

Vi forsøgte det: Redken Diamond Oil High Shine Shampoo & Conditioner
Vi forsøgte det: Redken Diamond Oil High Shine Shampoo & Conditioner
Anonim

Når tempperne falder og luften bliver kold og tør, søger jeg altid måder at tilføje ekstra hydrering til mit hår, der ikke vejer det ned. Med meget fint hår, der har tendens til at blive fet super hurtigt, tager jeg særlig vægt på at anvende balsam strategisk lige fra mine ører, ned. Enhver yderligere op, og jeg vil have mærkbar oiliness ved middagstid. Derfor blev jeg pumpet for at prøve dette gel balsam, der er beregnet til at bøje sig og fjerne det uden at tilføje nogen flydende inducerende vægt.

Produkt: Redken Diamond Oil High Shine Shampoo & Conditioner

Pris: $ 18 for shampoo, $ 19 for balsam

Vi tænker:

Image
Image
Image
Image

Hvordan det ser ud, hvordan det føles: Guld og glitrende! Du vil ikke have mærkbar glitter i dit hår efter (bekymre dig ikke), men det er hvad der giver dine låse en subtil reflekterende kvalitet og ekstra glans. Redkens shampoo ligner almindelig shampoo, men deres balsam i en gelform var overraskende for mig.

Brugsvejledning: Shampoo som normalt. Når du kommer til konditioneringen, er du velkommen til at anvende på hver tomme af dit hår. Selvfølgelig koncentrere dig om længder og ender, men du behøver ikke frygte at sætte denne balsam på eller i nærheden af din hovedbund.

Resultater: Jeg må indrømme, at gelen følte sig lidt underlig i starten. Jeg vidste ikke, om jeg havde nok produkt i mit hår, da jeg er vant til at føle de tykke, kremede teksturer af almindeligt balsam. Men efter flere anvendelser lærte jeg, at jeg ikke føler mig så meget i min håndflade, det er en god ting. Og det er præcis, hvordan det føles i mit hår - let og næsten ikke-eksisterende. Jeg anvender Redken Diamond Oil High Shine Conditioner frit hele mit hår og kan springe over en dagvask, hvilket ikke altid er tilfældet for mig.

Oplysning: Jeg modtog Redken Diamond Oil High Shine Shampoo & Conditioner som en prøve.

Relaterede artikler:Dine kolde vejrskønsproblemer, løst!

Populært emne.