Low-Maintenance Platinum Hair - Det er muligt!

Low-Maintenance Platinum Hair - Det er muligt!
Low-Maintenance Platinum Hair - Det er muligt!
Anonim
Cutler Salon
Image
Image

Jeg er ikke risikovægtig. På trods af måneder med at have en Instagram af en platinobob screenshotted på min telefon, jeg fortsætter med at søge et kompromis, der ikke involverede en dobbelt proces. Bare udtrykket "dobbelt proces" fremkaldte hårdt arbejde og en encylopedisk produkt viden. Jeg har et apotek shampoo / luft tør livsstil, men jeg også holdt ogling den isete blonde på min telefon, der sandsynligvis var ude for drinks i en designer læderjakke og ikke hjemme stirrer på et screenshot fra Instagram.

Men jeg var bange. Min forskning ledte mig altid til fortællinger om ni timer i salonen, hovedbunden og det uundgåelige brud. Og så er der vedligeholdelsen: Du skal gå tilbage hver sjette uge for at få dine rødder færdige. Har jeg talt dig ud af dobbeltprocessen endnu? Fantastisk, fordi jeg har nyheder for dig: Du kan stadig gå platina uden alt det der virker.

Ariel på Cutler Salon i New York City var om bord med det samme, da jeg fortalte hende, at jeg ønskede (nødvendigt) at gå platin uden en dobbeltdagsproces hele dagen. Da jeg forklarede mine hårplejevaner, som helt ærligt ikke omfatter root touch-ups, besluttede hun på højdepunkter. Da min naturlige farve allerede var en beskidt blondine, kunne vi male i platinen for et kig, som Ariel forsikrede mig om, ville give platinens lysstyrke og dristighed uden afgrænsningens rodlinje. Vi var ankommet til en perfekt løsning til cash- og calendar-challenged.

Fair advarsel for kemiske purister: Ariel gjorde bleges stadig mit hår. Hun brugte individuelle folieindpakninger, der tog mindre end halvdelen af tiden for en dagslang blegning. Siden min sidste runde af blonde højdepunkter var længe blevet dyrket og hugget af, arbejdede blegemiddelet hurtigt. Det kan tage længere tid for dem, der går ind med farvebehandlet hår. Når jeg var farvet af farve, flyttede Ariel ind på toning og ruder for at opnå den perfekte skygge (denne del kan tage to aftaler for at opbygge tætheden af din ønskede blonde, hvad enten den er iskold eller en mere naturlig bleg).

Enhver slags farvebehandlet hår har brug for pleje, og mine stylister anbefalede produkter som Redkens Color Extend Magnetics Sulfate-Free Hair Color Shampoo og Blonde Idol-linjen. Med hensyn til styling anbefaler Cutlers Micki Charles havsprøjt og andre produkter, der hjælper med at skabe en tekstur, der passer til mit nye gritty look. Tæller blonde som gritty? Det gør mig!

Ansvarsfraskrivelse: Jeg har modtaget min hårbehandling gratis.

Relaterede artikler:

Din indkøbsvejledning til farvelægning

Sådan får du smukke, naturligt kigende højdepunkter

Nemme måder at style naturligt hår

Populært emne.