25 Dages Skønhed: Hot Værktøjsgaver Værd at Splurge

Indholdsfortegnelse:

25 Dages Skønhed: Hot Værktøjsgaver Værd at Splurge
25 Dages Skønhed: Hot Værktøjsgaver Værd at Splurge
Anonim

Et kvalitets varmt værktøj - uanset om det er en tørretumbler, flatiron eller krøllejern - er en investering, du vil altid være glad for, du lavede. Ikke kun vil det vare dig i årevis, men dit hår bliver lettere at stilere og sundere end hvis du kører noget gammelt stykke varmt metal igennem det. Men et dyrt tørretumbler eller rækværk er ikke noget, vi normalt tillader os at købe, selv om vi er værd at splurge. Hvis du kender nogen, der har brug for en fantastisk hårinvestering, skal du overveje at gave et af disse højkvalitets og unikke varme værktøjer.

Image
Image

Cricket Ultra Smooth Professional Hårtørrer, $ 116

Tørret hår hver dag kan virkelig skade det, men denne nye innovation fra Cricket har et filter infunderet med arganolie og keratinprotein, så du kan bogstaveligt talt blæse nærende ingredienser i dit hår, mens du tørrer. Denne tørretumbler er også lille, men mægtig, vejer kun 16 ounces (1 pund!) Og når vindhastigheder på 59 km / t, hvilket giver en hurtig og utrættelig hårtørrende oplevelse.

Image
Image

GHD Bird of Paradise Collection Styler, $ 225

For enhver med tykt, krøllet hår, der er svært at rette sig, bliver denne styler hendes mest værdsatte besiddelse - tillid. ghd's professionelle stylister har en auto-temperatur kontrol funktion, så det opvarmer op til den perfekte temperatur, men aldrig kommer til det punkt, at håret kan brænde. Det har også en søvnfunktion, der starter efter 30 minutter uden brug, så du behøver aldrig at spekulere på, om du gjorde eller ikke slukkede den. Med sine konturerede plader og afrundede kanter kan denne styler bruges uden problemer som både en glathugger og en krøllestang. Specialudgavefarverne (der er også to fantastiske farver) kommer med en matchende varmebestandig mått.

Image
Image

Instyler MAX, $ 100

Denne elektroniske styler har en roterende tønde, turmalin keramisk udglatning plade og ioniske børster, som arbejder for at skabe både super glatte, lige tråde eller bløde, beachy bølger. Det roterer i begge retninger, så du kan style hår væk fra eller mod dit ansigt, og har andre nifty funktioner som en 30 sekunders opvarmning og automatisk sikkerhedsafbrydelse. Børsteegenskaben gør det, så din lige stil slutter ikke med den poker-lige fladhed, der nogle gange sker, når vi overjerner - i stedet løftes håret på roten, fuldere og frizz-fri. Plus, da håret konstant bevæger sig gennem værktøjet, er skadelig varme ikke for langsomt koncentreret på ét sted.

Image
Image

Kiss Instawave Automatic Curler, $ 60

Kend en person, der altid hævder, at hun bare aldrig kan krølle hendes hår rigtigt? Denne automatiske krøllejern tager alt gættet ud af, hvor tæt at krølle og hvor lang tid at holde. Du trækker bogstaveligt et stykke hår ud, holder det bare ved at røre ved kanten af staven og trykker på knappen. Curler griber dit hår og vrider det i tønderen og roterer hele tiden for at danne en perfekt formet krølle. Og bekymre dig ikke - det kommer ikke til at blive fanget og sammenflettet. Det virker faktisk som en drøm.

25 dages skønhed:

Dag 23: Makeup tilbehør til børn

Dag 22: Øjenskygge Paletter Under $ 50

Dag 21: Gavekrem til håndcreme

Dag 20: Gaver til Manicure Junkie

Dag 19: Bedste af Skønhedsværktøjer

Dag 18: Klassisk hudpleje

Dag 17: Te Gaver til at øge hudens sundhed

Dag 16: Gaver af guld

Dag 15: Gaver til Lash Pro

Dag 14: Fruity Beauty

Dag 13: Hot Værktøjsgaver Værd at Splurge

Dag 12: Gaver til mænd

Dag 11: Fragrance Sets for en sweet-smelling 2015

Dag 10: Røde neglelakssæt

Dag ni: Sminkesæt til det perfekte røgfyldte øje

Dag otte: Det bedste af naturlig skønhed

Dag Seven: Neglepakker under $ 20

Dag seks: Pebermynte godbidder

Dag fem: Luksus skønhedsgaver

Dag fire: Duftende Holiday Candles

Dag tre: Luxe badning

Dag to: Læbestift Stocking Stuffers Under $ 15

Dag 1: L'OcciBox Beauty Sample Box af L'Occitane

Populært emne.