Mænd som Pretty Hair Dye, også! (På deres skæg)

Mænd som Pretty Hair Dye, også! (På deres skæg)
Mænd som Pretty Hair Dye, også! (På deres skæg)
Anonim

Mænd har brug for at henlede opmærksomheden på dem på en eller anden måde nu, at dekorative skæg sæson er forbi. Løsningen er "enhjørningshår", raffinaderi 29 rapporter, en bror til regnbuehårfarvestoftrenden, der skarrede op i løbet af 2014. Nogle dudes som Tyler Dean King (fremhævet i selvportrættet ovenfor) gør endda et ombre udseende, der begynder med mørke hår på toppen og få lysere gennem deres sideburns og ned til skæget.

Pamela Gonzalez, colorist på Cutler, har for nylig lavet hvad salon termerne "avant-garde" mænds skæg farve. Tjenesten starter på $ 100, men kan koste mere afhængig af, hvordan regnbue du har valgt at gå. Gonzalez advarede også, at ikke alles hud er "hård" nok til at håndtere en tjeneste som denne. Du skal virkelig være ret mandlig at trække et regnbue skæg ud.

Sådan ser 2015 ud, venner! Det er regnbue:

#Beard #coloredbeard #colorful #newyearseve #zurich #selfie #crazy #happy #happynewyear

Et billede indsendt af Amber Jaberzadeh (@amberaniseh) den 1. januar 2015 kl. 13.17 PST

Og grøn:

Hvorfor ikke, #halloween er lige om bøjten #coloredbeard #beardedgays #gay #igay #tokyo #beardedhomo

Et billede indsendt af asher (@ashereign) onOct 27, 2014 kl 5:54 PDT

Og pink!

Et foto indsendt af Henry (@beastme) den 4. november 2014 kl 12:35 PST

Bare hvis du prøver dette hjemme (som vi gør ikke anbefaler), her er en artikel fra CoolMensHair.com, du kan have brug for at bogmærke: Sådan fjerner du hårfarve fra ansigtet - 5 billige alternativer til salonprodukter. "Selvfølgelig er forebyggelse den bedste måde" at fjerne blå regnbuefarvestof fra din hud, advarer CoolMensHair. Men bare i tilfælde af, kan du prøve våd cigaretaske, tandpasta, opvaskemiddel med baknig sodavand, eddike eller neglelakfjerner. Held og lykke! Relaterede artikler: Den nyeste hjemme-hårfarve teknologi Lav vedligeholdelse Platinum Hair - Det er muligt!

Populært emne.