Hårpleje tips til hver sæson

Hårpleje tips til hver sæson
Hårpleje tips til hver sæson
Anonim

Uanset om det sveder gennem vores camis eller fryser vores behinds off, påvirker årstidsskiftet, hvordan vi klæder, spiser og endda rejser. Det bør også ændre, hvordan vi tager hånd om vores hår. Hvordan du bryr dig om dine låse om sommeren, skal være anderledes end hvordan du holder af med dine låse om vinteren. Og det går dobbelt, hvis du bor i et klima, der oplever begge disse sæsoner til deres fulde. Marin Marin, en nybaseret frisør / colorist, der splitter sin tid mellem at arbejde på Muze Salon på Manhattan og styling til fotoskudd, hjalp os i skabe den ultimative guide til hårpleje i hver sæson. Her er hans enkle tips og tricks for at holde dit hår så det bedst om vinteren, foråret, sommeren og efteråret:

Image
Image

Tør luft og fugtige temperaturer er det værst. Udover at tørre vores hud ud, tager vores hår også et alvorligt slag. Så hvordan bevarer og beskytter vi vores låse? Davide anbefaler shampooing mindre og gøre en dyb condition hår maske en gang om ugen. Også, brusebad med køligere vand om vinteren hjælper forsegle kutiklen, som forhindrer statisk. En anden måde at forhindre de irriterende flyveveje på? Sove med en befugter så luften i dit værelse for at holde fugtig luft cirkulerende. For at reparere og forhindre yderligere skader på håret, prøv at bruge en fugtgivende maske såsom Rita Hazan Weekly Remedyeller Oribe Signature Moisture Masken gang om ugen for ekstra fugtighed .

Image
Image

Springtime føles som et frisk pust. Så hvorfor ikke genoplive dit hår for at matche årstidens fornyede liv? Forår er en god tid til at lade dit hår være mere naturligt uden styling. Brug mindre varme værktøjer og lad dit hår vokse udtil en frisk sommer cut! Det er også en god tid til forkæle nogle blowouts, vil manglen på fugtighed gøre det frizz, og luften er ikke tør nok til at skabe statisk. En win-win!

Image
Image

Vi har en tendens til at glemme, hvor meget luftfugtighed, havsalt og kraftige UV-stråler påvirker vores tresses om sommeren. Det er vigtigt ikke at bruge de samme produkter om vinteren, som du bruger om sommeren, da nogle produkter kan være for tunge i sommermånederne. Sæt varmen med fugtighedssprayer og tør shampoo ligesom Oribe Impermeable Anti-Humidity Spray(for at kæmpe frizz), og Klorane Dry Shampoo med Havremelk (for at absorbere olie ved roden). Også, får en klar glasur på din lokale salon kan hjælpe med at forsegle håret, der hjælper med at blokere fugtigheden. Hvis du tilbeder solen, kan dit hår - farvet eller ikke - blive beskadiget fra de varme sommerstråler. Undgå varme styling da dit hår desværre allerede oplever eksponering for høje temperaturer. Jo mere varme styling du gør, og jo længere du venter i mellem hårklipp, kan medføre splitte ender at rejse længere op på dit hår. Så prøv at få en trim hver tredje til fem uger for at forhindre nogen langvarig skade. I sidste ende er den værste forbrydelse, som sommeren kan lægge på hovederne, det hårfarvede hår / højdepunkter, der virkelig lider under solen. Start med en farveforbedrende shampoo og balsam. Brug derefter en varmebeskytter som f.eks Tressem é Få slank varmebeskyttelsesspray når der blæser Hvis du har farvebehandlet hår, prøv en forladt mælk som f.eks Shu Uemura Color Luster Brilliant Glaze Thermo-Milk på håndklædetørret hår til ekstra beskyttelse mod farvefading. Prøv at vente, indtil du kommer tilbage fra din strandferie for at opfriske din farve / højdepunkter, så de ikke er dullede eller bliv klare under konstant udsættelse for sol.Pro Tip: Når du er på stranden eller i poolen med vådt dit hår med vand og en termisk beskytter såsom Oribe Foundation Mist før de kommer ind i havet / poolen. Dette virker som en primer for dine tråde, da tørt hår nemt er mættet med saltet eller kloren, hvilket kan føre til skade og splittede ender.

Image
Image

Det blæse vejr blæser ikke bare om de smukke røde og gule blade hvert år - vores hår bliver kastet rundt også. Temperaturerne begynder at køle ned, og det er vigtigt at holde håret hydreret, så det er klar til den uundgåelige vinterforkølelse. David anbefaler sine kunder regelmæssigt at gøre en hovedbund rens og eksfoliering. Folk har en tendens til udelukkende at fokusere på at reparere deres hår, idet man glemmer, at en sund hovedbund er grundlaget for et sundt hår. Brug en klarende shampoo som f.eks. Clairol Hair Food Root Cleansing Shampoo Det er godt for både mænd og kvinder at bruge til en hurtig håropfriskning. Mange saloner tilbyder hovedbundsbehandlinger, så sørg for at spørge din stylist, hvis de tilbyder en. Men sørg for ikke at bruge en klargørende shampoo eller skalpebehandling efter en frisk farve, da det vil strikke dine tråde af deres nye, blanke farve. For de ekstra blæsende efterårsdage, spritz dit stylede hår med R + Co Yderrum Fleksibel Hairspray. Det giver dig nok hold til at holde hele dagen uden ekstra opbygning.

Populært emne.