Enkle tips til at få Oscar-værdigt hår

Enkle tips til at få Oscar-værdigt hår
Enkle tips til at få Oscar-værdigt hår
Anonim

Kan det være sandt? Mange af frisurerne på Oscarerne i år er faktisk nemt ?! Det er helt sandt: ponytails og bølgete doser var over det røde løber ved 2015 Academy Awards. Uanset om det var Naomi Watts 'løse krøller eller Sarah Hylands slanke, efter-party updo, er det sikkert at sige i år, at der var et par flotte udseende, som alle kunne gøre hjemme - ingen frisør havde brug for.

Image
Image

For en hurtig vejledning i disse fantastiske stilarter spurgte vi kendisstileist Ryan Richman, for et trin for trin af Sarah Hylands trækkede pony.

For at opnå denne glatte opdatering anbefaler Ryan at sprøjte fugtigt hår med en orlov i behandling som Sundt Sexet Hår Soya Ønsker Det Alle 22 I 1 Efterladt Behandling at blødgøre tråde og forhindre frizz.

Derefter, ved hjælp af en flad børster børste, blæse tørre sektioner af hår, der begynder i nakken, og arbejder dig frem til hovedets forside.

Efter tørring skal du bruge et 1-tommers glatjern til at glatte håret. For Sarah Hylands pony, gå tilbage og brug en flad børste til at pudse håret i en høj hestehale, mens du sprøjter en glansspray som f.eks. Glat Sexigt Hår Glat & Seal på håret for forbedret glans og frizz kontrol.

Endelig fastgør håret på hovedets hovedpunkt med en elastik og læg et stykke hår rundt om det for at skjule det elastiske bånd. Sikre det med en bobby pin for at holde det på plads.

Image
Image

Keira Knightley og Naomi Watts vælger lige så let, bølget udseende. Meaghan Masterson, en styist for Sexy Hair gav os nogle ekstra tips og tricks til deres simple udseende.

For løse, ufærdige bølger, begynder at preppe fugtigt hår med en udjævningsbalsam som Glat Sexet Hår Glat Encounter før varme styling. Derefter tørre store dele af håret, vrid med fingrene for at skabe spiraler og tilføj ekstra tekstur.

Når håret er tørt, brug et ovalt formet krøllejern på hele hovedet, krølle to-tommers sektioner for en løs bølge. Når håret er krøllet, bør du let bøje gennem dit hår for at dekonstruere bølgerne og fjerne håret lidt. Spritz med et fleksibelt hold hårspray for at holde udseendet hele natten lang.

Keira Knightleys hår blev efterladt helt ned og løs. Men for Naomi Watts 'look, hvor håret blev trukket tilbage fra hendes ansigt for at fremhæve sine vinfarvede læber, foreslår Meaghan at lægge et hårstykke bag øret og sikre sig med en bobby pin. Også, til hendes mere volumerede look, spray en af YouBeauty-redaktørens yndlings tørre shampoo ved rødderne for mere af et løftet look. Voila!

Alt ser ud fra 2015 Oscars Red Carpet

A-Listers bærer den samme $ 20 Nude Thong

Populært emne.