UPDATE: Kilde siger en del af Giuliana Rancic's racist "Fashion Police" Bemærkninger mod Zendaya blev redigeret ud

UPDATE: Kilde siger en del af Giuliana Rancic's racist "Fashion Police" Bemærkninger mod Zendaya blev redigeret ud
UPDATE: Kilde siger en del af Giuliana Rancic's racist "Fashion Police" Bemærkninger mod Zendaya blev redigeret ud
Anonim

UPDATE, 3/5/15 kl 7:30 Menneskerrapporterer, at Giuliana Rancic's nu berygtede "patchouli oil and weed" kommentar var ikke alt, hvad hun havde at sige om Zendayas dreadlocks. Mag'en har fået (men endnu ikke udgivet) et "Fashion Police" -klip af Rancic, der siger, at Zendayas drejning i midterlængde er "rigtig tung - det overvælder hende, og det er bare for boho." Hun fortsætter med at skabe fredsskilte og sig igen "Zendaya er mere high-fashion. Håret til mig på hende gør hende lidt mere boho. Ligesom jeg har lyst til at hun lugter patchouli olie. Eller græs. "Denne kommentar er mere i tråd med Rancics oprindelige undskyldning på Twitter," Jeg henviste til et bohemisk, elegant udseende. "Denne forklaring kan give Rancics bemærkninger en smidge mere sammenhæng, men det er klart for lidt, for sent for at redde hende omdømme.

Original Post:

Årets Oscars havde deres andel af progressive øjeblikke: Patricia Arquettes opfordring til lønlig lighed, Graham Moores erklæring om ikke at passe ind, og John Legends bevægelige forestilling af "Glory." Men selvfølgelig skal nogen komme sammen og ødelægge det. Den person var E! Fashion Politi vært Giuliana Rancic.

Zendaya, en tidligere Disney-stjerne, vandrede E! S røde løber i midterlængde dreadlocks, som, som NYMag påpeger, var dramatisk forskelligt fra den pixie cut, hun havde tidligere den uge. For Gud ved kun, hvorfor Rancic sagde, at dreadlocks fik Zendaya til at ligne, at hun lugtede af "patchouli-olie og ukrudt". Kan du forestille dig, at nogen siger det til Scarlett Johansson?

Twitter kom til Zendayas forsvar, og Zendaya skrev til sidst en lang kommentar selv for at reagere på Rancics unødige racistiske kommentar:

pic.twitter.com/q0fOYrv3gc

- Zendaya (@Zendaya) 24. februar 2015

Rancic undskyldte på Twitter, og siger, at kommentaren havde "intet" at gøre med race. Ret.

Kære @ Zendaya, jeg beklager, at jeg fornærmet dig og andre. Jeg henviste til et bohemisk smarte udseende. Havde intet at gøre med race og aldrig ville !!!

- Giuliana Rancic (@GiulianaRancic) 24. februar 2015

Skål til Zendaya for sit smukke naturlige hår og til at rocke det på det røde løber.

UPDATE: Berømtheder er kommet ud til støtte for Zendaya på Twitter, herunder Ava DuVernay, Kerry Washington, Viola Davis og Solange Knowles.

Yeah @ fashion police har været bashing my fro i år, @intouchweekly sammenlignet det med en hund … og du ved hvad jeg siger? pic.twitter.com/OBvkpw4Vdn

- solange knowles (@solangeknowles) 25. februar 2015

Du er skønhed personificeret. Jeg fejrer dig sis! RT "@Zendaya: Bare indsendt et billede https://t.co/rftab9VoBv"

- Viola Davis (@violadavis) 24. februar 2015

Giuliana Rancic undskyldte on-air på tirsdag. I en dystre erklæring til Zendaya og seerne indrømmer hun, at hendes rødt tæppe-kommentar var "respektløs." Rancic siger, "Dette har virkelig været en lærerig oplevelse for mig. Jeg har lært meget i dag, og denne hændelse har lært mig at være meget mere opmærksom på klichéer og stereotyper, hvor meget skade de kan gøre. Og at jeg er ansvarlig som vi alle er, at de ikke fortsætter dem videre."

Opdatering til opdateringen: Zendaya er en klasse handling. Hun sendte et Instagram-billede som svar på Giulianas seneste undskyldning. "Giuliana, jeg sætter pris på din undskyldning, og jeg er glad for at det var en lærerig oplevelse for dig og netværket … Lad os være det lys og sprede den kærlighed," siger hun.

Et billede indsendt af Zendaya (@zendaya) onFeb 25, 2015 kl 11:22 PST

Opdatering, 2/27/15 kl. 10.00The Hollywood Reporter har rapporteret, at Kelly Osbourne holder op med "Fashion Police" i dag. Efter at Giuliana Rancic's første kommentarer havde Osbourne tweeted irriteret-men-mystiske bemærkninger som denne:

Jeg giver alle involverede 24 timer til at gøre det rigtigt, eller verden vil høre, hvordan jeg virkelig føler. kontaktmæssigt Jeg må ikke tale!

- Kelly Osbourne (@KellyOsbourne) 24. februar 2015

Dette var udsagnet udgivet af E! på Kelly Osbournes afgang:

"Kelly Osbourne er afgang E! SFashion Police at forfølge andre muligheder, og vi vil gerne takke hende for hendes mange bidrag til serien i løbet af de sidste fem år, i hvilken periode showet blev et hit med seerne.Fashion Police vender tilbage som planlagt mandag den 30. marts kl. 9, og der er ikke truffet nogen afgørelser om hendes udskiftning."

Tre lave vedligeholdsstil for naturligt hår

Hvorfor vælger jeg at gå naturligt med mit hår

Populært emne.