Få udseende: Westminster Kennel Club Dogs

Få udseende: Westminster Kennel Club Dogs
Få udseende: Westminster Kennel Club Dogs
Anonim

Præmier sæson 2015 soldater på med Westminster Kennel Club årlige hunde show. De er hunde, men de er i grunden berømtheder nu. Pels er lidt ligesom hår. Og hvad er pointen med en prisuddeling, hvis vi ikke lærer, hvordan vi skal se efterpå? Her er vores guide til at genskabe det "bedste i show" udseende fra det 139. årlige hundeshow.

Et billede indsendt af Purina Pro Plan (@proplan) onFeb 17, 2015 kl. 18:07 PST

Buzzword her er selvfølgelig volumen. Næste gang du vasker, brug en voluminerende shampoo og anvend kun balsam til enderne. Lad ikke tunge conditionere afveje dit Chow Chow look! For sort tunge anbefaler vi Haribo Black Licorice Wheels, 19,50 dollar til en 5 lbs taske.

Et billede indsendt af Westminster Kennel Club (@westminsterkennelclub) onFeb 17, 2015 kl 6:57 PST

Barry Komondor's beachy bølger er nemme at replikere derhjemme med et simpelt texuriserende produkt. Delt håndklædetørret hår i sektioner, og anvend et produkt som Suave Professionals Sea Mineral Infusion Texturizing Sea Spray jævnt fra rod til tip. Når dit hår er tørt og bølget, skal du løbe ned til vandet og bøje på nogle måger.

Et billede indsendt af Westminster Kennel Club (@westminsterkennelclub) onFeb 17, 2015 kl 19:18 PST

Åh, sideband. Et ædelt valg, dette udseende er ikke for svagt af hjertet. Ryktet har det Skye Terrier her har en personlig bang-only hår stylist til hans daglige trims. Hvis du ikke har råd til den slags vedligeholdelse, er vores råd at undgå denne mørke vej for enhver pris.

Et billede indsendt af Westminster Kennel Club (@westminsterkennelclub) onFeb 16, 2015 kl. 11:27 PST

Franz 'glatte' gør er lige så simpelt som det er klassisk. Flatiron hele hovedet, brug derefter et krøllejern til en sjov 1950'ers indre krølle på enderne. Varmt værktøj kan være hårdt på håret, så tag dig af med en god ridse.

Et billede indsendt af Dog Fancy (@dogfancymag) onFeb 16, 2015 kl 12:12 PST

Spørg din stylist til en full-body ombre.

Et billede indsendt af Westminster Kennel Club (@westminsterkennelclub) onFeb 16, 2015 kl. 17:19 PST

Hundegruppen modellerer denne sæsonens hotteste nøgne poleret til mani cam. Du kigger på de tre hotteste ansigter i "no-makeup makeup" -trenden. Prøv Essies Cashmere Matte Polish til at replikere deres stil.

Populært emne.