Overraskelse! Kim Kardashian vasker hendes hår hver 5. dag

Overraskelse! Kim Kardashian vasker hendes hår hver 5. dag
Overraskelse! Kim Kardashian vasker hendes hår hver 5. dag
Anonim

Nogensinde ønske du havde hår som Kim Kardashian? Ja, lyv ikke, vi ved, du gør. Og hemmeligheden ligger ikke kun i Kardashian Beauty Hair-produkter, en frisørstylist eller bukserne af hårforlængelse, der pryder hver af Kardashian-søstrernes hoveder.

I et interview med skønhedslogo Into the Gloss indrømmede Kim sig til at vaske hendes hår kun en gang hver femte dag. Hun fortæller hjemmesiden:

For mit hår skal jeg ikke vaske det hver dag. Vi starter med et udblæsning på dag ét, så går vi ind i en mere messig vibe den næste dag, og så fladder vi det og gør et rigtig flot udseende på dag tre, da det kræver lidt olie i håret. Dag fire kunne være en slicked-back hestehale, og på den femte dag er, når du vasker det. Det er lidt overdrevet, måske. [Griner]

Overdreven eller imponerende, at hun kan trække den af? Hun gør har masser af produkter og hårguruer til hendes rådighed. Jeg har tyndt hår, der skal vaskes hver dag, hvis det ikke var for tørre shampoos magiske underværker, så at have hår, der kan se ikke bare anstændigt, men stadig frisk og glam FOUR DAYS efter vask det lyder som min vildeste drøm.

Der er faktisk nogle legitime fordele ved at vaske dit hår mindre også, hvilket sandsynligvis er en del af grunden til, at Kim og resten af klanen har sådanne saftige låse. De naturlige olier kan gøre deres tænger, og ved hjælp af varme værktøjer reduceres mindre ofte hårskade. Hvis du vil prøve at gøre tingene Kims måde, så tjek vores artikel om, hvordan du går tre dage uden shampoo, og disse anmeldelser af nogle af vores yndlings tørre shampoo.

Relaterede artikler:

Kim Kardashian's Hot Makeup Looks

En komplet opdeling af Kims 7 dufte

Populært emne.