UPDATE: Kim Kardashian er ikke Platinum Blonde Anymore

UPDATE: Kim Kardashian er ikke Platinum Blonde Anymore
UPDATE: Kim Kardashian er ikke Platinum Blonde Anymore
Anonim
INFphoto.com
Image
Image

Opdatering, 3/26/15: Hårfarver, i modsætning til berømmelse, er flygtige i Kardashian husstand. Efter en kort stil som en platinblondine og derefter endda blonder, har Kim Kardashian farvet hendes hår tilbage til sin sædvanlige dybe brunette.

Kardashian blev fotograferet af INFphoto.com, der gik ud af en ballet lektion i Los Angeles med sin datter, North West, og nevø, Mason Disick, og hun ser ud som om hun aldrig har ændret noget om hendes udseende. Hmm, måske tog hun de Draco Malofy sammenligninger til hjertet. Eller måske blev hun syg af platinblondinerne efter hende ELLE Frankrig magasin cover kom ud?

Image
Image

Eller måske, måske måske, var det meningen at være midlertidigt i første omgang.

Opdatering, 3/9/14:

En anden dag, en anden fascinerende (ok, ikke rigtig) udvikling i Kim Kardashian's blonde hårkrønike: hun har farvet håret igen og er ikke længere platinblondt, men næsten hvidblondt. Mennesker rapporter Kim fik hendes låse lavet lørdag på L'Atelier Blanc i Paris, hvor hun og Kanye er i byen til Paris Fashion Week. Realitetsstjernen citerede også et gammelt billede af Madonnas platinblonde hår som sin inspiration. Du hører det, hadere? Madonna, ikke Draco Malfoy.

Du er meget glad for det?

Et billede indsendt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Mar 7, 2015 kl 5:06 PST

Og bagfra her (nej, ikke den sædvanlige bagfra, vi kommer fra Kim):

Watching Bae udfører i aften på Louis Vuitton Foundation / Frank Gehry Museum

Et billede indsendt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) denMar 7, 2015 kl. 15:21 PST

Opdatering, 3/6/15, 9 a.m.:

Så åbenbart har Kanye en Draco fetish …. # Muse

Et billede indsendt af Tom Felton (@ t22felton) denMar 5, 2015 kl. 12:10 PST

Efter disse Draco Malfoy sammenligninger fra, vel, alle, Tom Felton selv har vejet ind på Kim Kardashian's platin låse. "Så åbenbart har Kanye en Draco fetish …. #muse, "skød skuespilleren på Instagram under et billede af Kims hoved Photoshopped på en scene fra" Harry Potter. "Jeg kommer ud på en lem og gætter på disse Draco Malfoy sammenligninger er ikke hvad Kimye havde i tankerne med deres store platinhår debut.

Original Post, 3/5/15:

Vi har set Kim Kardashians bryllup. Vi har set hendes røv. Men vi har ikke set hendes bløde pladehår. Ja, Kim har nu blondt hår i en enorm afgang fra hendes varemærkeblanke brune låse. Via Racked, W magasins skønhedsdirektør Jane Larkworthy delte et Instagram af Kim Kardashian's nye farvestof, da hun forbereder Paris Fashion Week:

På chancen for at du bare vågnede op og min Instagram er den første du ser, er Kim nu blond. Ok, du kan gå tilbage i søvn.

Et billede indsendt af Jane Larkworthy (@wmagjane) onMar 5, 2015 kl 6:23 PST

Endnu mere skandaløst end det faktum, at jeg helt havde platinhår som for seks måneder siden, er det faktum, at Kim sis Khloé lige afslørede hende egen platin låse netop denne uge. Vi gjorde vores due diligence på Kendall Jenner's Instagram, og hun rocker stadig sin naturlige brunette for nu. Men sis Kylie gjorde en #tbt til hendes blonde hår tidligere i ugen, så måske er en fuldt blæst Kardashian-Jenner blonde fest i kortene for "Keeping Up" sæson 10?

Jeg er forelsket i mit blonde hår !!! @ traceycunningham1 du dræbte det med denne farve !!! Dy’<dy’ <dy’<

Et billede indsendt af Khloé (@khloekardashian) onMar 1, 2015 kl 1:28 PST

Selvfølgelig går en Kardashian ikke bare ud og køber en flaske blegemiddel. Kim skrev en Facebook-shoutout til hendes hele holdet, berømthedsmagasinet Joyce Bonelli og frisørerne Gregory Russell og Lorri Goddard. Hvad er den # 1 ting, Kim ikke kan modstå: En bag-scener ser på hendes liv. Tjek hende får hendes hår lavet nedenfor.

Indlæg af Kim Kardashian.

Populært emne.