Sofia Richie, Nicole Richie's Little Sis, Lands Bedøvelse Magazine Cover

Sofia Richie, Nicole Richie's Little Sis, Lands Bedøvelse Magazine Cover
Sofia Richie, Nicole Richie's Little Sis, Lands Bedøvelse Magazine Cover
Anonim
Billede med tilladelse til Popular Magazine.
Image
Image

Pas på Kylie & Kendall: vi har en ny, cool pige i Hollywood, og det er ingen anden end Nicole Richies lille søster! Sofia Richie har bristet ind i rampelyset og landet på omslaget af Populær magasinets første nogensinde problem. Populær er en teenage publikation grundlagt af den tidligere chefredaktør for NYLON magazine, Fashionista.com rapporter.

Sofia, den 16-årige datter af Lionel Richie, er ikke nybegynder til berømmelse. Hun har allerede lavet det rigtige navn med en uber-populær Instagram-konto (over 600.000 follwers!), Flere rødt tæppeudseende og et par redaktionelle træk til publikationer som f.eks. Elle.com, og Hvem hvad der bærer. Hun har endda en modelleringskontrakt med Select Model Management.

Det er ikke overraskende, at Sofia ville have en kick-ass stil og spræng karriere i en sådan ung alder. Med et modefænomen som en ældre søster, er du bestemt til at afhente en eller to ting. "Nicole har lært mig, hvis du vil have noget godt, det sker ikke bare … du skal arbejde for det." Sofia fortalte Popular Magazine, som citeret i Mennesker.

Hvis du spørger mig, er den bedste del af Sofias funktion hendes blegede blonde hår, minimal makeup og dristig gadeform. Ikke alle kan trække sig ud af dette kantede udseende (selv om mange har prøvet, det vil sige Kim Kardashian), men det synes at komme let for den fremadrettede stjerne. Hun hævder at få hendes stil inspiration fra Tumblr (som hun også er over) og siger:

"Jeg begyndte at følge en flok modelblogger og runway blogs, og så begyndte jeg lige at følge designere. Nogle gange ser jeg noget på Tumblr og tænker: "Åh min gud, hvordan tænkte jeg ikke på dette?" "

Populær vil ramme aviskiosker den 7. april.

Populært emne.