Julianne Hough omdanner hendes varemærke Blonde Hår til "Unicorn" Pink

Julianne Hough omdanner hendes varemærke Blonde Hår til "Unicorn" Pink
Julianne Hough omdanner hendes varemærke Blonde Hår til "Unicorn" Pink
Anonim

Julianne Houghs teksturerede blonde bob hjalp med at starte skuddet skør mani. Nu hopper hun på pastellhårvognen med hjælp fra stylisten Riawana Capri.

Hough forklarede tankeprocessen bag overgangen på hendes blog:

"Jeg elsker at eksperimentere med mit udseende ved hjælp af skønhedsprodukter, stylingsværktøjer og undertiden endda tage tingene et skridt videre - husk sidste år, da jeg hugget af hele mit hår? Det var en stor, fed bevægelse, men det var så det værd! Det følte befriende at ikke skjule sig bag alt det hår. Så hvorfor besluttede jeg mig for farven pink denne gang? Fordi pink er farven på venlighed! "

Et billede indsendt af Julianne Hough (@juleshough) onApr 7, 2015 kl. 13:46 PDT

Hun minder os om, hvor svært det er på dit hår at farve det på en unaturlig farve: Først skal du blegge den hvidblonde for at strippe den af enhver farve og derefter tone i din ønskede skygge. (Hough konsulteret Capri for at bestemme hendes pastellrosa.) Capri passerede også hendes tre C'er af Hair Wisdom: Engagement, Coiffure og Color. Coiffure er det vigtigste i vores sind, hvis du overvejer pastel - ikke alle har tid eller penge til at besøge salonen hver fjerde til seks uger! Hough sagde:

"Nu, hvis du tænker på dig selv," Nej, jeg er virkelig en enhjørning! "Og du vil gå til det rødder til ender - det respekterer jeg. Mit bedste råd er atVær venlig se en professionel. Husk, at all-over blegemiddel vil resultere i rødder omkring hver 4-6 uger, så vær klar til at røre op. Lad dig ikke genere din stylist ved ikke at holde op med din enhjørningens magi. Dette udseende kan gå fra varmt til varmt rod virkelig nemt. "

Føler du jilted af Houghs abadonment af hendes varemærkeblonde eller er du klar til at gå påskeæg sammen med hende? Lad os vide i kommentarerne!

LÆS MERE: Januar Jones går for Pink Hair: 'Call Me Frenchie'

Populært emne.