Sådan Rens Hårfarvestof

Sådan Rens Hårfarvestof
Sådan Rens Hårfarvestof
Anonim

Jeg er en rengøringsekspert og absolut ikke en skønhedsekspert, men jeg føler mig meget sikker på at gøre denne erklæring: Medmindre du går ind for en hårfarve meget lettere end din naturlige, eller foretrækker højdepunkter til en enkelt procesfarve, hjemme hårfarvning er absolut den rigtige vej. For omkring $ 10 og 25 minutter af din tid, kan du få gjort hvad det kræver en professionel godt op på $ 50 og flere timer at gøre til dit hoved.

Den største ulempe ved at lave din egen farve, bortset fra risikoen for at savne et hårhår på bagsiden af dit hoved, er, at det kan - rigtig snak - gøre et stort forbandet rod på dit badeværelse.

Men da jeg begge er en rengøringsekspert og en kvinde, der har brugt mange år, har de fået et år til at farve deres eget hår rødt rødt rødt. Jeg har et system til forebyggelse og / eller afhjælpning af messes down pat. Og i dag deler jeg det med dig.

Hvad skal du gøre før du selv åbner den boks med hårfarve

Før du selv åbner den boks med hårfarvning, er der et par forberedende foranstaltninger, som du bør tage for at holde badeværelset i at tage udseendet af en forbrydelsesscene i din forfølgelse af forfængelighed.

Den første er at lægge væk eller afsatte håndklæder, badehåndklæder eller stofbadmåtter, der er tæt på det område, hvor du skal gøre dit arbejde, som en sikkerhedsforanstaltning for at beskytte disse ting mod at blive ramt af små farvepletter. Derefter line bordpladen med papirhåndklæder. Hvis du gør det, vil du få plads til at indstille alle værktøjer, du bruger, mens du arbejder, som kamme, uden at bekymre dig om at farvestoffet kommer over alt. Papirhåndklæderne vil også naturligvis bidrage til at beskytte dit badeværelse tæller fra de irriterende farvestrålende splatters og splotches.

MERE FRA DE 'RENTE RENE' ARKIV

Din rengøringsvejledning til skønhedsprodukter

Sådan Rens Pulver, Blush & Bronzer Spills

Hvad skal man gøre, når Mascara kommer overalt

Sådan Rengør Hairbrushes And Combs

Din vejledning til fjernelse af læbestift

Den sidste ting at gøre er at have en svamp og et produkt som Soft Scrub allerede ude og på hånden, så du kan straks rydde op i spil, som de sker. Jeg anbefaler Soft Scrub, fordi det er en creme rengøringsmiddel, hvilket betyder, at det er blidere på overflader end pulverrensere som Comet, men det indeholder noget blegemiddel, hvilket er yderst hjælpsomt, når det kommer til farvestoffjernelse. Hvis du foretrækker noget, der ikke indeholder blegemiddel, er Simple Green også et godt valg.

Hvis du regelmæssigt farve dit hår hjemme, kan du også overveje at investere i et mørkt håndklæde eller to eller hænge på et ældre håndklæde, som du kan betegne som dine hårdørende håndklæder

Sådan rengøres de uundgåelige splatters fra dit badeværelse overflader

Selv med alt det, der er forberedt, er der ingen garanti for, at en klump af vådt farvestof lander på din bordplade, gulv eller vægge. Det er altid altid altid bedst at have tendens til dem så hurtigt som muligt, så prøv at blive vant til (så snart du har fået farven på hovedet), og tag et kig kig rundt på dit arbejdsområde for at finde ud af nogen fjernet farvestof.

Hvis du finder ud af, at farvestoffet er landet på din bordplade, skal du tørre så meget som muligt med et papirhåndklæde, være forsigtigt med at ikke smøre det og skabe et større område, der har brug for rengøring. Påfør derefter en lille mængde Soft Scrub og giv det godt at gå over med din svamp. Hvis pletten er meget stædig, skal du anvende lidt mere blød skrubbe og lad den sidde i ca. 10 minutter, før du tørrer den op.

Den bløde skrubbe eller enhver sprøjte med almindelig brug, der indeholder blegemiddel, kan også bruges til at rengøre farvestofflader fra fliser og fugemasse. Simple Green er et godt alternativ til bleaching-averse. Fordi fugemasse er så porøs, brug en skrubbe børste til at arbejde produktet ind for at få de bedste resultater. Til meget dårlige eller indlejrede pletter kan mere end en applikation være nødvendig - ikke modløs, hvis den ikke kommer ud på første pass. Det er meget normalt! Bare prøv igen.

For pletter på malede vægge, tag en Magic Eraser til at gøre meget kort arbejde med oprydning. Bare vær sikker på, som det altid er tilfældet, når du arbejder med de vidunderlige og underlige ting, at teste på et uhyggeligt sted, at Eraseren er sikker til brug.

LÆS MERE: Du gør din hjemmefarve forkert (men vi kan hjælpe!)

Sådan rengøres hårfarve fra dine håndklæder og tøj

I meget den samme vene som forslaget om at have dedikeret hårfarvning, er det ikke en dårlig ide for folk, der regelmæssigt gør deres egen farve for at investere i en colorists smock eller dedikerer en gammel knap-up skjorte til årsagen til at holde farvestoffet fra at få på dit tøj Hvis det sker, og du fanger det rigtigt, når det er sket, skal du skylle den plettede del af beklædningen med koldt rindende vand fra bagtil for at skubbe farvestoffet ud og væk fra stoffet. Der vil stadig være nogle farvning, som skal behandles med en pletfjerner og vaskes så snart du kan komme til det.

Til indlejrede pletter er der et slags mærkeligt produkt kaldet SuperClean, som folk absolut sværger ved for at fjerne ældre farvestofflader. Det er en af disse "Som set på tv" -forhandlere, men lad det ikke slå dig af - for $ 4.95 det kører dig, det er værd at sætte din skepsis til side for at prøve det. Den, du vil have, er husholdningsrenseren; at bruge, spray produktet direkte på pletten før vaskeri.

Sådan får du hårfarve af din hud

Jeg har lyst til at ende på en høj note, hvorfor jeg reddede tips til at få farvning af din hud til sidst: Det er super nemt, hvilket generelt ikke er sandt for farvefjernelse - en bomuldskugle og noget gnidningsalkohol er alt hvad du behøver! Jeg har farget mit hår hjemme i mange år og har altid fundet ud af, at det ligegyldigt hvor forsigtigt jeg var, endte jeg altid med farvestof på panden, nakke, ører og / eller arme. Det meste af tiden ville det skrubbe let af i brusebadet med bare sæbe og en vaskeklud, men hvis du får farvning på din hud, vil gnidningsalkoholen tage det lige ud. Nem som tærte, ligesom farve dit hår derhjemme!

Populært emne.