YouBeauty Spørgsmål & Svar: Laura Gómez fra "Orange Is The New Black" Talks Unibrows & Hendes 'Crazy Mess' Hair

YouBeauty Spørgsmål & Svar: Laura Gómez fra "Orange Is The New Black" Talks Unibrows & Hendes 'Crazy Mess' Hair
YouBeauty Spørgsmål & Svar: Laura Gómez fra "Orange Is The New Black" Talks Unibrows & Hendes 'Crazy Mess' Hair
Anonim

Da vi alle forbereder os til en weekend med binge-watching den tredje sæson af "Orange er den nye sort" den 12. juni, kommer vores foretrukne indsatte af Litchfield Penitentiary ud for at spildte deres hemmeligheder fra gården. For nylig har jeg chattet med Laura Gómez - hvem spiller Blanca Flores, den eneste fange, der er smart nok til at snige sig i en mobiltelefon - omkring sæson tre og hvor præcist hun forvandler sig til Blanca. Spoiler advarsel: det snerrede "El Diablo" udseende er hende ægte hår.

YouBeauty: Du er den perfekte person fra "Orange" til at interviewe om hår og makeup, fordi dit udseende er ret dramatisk. Hvad var processen til at omdanne til Blanca? Er håret en parykk? Hvad er sminke ligesom?

Gomez: Det er faktisk mit hår! Jeg vidste ikke, jeg havde så meget hår, før jeg fik dette job, men jeg gør det. Sandheden er, vi har den mest fantastiske hår og makeup afdeling. Jeg har brug for at give dem kredit, fordi de slog mit lille hår ind i det vanvittige rod, som Blanca har. Det er ikke engang så længe en proces. Du ville tro det tager seks timer. Det er kun ca. 15 minutter.

Jeg spøger altid på "Orange" at "Jeg er ikke grim nok." Vi gør det modsatte af glamourisering. Sådan har vi opdaget min karakters unibrow. Jeg synes, det er en stor del af essensen af Blanca. Som skuespiller ser du altid efter den detaljer, der gør denne karakter skiller sig ud.

Vi fik beskrivelser af personlighederne. Nøglen makeup artist siger "Hvad med en unibrow?" Og jeg sagde, "Uh, okay, gå videre."

Så vidste du ikke, hvordan Blanca skulle ligne på forhånd?

Absolut ikke. Der er ingen fysisk beskrivelse. Jeg er sikker på at makeup- og hårafdelingen har samtaler med Jenji [Kohan, show creator] for at få en ide. Processen er en opdagelse. I slutningen af dagen er det fantastisk, hvordan de enkelte mennesker mødes og hjælper en skuespiller med at skabe et tegn. Det er der sket med Blanca. Ultra skønhed, men på en ukonventionel måde.

Tror du, at Blanca ser det samme ud, når hun er ude i verden, eller ser vi hendes fængselsstil?

Jeg har undret mig over det. I begyndelsen gik det ikke op til mig. Jeg spekulerede på, hvordan hun kom der, hvordan hun skulle se så skør ud. Og det er ligesom, Det er rigtigt. Hun kiggede ikke så skør hele tiden. Dette er hendes forsvarsmekanisme i fængslet for bare at give slip. Det er klart, at hun ikke er meget sofistikeret, det er helt sikkert. Jeg har ikke en klar ide i mit hoved, jeg lader forfatterne beslutte.

Nu da jeg ved, at det er dit hår, er jeg endnu mere nysgerrig … gør du skadekontrol bagefter for at få dit hår tilbage til normal?

Ja! Jeg tror, at vi alle har meget specifikke måder at passe på vores hår. Jeg betaler det virkelig tilbage, fordi jeg har lyst til at have brugt det så meget. Lige efter skal jeg suge det i balsam. Ligesom jeg må suge det.

Har du nogle yndlingsprodukter?

Jeg blander og matcher. Hvis jeg vil gå for krøllet hår, er det anderledes end hvis jeg laver lige. Jeg kan godt lide Salerm, Nexus, Bumble og hump, og jeg elsker produkter med avocadoolie. Med hensyn til skønhed kan jeg ikke gå uden concealer og mascara.

Kan du give nogle tips om, hvad Blanca er i til sæson 3?

Jeg kan ikke sige meget, men du vil helt sikkert se Blanca og hendes ulige måder. Jeg er ved med Latina banden.

Du har også et kommende projekt på HBO - kan du tale om det endnu?

Jeg kan absolut! Det er en mini-serie kaldet "Show Me a Hero" skabt af David Simon, der skabte "The Wire" og instrueret af Paul Haggis. Det kommer til HBO 16. august. Det stjerner Oscar Isaac, Alfred Molina, en virkelig fantastisk gruppe mennesker. Det er virkelig høj kaliber. Jeg føler mig så privilegeret at have arbejdet med sådanne talentfulde mennesker.

Er der visse typer roller eller projekter, som du er tiltrukket af?

Jeg er, men jeg er også heldig. Nogle gange har en skuespiller ikke noget valg. Du skal bare arbejde. Nogle gange er materialet lige der, og jeg har det heldigt at have auditioneret for disse projekter, hvor folk, jeg har beundret, har været involveret. Dit job som skuespiller er ikke at dømme, det er bare at gøre arbejdet, men jeg har været yderst privilegeret.

Populært emne.