Marker vores ord, Mullet Lob er næste sæson mest hotteste hår

Marker vores ord, Mullet Lob er næste sæson mest hotteste hår
Marker vores ord, Mullet Lob er næste sæson mest hotteste hår
Anonim

Julianne Hough og Taylor Swift kan have forpligtet sig til den lange bob som et underskrift udseende, men vores normaler kommer til at eksperimentere med vores frisurer med den ekstra fordel at forlade salon sans paparazzi. Den con? Vi har ikke alle adgang til kendte stylister - eller som vi kan kalde dem, værgeengle - for at sikre, at vores ethvert hårvalg er fejlfrit. Heldigvis lånte vi Tara Smith, skaberen af Tara Smith Haircare og celebrity stylist bag låser som Rosario Dawson og Demi Moore. Vi spurgte, om lob var forbi, og sandt at danne, britiske holdt ikke tilbage.

"Lobben er forbi - fordi alle gør det!" Siger Tara, "Jeg tror, at den nye stil vil være en" mullet lob ", en mullet infused med en lob." For at få dette udseende - som Rita Ora allerede har spikret - lag kronen af dit hår, og hold din oprindelige lob længde på bunden. Lyder skørt, men tænkte du nogensinde at du ville gå på platin? Hvis du har brug for noget tid til at varme op til muldet, men stadig ønsker at opfriske dit udseende, foreslår Tara at tilføje et langt hakket slag.

Så hvad er gal for at gøre, mens hun vokser ud på festet i ryggen? For at vokse fra en pixie eller afgrøde til en længere stil, fokus på produkter og tilbehør. Tara anbefaler hendes Rock On Hard Gel - perfekt til slicking af håret tilbage, afskalning eller kæmning til siden for en slank stil. Hvis du er på vej tilbage til Rapunzel-længder, fokuserer du på at tilføje volumen og tekstur til din stil i mellemtiden. (Prøv Tara's Brilliant Thickening Cream for at tilføje et lille spring!) Glem ikke, at troværdige hatte, fra en sommerlig halmhue til en smuk læderbaseballkasket, er altid en solid Plan B. Held og lykke og vi får se dig og din mullets på nærmeste motorcykel bar.

LÆS MERE: De 7 bedste og værste mullets i hårhistorien

Populært emne.