Science of Fall 2011 Skønhedstendenser

Indholdsfortegnelse:

Science of Fall 2011 Skønhedstendenser
Science of Fall 2011 Skønhedstendenser
Anonim
Image
Image

To gange om året spænder stilentusiaster entusiastisk ind i New York Fashion Week's backstage telt for at opdage, hvilke friske skønhedstendenser sæsonen fremover vil bringe. Men har du nogensinde holdt op med at undre dig hvorfor Vi er så tiltrukket af glæden af nye skønhedstendenser? Hvorfor, selvom du er tommelfinger når det kommer til rød læbestift, stopper du stadig og stirrer langsomt over en close-up i et blad, modelens læber gennemblødt i en umulig perfekt anvendelse af højglansrouge?

Det hele kommer tilbage til psykologi, videnskab og evolution.

Læs mere

Skønhed er uden tvivl den mest fremtrædende indikator for sundhed og vitalitet, og selv de øverste tendenser fremvist på denne årstidens landingsbaner - uanset hvor overdrevet eller uden for kassen - der kan spores til den almindelige menneskelige oplevelse af tiltrækning og ønsker at føler sig ønsket.

1Trend: Pompadour Volume

Set på: Missoni, Peter Som, Vivienne Tam, Ruffian, Luca Luca, Isaac Mizrahi, Adrienne Landau

Tilbage historie:

Backstage på Adrienne Landau, hvor kunstskøjter-drejede popstjerne Johnny Weir debuterede sit første designsamarbejde, stjernen kom til hjertet af håropdrættetrenden. "Jeg elsker stort hår, fordi det kommunikerer en følelse af selvtillid og swagger", sagde Weir, hvis personlige stylist, Eric Alt, drillede kroner til nye højder for samlingen.

Så hvorfor er alt det, der handler om volumen?

Læs mere

Tykke låse fulde af krop er et tegn på helbred, da næringsstoffer som biotin er gode til en kronet hårdhed. Voluminøse låse gør det også som om du lige har taget en frolic i sengen - og opmuntrer en potentiel kompis til at visualisere dig at gøre gærningen er beslægtet med et brøl i dyreriget.

MERE: Videnskaben om hår

2Trend: Kohl-Lined Eyes

Set på: Derek Lam, Betsey Johnson, Victor de Souza, Alice + Olivia, Catherine Malandrino

Tilbage historie:

Fra et tykt indtaget Cleopatra-øje på Alice + Olivia til det abstraktlykkede alienlignende øje hos Victor de Souza er en ting klar: det handler kun om kohl. Makeup kunstner Gato for Maybelline smudrede en af de smukkeste gengivelser backstage på Catherine Malandrino. "Øjet er fokus for ansigtet, og det føles som Paris på 70'erne, meget feminint og romantisk, men med en kant," sagde førende kunstner.

Læs mere

Det er passende, at Gato henviser til kærlighedsbyen som et hoppe fra punkt; Det er jo den mængde kontrast vi bevidst opdager i et ansigt, der hurtigt giver os mulighed for at skelne mellem, om vi ser et feminint (høj kontrast) eller maskulin (lav kontrast) ansigt. Ved at blande jet black kohl ved siden af øjnets hvide, er du dramatisk oping både kontrast og den tilhørende følelse af feminin sensualitet. Er det underligt, at sort liner var Cleopatra's signatur forførelsesvåben?

MERE: Videnskaben om makeup

3Trend: Color Tipped Nails

Set hos: Jason Wu, Vivienne Tam, Ruffian

Tilbage historie:

Designere brugte omvendte franske manicure-lignende tip af farve til at give en følelse af luksus til shows. Backstage på Jason Wu hvor den forgyldte arkitektur Versailles inspirerede indsamlingen, cherry chokolade negle blev omhyggeligt dyppet i barok guld. "Jason bad om overflod, så jeg matchede guldspidsen til guldhælene i samlingen, og vi gik i en lang oval form, hvilket er det høje samfund, som kvinder plejede at bære", siger CND medstifter Jan Arnold, der samarbejdede på udseendet.

Læs mere

Historisk set har prydede hænder været et tegn på højere klasse værdi, lydløst afledt af, at du har råd til både fritid af tid og omkostninger for at lyse over dine negle, mens andre har det smukt arbejde. Smukke hænder betragtes traditionelt som en indikator for aristokrati. Hånden er også en af de eneste kropsdele, der hele tiden udsættes for omverdenen, hvilket gør det til en stor reklame for skønheden.

MERE: Hænder og fødder, forklaret

4Trend: Center Dele

Set hos: DKNY, Naeem Khan, Proenza Schouler, Marc af Marc Jacobs

Tilbage historie:

Sund, ansigtsrammehår tog et forsæde på shows som Marc af Marc Jacobs, hvor håret blev gjort i en let centerdel. På Naeem Khan tog dele mere drama. Stylist Laurent Philippon for Bumble and Bumble sagde, "Styrken af en midterdel med en bolle føles kongelig i sin enkelhed og udstråler kvindelighed."

I spil her er den menneskelige bekymring med ansigtssymmetri, som fremhæves markant, når du centrerer dit hår.

Læs mere

"Undersøgelser viser, at perfekt symmetriske ansigter typisk er klassificeret mere attraktive end ansigter med lav symmetri," siger Viren Swami, Ph.D., Reader i psykologi ved University of Westminster og YouBeauty Attraction Expert. Men da de fleste mennesker (lige modeller!) Ikke er helt symmetriske, kan du manøvrere din del for at hjælpe illusionen. Dybt skille dit hår på siden kan hjælpe visuelt balance funktioner ud.

MERE: Hårtips til symmetri

5Trend: Røde læber

Set hos: Nanette Lepore, Betsey Johnson, Cynthia Steffe, Lela Rose, Diane von Furstenberg

Tilbage historie:

De siger, at det kræver selvtillid at trække en rød læbe ud, og at kirsebærhudet bravado blev strutted over flere landingsbaner. Backstage hos Betsey Johnson, makeup artist Charlotte Willer for Maybelline krediterede den brusende designer som en førende inspiration. "Den røde læbe i din ansigt fanger Betseys dristige og dristige mærke af girlishness," sagde Willer.

Læs mere

Den røde poutfiksering kan knyttes til studier, der viser, at kvinders ansigter opfattes som mere attraktive for begge køn under ægløsning, når kvinder er mest frugtbare. En samtidig stigning i østrogen tromler op i blodgennemstrømningen under overfladen af huden, der skylder kinderne rosa og læber mere rød. Så ved at skubbe den bløde skygge af rouge over læberne, styrker du dristigt en af naturens primære frugtbarhedssignaler.

MERE: Videnskaben bag at kigge i kærlighed

6Trend: Vamp Nails

Set på: LAMB, Carolina Herrera, Rebecca Taylor, Naeem Khan

Tilbage historie:

Kort negle dyppet i glasagtige nuancer af midnat og granit oozed alternativ sofistikation på flere shows. Sangstress-drejede designer Gwen Stefani frolicked om med sorte cifre backstage på LAMB, hvor manicurist Pattie Yankee for Dashing Diva sagde: "Mørke negle er en erklæring. De er en spiltil vej til at se chic og cool … som Gwen."

Læs mere

Kontrast er kernen i, hvad der anses for at være feminint, siger Dr. Richard Russell, en assisterende professor i psykologi ved Gettysburg College. Russells forskning har vist, at når kvinder mørkner funktioner som øjnene og læberne, gør den overdrevne forskel mellem kønnene deres mere tiltalende. Ved at bringe konceptet til negle virker vampy nuancer som en særlig dristig kommando at tage varsel om mig.

MERE: Hvorfor har vi fingernegle?

7Trend: Rød rundt om øjnene

Set på: Thakoon, Ære, Ruffian, Yoana Baraschi

Tilbage historie:

Denne tendens er ikke for wallflowers; det drejede sig om chokværdien, da makeup-kunstnere blandede fuchsia pink skygge på modellernes låg. Makeup artist James Kaliardos for M.A.C. citeret "Cyndi Lauper mødes skøre rige 80s socialite" som inspiration for din ansigt til en særlig uberørt magenta eye backstage hos Ruffian.

Sikrede kvinder gennem historien har brugt makeup til at lave dristige udtalelser og meddele deres uafhængige, oprørske hensigter.

Læs mere

I middelalderen erklærede kirken at have sminke umoralsk og syndig, men mange hovedstrengede kvinder slog det alligevel. I nyere tid tog vild punk makeup og mørk goth makeup både sig mod samfundet. Intense, røde øjne makeup er ikke for alle, men vi bifalder enhver der har tillid til at give det en chance - at være sikker på dig selv er den mest attraktive funktion, du nogensinde kan have.

MERE: Videnskaben om makeupfarver

8Trend: Braids

Set hos: Rachel Roy, Charlotte Ronson, Erin Fetherston, Carlos Miele, Halston, Nanette Lepore

Tilbage historie:

En frisure, der dateres tilbage i århundreder og utallige kulturer rundt omkring i verden, kom fletninger på en stor måde denne Fashion Week, og ofte med stof vævet gennem til udsmykning. "Det er romantisk og meget flot, det minder dig om fint barns hår," sagde stylisten Odile for Catwalk af TIGI backstage på Erin Fetherston.

Læs mere

Stærkt skinnende hår er en indikator for ungdommelig vitalitet, med skørt og udtyndende hår ofte en afspejling af faldende sundhed, dårlig kost og højt stressniveau. Braids udviklet sig som en praktisk stil for at bevare hårets sundhed og tykkelse ved at beskytte den mod miljøanfald, så du kan vokse tråde længere og sundere, end du ellers ville.

QUIZ: Hvor sundt er dit hår?

9Trend: No-Makeup Makeup

Set på: Michael Kors, Erin Fetherston, Christian Siriano, Tadashi Shoji

Tilbage historie:

Lad det til de coltish unge modeller for at trække det nøgne ansigt ud til utallige shows i denne sæson - selvom det ville være en henvisning til at tilføje, at branchens mest talentfulde hænder stadig har arbejdet for at gøre det perfekte, at det ikke er muligt at se ud. "For et blott udseende er grundig blended concealer afgørende, da der ikke er noget at distrahere fra fejl," sagde makeup kunstner Polly Osmond til M.A.C., backstage hos Christian Siriano.

Med alle de kosmetiske tricks til rådighed for at skabe en række troværdige illusioner, er det ikke underligt, at mænd ofte siger, at de foretrækker en kvinde uden makeup, som næsten et sandhedsserum af sorter.

Læs mere

På trods af denne fælles erklæring viser undersøgelser imidlertid, at mænd stadig vælger kvinder iført makeup som mere ønskeligt, når de får valget. No-makeup makeup ser klogt dykker dybere og overbeviser det modsatte køn, at ansigtsegenskaber er naturligvis så smukke - selv om de helt sikkert har haft en lille "hjælp".

VIDENSKAB: Selv hud ser sund og attraktiv

10Trend: Pearl Eyeliner

Set på: Carmen Marc Valvo, Elie Tahari, Anna Sui, Nanette Lepore

Tilbage historie:

Denne sæson blinkede øjnene og glødede med strategisk blended perle eyeliner. "Det er en mod 60's pige," sagde Pat McGrath til CoverGirl backstage hos Anna Sui. "Øjnene er dystre med perle på de indvendige hjørner og vandlinjen, som får hende til at se ung, livlig og frisk ud."

Anvendelse af en lysende liner lige ved siden af øjnene gør de hvide til at se lysere, hvilket biologisk signalerer at du er velvilje og sund.

Læs mere

Undersøgelser har vist, at observatører rutinemæssigt udvælger personer, der har haft rigeligt med søvn, som mere attraktive end deres søvnberøvede modparter - ingen overraskelse, da de vigtige natten over er når kroppen genopfrisker og regenererer, hvilket øger skønheden ved sådanne indikatorer for reproduktiv sundhed som dine øjne og den omgivende hud.

VIDENSKAB: Sove gør dig smuk

Populært emne.