Eye Makeup: Hazel Eyes; Medium, varm hud; Lyst hår

Indholdsfortegnelse:

Eye Makeup: Hazel Eyes; Medium, varm hud; Lyst hår
Eye Makeup: Hazel Eyes; Medium, varm hud; Lyst hår
Anonim

1Yves Saint Laurent Ombres 5 Lumières 5 Farve Harmoni f …

Komplette øjenmakeupfarver - de farver, der er modsatte din øjenfarve på farvehjulet - vil gøre din hasseløs øjenfarve se mest levende. Når du overvejer dine bedste farver i forbindelse med din skinton, skal du holde dig i skygger og liner, der også har varme undertoner (som din hud). Disse farver vil ikke have nogen kølig grå eller "iciness" i dem, men vil læne mere mod et solskinneligt udseende, eller få råd om guld i dem.

Denne palette med monokromatiske skygger har hver finish, lige fra glans og glans til metal og mat, med en højglans, der supplerer alle.

2Shiseido Shimmering Cream Øjenfarve i Lilla Dawn, $ 25 …

En letvægtscremeformel er hemmeligheden for denne skyges påstand om 16 timers levetid. Påfør med fingerspidserne for den mest strålende finish.

3JK Jemma Kidd til Target Plum JK I-Sculpt Shadow og Li …

Drej og rør med denne aubergineforing til bestemte øjne, eller brug den tilsatte svamp til at blande ind i en ren skygge.

4Tarte SmolderEyes Amazonian Clay Vandtæt Eye Liner i …

Amazonian lerbalancerer huden, mens bivoks giver en beskyttende og vandtæt barriere, der også er kendt for naturligt at pumpe op kollagenproduktion.

5Hello Kitty Charmy Øjenskygge Stick i Teacup, $ 16.

Pearlescent pigment blander let på låg, og er så ren, det kræver lidt eller ingen blanding.

6L'Oréal Paris Studio Secrets Professional Klar til brug …

En ristet praline nuance er ideel i krøllet for mere retfærdige toner, mens dybere hudarter kan feje fra lash line for at falde til subtile definition.

7NP Set Eye Palette i Chicago Taupe, $ 20.

Vælg en af de dybere taupes for at konturere og definere øjne, eller bland alle tre sammen for en øjenåbning neutral nuance.

8Tarina Tarantino Sparklicity Ren i ren guld, $ 17.

Et paraben-frit produkt, gnisten i dette støv er skabt med mikrokrystallinsk pulver til en blød, blendbar iriserende finish.

9Sephora Jumbo Liner 12HR Brug Waterproof i 08 Gold, $ 1 …

En cremeformulering af fine voks og pigmenter, farven er bestandig over for vand, varme og fugtighed i op til 12 timer lige.

10CoverGirl Intense ShadowBlast Øjenfarve i Beige Blaze, …

Denne væske-til-pulverformel har en indbygget primer, som giver et permanent vandtæt slid.

Populært emne.