Brightening Concealers

Indholdsfortegnelse:

Brightening Concealers
Brightening Concealers
Anonim

1Clé de Peau Beauté Concealer, $ 70.

Prislappen kan være stejl, men denne makeup artist-elskede fuld dækning concealer lyser mørke cirkler og misfarvning med koncentreret endnu creme pigment, og varer lang tid.

2Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Conceal & Brighten, $ 3 …

Den ene side er concealer, mens den anden side er en lysende flydende highlighter for ekstra udstråling. Begge ender prale af en blanding af seks peptider og neuropeptider, der reducerer udseendet af fine linjer og rynker.

3Lancôme Rénergie Eye Multiple Action, $ 75.

En del øjencreme og en del lysende concealer, begge behandlinger arbejder sammen for at belyse øjne med anti-aging fordele.

4Boots No7 Radiant Glow Concealer, $ 12.99.

Et budget-venligt alternativ til dyrere børste-on brighteners, formlen indeholder glimmer til at fange og reflektere lys.

5Cargo JetLag, $ 32.

Hvidt lupinekstrakt reducerer puffiness ved dræning af væsker, mens citrullin (et mineral udvundet af vandmelonskind) hydrater. Peptider og flavonoider målretter og forbedrer mørket under øjet.

6Koh Gen Do Moisture Concealer, $ 54.

En kombination af flade, prisme og rundformede pulvere blandes sammen for problemfri dækning over huden, mens tre nuancer giver dig mulighed for at tilpasse farve i forhold til det område af ansigtet du er skjult.

7Neutrogena Sund Skin Brightening Eye Perfector SPF 2 …

Peptider og proteiner arbejder for at reducere udseendet af mørke cirkler over tid, og aminosyrer blæser trætte øjne, mens en optisk lysende formel falder hvile.

8Per-fekt Beauty Eye Perfection Gel, $ 45.

En gelmousse-tekstur glider sømløst med en lysreflekterende formel og har også en palladiumspidsapplikator med beroligende agurkekstrakt til at genopfriske og bløde øjne.

9CoverGirl & Olay Simpelthen Ageless Concealer og Corre …

Swirled med Olay Regenerist serum, forkæler denne vitamin og antioxidant-pakket concealer pigment, mens konditionering huden.

10Dermablend Smooth Indulgence Concealer, $ 21.

For fuld dækning af rosacea, rødme, misfarvning, acneår og under øjencirkler for at gøre huden lysere, er Dermablend en industristandard.

Populært emne.