Berømtheder med den bedste øjenforbedrende makeup

Indholdsfortegnelse:

Berømtheder med den bedste øjenforbedrende makeup
Berømtheder med den bedste øjenforbedrende makeup
Anonim
Det er alt i øjnene for berømtheder, der tager røde tæpper med storm, bevæbnet med røgfyldte skygger og liners, der omdanner. Tjek de kloge makeup-tricks, som disse stjerner bruger til at få mest muligt ud af deres blik og omdanne det daglige look til dækning-værdige skud.
Det er alt i øjnene for berømtheder, der tager røde tæpper med storm, bevæbnet med røgfyldte skygger og liners, der omdanner. Tjek de kloge makeup-tricks, som disse stjerner bruger til at få mest muligt ud af deres blik og omdanne det daglige look til dækning-værdige skud.

QUIZ: Find din mest smigrende øjenmakeup

1Angelina Jolie

Den stærkt fotograferede stjerne viser, at makeup kan være enkel, men alligevel øjenåbning. Ifølge personlig makeup kunstner Mary Burton er hvedeskygge et must til at lyse låg til pande, ligesom den bløde blyant påføres for at subtly forlænge øjets form. "Angelina elsker et eksotisk øje," siger Burton. Afslut ved at børste din fersken blush over låg for at tilføje livlighed.

GALLERI: Se, hvordan Celeb Eye Proportions måles

2Julia Roberts

Mens stjerner som Julia Roberts ofte er afhængige af lash strips for et blik øjne, kan du opnå det samme frodige volumen uden lim og ståhej. Første slag på en lash primer med fibre til at klæbe til og forlænge vipper og derefter anvende to til tre frakker voluminerende mascara. "Trick til layering er at lade mascara tørre i et øjeblik mellem frakker", siger YouBeauty makeup-ekspert Fiona Stiles.

MERE: Alt du behøver at vide om øjenvipper

3Beyoncé

Kaffebrun eyeliner kan blødgøre brune øjne smukt og er bedst slidt på enten retfærdige hudtoner eller dybere hudfarver med karamelundertoner. Fnugfodring på øvre og nedre lash linier og par med øjenskygge lige fra bisque beige til lysere hud til gyldne solnedgang nuancer til mørkere hud.

QUIZ: Er din krop formet som Beyonce? Finde ud af!

4Alexa Chung

Ved den britiske modepris anvendte den flerårige "det" pige Alexa Chung en simpel sort væske linje for at åbne øjne og tilføje definition til den øverste lash line. "Tilt hovedet tilbage, når du anvender flydende liner," rådgiver berømthed makeup artist Andrew Sotomayor. "Det flader ud af øvre låg, hvilket gør det lettere at anvende."

5Jennifer Hudson

For at tilføje glimmer til øjnene på dybere hudtoner, undgå hvide og sølv-som kan se grå - og i stedet vælge varmt guld, som Jennifer Hudson. "Blanding af guld på øvre og nederste øvre hjørner øger dybden og dimensionen, hvilket gør dig mere vågen," siger Stiles.

MERE: Din smukkeste mørke hud

6Kristen Stewart

Twilight Saga Star ser ud til lilla for at røg ud af sine hasseløse øjne. Selvom den kongelige skygge øger dybden til enhver øjenfarve uden at overvælde iris, som traditionel sort kan undertiden gøre. Blød lilla ser bedst blandet i øjenets øje og yderste hjørner, eller som en mere intens bolt i farven som liner på den øverste lash linje eller nederste kant.

MERE: Kæmp puffiness og poser, og hold dine øjne unge

7Marion Cotillard

Hvis du elsker røgfyldte øjne, men frygter bar-kamp-sorte udseende, tag en cue fra Marion Cotillard. Den franske skønhed er lysende i nuancer af metallisk guld og uklar trækul på premieren af Contagion. "Uanset hvilken farve du anvender først vil dominere dit overordnede udseende," siger Sotomayor - der tilføjer, at ved at starte med en lysere guldskimering over dækslet vil du holde dit røg lys.

8Ann Curry

I dag Vis værten er alt elegance i grå skygge, der dukker op ved siden af livlige læber, selvom tordenvejr kan nogle gange gøre øjnene træt. Nøglen er at parre den med en frisk finish fundament og ren fersken blush som Ann Curry gør, for at afbalancere den iskolde aftonen med sofistikation, siger Sotomayor.

KOLONNE: Omfavne fed læbestift

9Kim Kardashian

Glamour bliver ikke mere klassisk - eller dramatisk - end Kim Kardashian's Hollywood tager det røget øje op. Ved at blande dybeste carbon black - som stjernen har sagt, bygger hun på Stila Kajal Eye Liner i Onyx for at opnå - farven definerer de øverste og nedre lash linjer med præcision og bliver smudgy-røgfyldte i crease og ydre hjørner - som stjernen altid balancer med en stærk pulverformet pande.

MERE: Videnskaben om makeup

10Lake Livlig

En vask af ren champagnerosa fra låg til krølling forgiver denne Gossip Girl's baby blues og bliver mere lysende af perle blandet ind i de indre hjørner af øjnene - et glødende komplement til mere retfærdige hudtoner. For at tilføje definition, rør forsigtigt sort kaffeforing lige uden for bunden af linjen med en blyant for mest kontrol og afslut med strøer af mørk brun voluminøs mascara.

MERE: The Best Thickening Mascaras

Populært emne.