Eye Primers

Indholdsfortegnelse:

Eye Primers
Eye Primers
Anonim

1 Det er kosmetik, bye bye lid linjer, $ 24.

Hvis dine låg klæber i middagen, vil du sætte pris på udjævningsbasen af hydrolyseret kollagen og vitaminerne A, C, E og K - som også retter sig mod sløvhed og misfarvning.

2Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, $ 14.

Efter en masse YouTube-øvelser viste man, hvordan man sprængte det originale hætteglas for at finde skjult produkt. Mærkatet har for nylig lanceret nye knusningsrør, så du kan komme til hver eneste dråbe af denne berømte øjenbase.

3Bare Escentuals BareMinerals Prime Time Brightening Eye …

Dab på for en glat base, der intensiverer skyggefarve og forbliver magt, eller slid alene for en ren guldglans.

4M.A.C. Prep + Prime Eye, $ 17.

Tilgængelig i tre nuancer, neutraliserer denne lette teksturerede creme farve på lågene.

5E.l.f Mineral Eyeshadow Primer, $ 3.

Med hydratiserende vitaminer A, C og E er denne ren primer 100% mineralbaseret uden parabener, konserveringsmidler eller farvestoffer.

6By Terry Hyaluronic Eye Primer, $ 46.

Plumped rig med hydratiserende hyaluronsyre, fylder denne bløde mousse overfladefejl for et løftet og glat øjenskygge lærred.

7Diego Dalla Palma Perfect Eye Base, $ 29.

En tone-neutral øjenbase reducerer udseendet af lågliner og kan bruges alene til et dybt naturligt udseende eller under øjenskygge for at forbedre applikationen og levetiden. * Brug BeautyBar.com link

8Lorac bag scenerne Eye Shadow Primer, $ 20.

Denne lette formel blev oprindeligt oprettet af grundlæggeren Carol Shaw, der ikke blev brugt af duft og olie. Den blev brugt under den dramatiske øjekast af kendte rødt tæppeaftener.

9Jane Iredale Lid Primer, $ 18.50.

Hydreret silica kontrollerer olieproduktionen for at holde lågene fri for krus. Blend alene sammen med en finger for at tilføje subtil højdepunkt til låget eller lagskygger på toppen for mere slidstærkt slid.

10Stila Prime Pot Vandtæt Eye Shadow Primer, $ 20.

Tilgængelig i taffy og karamel nuancer, pryder denne primer en polymer, der klæber til øjenskygge for oliefri slid, der varer hele dagen og natten.

Populært emne.