Mascara Science

Indholdsfortegnelse:

Mascara Science
Mascara Science
Anonim
Hvad er der i et uskyldigt udseende lille rør af mascara? Vi bryder ned videnskaben, så du kan opdage lash bliss ved at vide, hvilke ingredienser der garanteres at gøre alle dine mascara drømme til virkelighed.
Hvad er der i et uskyldigt udseende lille rør af mascara? Vi bryder ned videnskaben, så du kan opdage lash bliss ved at vide, hvilke ingredienser der garanteres at gøre alle dine mascara drømme til virkelighed.

1FEATURE: Carbon-black farve

INGREDIENS: "Carbon black er rent, elementært kulstof, der kommer fra brændingen af organisk materiale, som kulbrinteolier," siger James Hammer, en kosmetisk kemiker hos Mix Solutions i Uxbridge, Massachusetts. Det er det, der giver mascara en kohllignende finish.

Læs mere

Typisk jernoxider, der er uorganiske, anvendes kemiske forbindelser dannet af reaktionen mellem jernmetal og ilt (som rust) til at farve kosmetik (såvel som maling og beton), men de skaber mere dæmpede jordarter som rød, brun og almindelig gamle sort.

RESULTAT: Jet-sort, Sharpie-lignende farvede vipper

PRØVE: M.A.C. Falske bindestreger Extreme Black Mascara, $ 19; Timeglasfilm Noir Lash Lacquer, $ 28.

2FEATURE: Lash-forlængende fibre

INGREDIENS: Legitmikrofibre, der typisk er fremstillet af nylon eller cellulose (en polysaccharidpolymer, som tilvejebringer struktur for planteceller), fastgøres til hinanden. Dette giver dem mulighed for at opbygge mellem såvel som på enderne af vipper, der skaber en web- og udvidelseslignende effekt.

Læs mere

RESULTAT: Ekstra volumen og længde

PRØVE: Estee Lauder Overdådig Extreme Lash Multiplicere Volume Mascara, $ 23.50;, $ 8,95; Avon Supershock Max Mascara, $ 9.

3FEATURE: Skinnende finish

INGREDIENSER: Perle, glimmer eller (eek!) Glas er krympet ned til sci-fi-lignende tininess. "Så længe de er formet rigtigt, er det ikke sandsynligt, at de vil være en kilde til irritation," siger Hammer. Men hvad med det egentlige glas nær dit øje?

Læs mere

"Jeg troede altid, at det var slags bylegende i mascaraformulering," siger han. "Hvis det er der, skal partiklerne være meget små, fine og glatte." Hammer bemærker, at i alle de produkter han har set, er det ikke egentligt glas, der er i mascara, men fumed silica - en fluffy form af siliciumdioxid, det kemikalie, der udgør glas - da det tykker emulsioner og forhindrer klumping.

RESULTAT: Super blank finish

PRØVE: Guerlain Noir G Mascara, $ 49; Dior Diorshow New Look Mascara, $ 28,50 (tilgængelig februar 2012-kan ikke vente? Prøv Dior Diorshow Extase Mascara, $ 28).

4FEATURE: Conditioning

INGREDIENS: Panthenol (et provitamin af B5) er ikke kun godt, når det er faldet i din fave udglatning shampoo og balsam. "Øjenvipper og hovedbunds hår er virkelig ikke så forskellige i sammensætning" - de er mest protein- "så de nyder godt af de samme typer fugtighedscreme", bemærker Hammer.

Læs mere

RESULTAT: Stærke, sunde vipper

PRØVE: Flirt! Agent Lash Mascara, $ 16 (tilgængelig februar 2012); Urban Decay Lush Lash Mascara, $ 20; Rimmel Extra Wow Lash Mascara, $ 3,99.

5FEATURE: Rør

INGREDIENS: Akrylcopolymer, som tilhører plastfamilien. I stedet for den traditionelle blanding af olier og voks, bruger slangeformler denne gummiagtige polymer, der virker som en fremragende filmformer.

Læs mere

De tynde rørkoconvisker (i stedet for at klæbe til hårene direkte som standardversioner), og derefter skal være mættet i vand og forsigtigt "trukket", fordi de er vandopløselige.

RESULTAT: Nul smudges

PRØVE: Blinc Mascara, $ 25.

6FEATURE:

Naturlig formel

INGREDIENS: Risproteiner og tapiokastivelse (et fortykkelsesmiddel, der ofte anvendes til madlavning) erstatter typisk de syntetiske polymerer, der normalt findes i klassiske mascaras.

Læs mere

"Disse naturlige ingredienser er i stand til at producere elastiske film på lasherne, der ligner, men ikke helt så holdbare som filmene produceret af syntetiske polymerer," forklarer Hammer.

RESULTAT: Færre kemikalier

PRØVE: CoverGirl NatureLuxe Mousse Mascara, $ 8,49; Lægerens Formula Organic Wear 100% Natural Origin Jumbo Lash Mascara, $ 9.95.

7FEATURE: Reparativ formel

INGREDIENS: På samme måde som lermasker er gode til din hud, pulvere og leragtige ingredienser er særligt effektive olieabsorberende stoffer, fordi de har meget overfladeareal.

Læs mere

"Ved at absorbere overflødige olier nær lash line hjælper de mascara med at binde sig til vipperne mere fuldstændigt, hvilket hjælper med overordnet vedhæftning og forhindrer smøring og udtværing," forklarer Hammer.

RESULTAT: Intet tegn på vaskebjørn øjne

PRØVE: Tarte Gift Amazonian Clay Smart Mascara, 19 dollar.

Populært emne.