Oscars 2014: Bedste Skønhed Udseende

Indholdsfortegnelse:

Oscars 2014: Bedste Skønhed Udseende
Oscars 2014: Bedste Skønhed Udseende
Anonim
Vi må indrømme, vi var lidt underwhelmed af skønhedens udseende i går aftes (glemte alle bare at have sminke eller noget?) Men der var et par standout-stjerner, der mindede os om, hvorfor dette er årets største nat for glamour. Her er vores valg for bedste skønhed fra 2014 Academy Awards. Fortæl os, er du enig? Hvem var dine favoritter?
Vi må indrømme, vi var lidt underwhelmed af skønhedens udseende i går aftes (glemte alle bare at have sminke eller noget?) Men der var et par standout-stjerner, der mindede os om, hvorfor dette er årets største nat for glamour. Her er vores valg for bedste skønhed fra 2014 Academy Awards. Fortæl os, er du enig? Hvem var dine favoritter?

1Lupita Nyong'o

Pigen, der ikke kan gøre noget forkert, tildeles denne præmie sæson negle det igen: Hendes tætte afgrøde med simpelt hovedbånd ser friske og unge ud. Tag et tip fra denne nyankomne damer. Hun ejer sit udseende med en rødt tæppeviraners tillid, og alle elsker hende for det.

Standout produkter, der bruges på Lupita: Glat 'N Shine Go Pro Krøller Gelle Parfait, Glat' N Shine Go Pro Gro Crème Olie, Göt2b Stige og skinne lysende løft hårspray

2Cate Blanchett

Jeg tror, vi kan alle være enige om, at Cate faktisk er en elf dronning i det virkelige liv, ikke? Hvordan ser hun ellers ud så verdensk hele tiden? (Skal være hele SKII-hudplejen.) Her er et eksempel på, hvad vi alle ønsker at have: perfekt, glødende hud, rosenrøde kinder. Og det gamle Hollywood-hår med en sidedel er universelt smigrende for alle ansigtsformer.

Standout produkter, der anvendes på Cate: Giorgio Armani Eyes to Kill Øjenskygge Quad # 2 Effeto Nudo, Lancôme Hypnôse Vandtæt Custom Volume Mascara, Giorgio Armani Blå Blush # 10 Beige

3Angelina Jolie

Det er klassisk Jolie, men hej, hvis det virker, virker det, ikke? Lange filmstjernepisker, eksperter, der kører rundt om øjnene for at få dem til at skille sig ud uden brug af masser af mørk skygge og skinnende nøgne læber. Dette er voksen makeup, der passer til rødt tæppe royalty faktisk.

4Jared Leto

Lige da vi troede, at ombre hår var forbi, skete Jared Leto. Og da han fortalte historien om sin fantastiske mor under hans accepttal? Swoooooon.

5Amy Adams

Når du vælger en smuk marinekjole, holder din makeup monokromatisk et smukt bevæge-bronze-y-øje / læbe / kind (og ikke at nævne hår)

6Kerry Washington

I et hav af ingen makeup makeup og kort hår ser Kerry godt ud i en fed læbe og jordmama gudindehår. Hun gør det lige rigtigt - med mørke læber er det bedst at holde øjnene subtile, så det ser cool ud, ikke klovligt.

7Olivia Wilde

Glødende og gravid (med bonafide hottie Jason Sudeikis ved hendes side) er Olivias sixties-stil katteøje kjole uden at være cutesy. Prøv udseendet for dig selv at smigre enhver øjenform - vingen forlænger for et vidnemet, feminint udseende.

8Chrissy Teigan

Bombshell hår til en bombshell pige (og nuværende Sports Illustrated cover model). Chrissy får er ret med det ultimative i sexet-endnu-tilgængelig hår: Volumen, løse bølger og blød tekstur. Hendes glød leveres med St. Tropez Luxe tør olie på kroppen og St. Tropez Skin Illuminator for at fremhæve kindbenet og halsbenet. Fuldkommenhed.

9Olga Kurylenko

Vi så ikke mange røget øjne på det røde tæppe, men overlade det til en Bond-pige for at vise os, hvorfor det er den perfekte måde at toppen af en koral ruffle ud. Vi elsker hvordan der sker meget med hendes kjole / makeup / øreringe, så hun holdt det nemt med hendes simpelthen ikke-nøjeregnende updo.

10Charlize Theron

Der var flere korte blonde afgrøder på det røde tæppe, men Charlize bar det bedst (ingen shocker der). Hvis du har en lang, yndefuld hals, ser kort hår regal ud og passer til selv de mest fantasifulde hændelser. Ingen frumpiness her!

Standout produkter, der anvendes på Charlize: Makeup: DiorBlush Vibrerende Farvepulver Blush Ind i Coral Cruise # 679, Diorshow Art Pen Intense Professionel Felt-Tip Eyeliner i Catwalk Black # 095, Dior 5 Couleurs Øjenskygge Palette i Incognito # 030, Diorshow Black Out Mascara i Kohl Black # 099, Dior Addict Fluid Stick i Frisson # 239 (tilgængelig for speciel preview køb 15 marts); Dior.com

Hår: Wella Professionals Natural Volume Mousse, Wella Professionals Olie Reflektioner; wella.com

Populært emne.