10 nye bronzere vi elsker

Indholdsfortegnelse:

10 nye bronzere vi elsker
10 nye bronzere vi elsker
Anonim
De nyeste innovative formuleringer blander hydratiserende og anti-aging ingredienser for at forbedre huden, mens du opretter en smuk glød. Bær dem alene eller tilføj dem til dit yndlingsgrundlag for at skrue op i strålingen.
De nyeste innovative formuleringer blander hydratiserende og anti-aging ingredienser for at forbedre huden, mens du opretter en smuk glød. Bær dem alene eller tilføj dem til dit yndlingsgrundlag for at skrue op i strålingen.

1By Terry Tea til Tan Water Colour Bronzer Instant Double …

Som navnet antyder, er dette bronzer som tonet vand. Fuld af antioxidant sort og rød te, det bekæmper også frie radikaler og hjælper med at forhindre hudskader og aldring. Hvis du lader de lysreflekterende krystaller slå sig ned i bunden, vil droperen frigive en mere mat bronze til en simpel, naturlig glød. Ryst flasken, og gnistpartiklerne blandes sammen og tilføjer en ekstra glansende virkning.

Vi spurgte af Terry ejer Terry de Gunzburg, hvordan man anvender denne tilsyneladende vanskelige bronzer - og fandt det lettere end du tror! "For dem, der ikke føler sig for komfortable med Tea to Tan ansøgning, følg dette enkle tip: Påfør 3 dråber direkte på en grundbørste og spred den i huden. Et hundrede procent sund glød, nul fejl! "

2Fysikers Formel Glød Boosting BB Cream, $ 15

Det var kun et spørgsmål om tid, indtil bronzer gik BB. Denne hudglatende bronzer har SPF 20, så huden er beskyttet, samtidig med at den tager en sund bronze. Og med et selvbrændingsaspekt til det, kan du bygge en lille farve, der varer, selv efter at du vasker dit ansigt før sengetid.

3Becca Shadow & Light Bronze / Contour Perfector, $ 40

Selvom den i typiske pulverform gør denne to-tone kompakt skaber dybde og kontrast super let. En skygge har sorte undertoner, som er perfekt til at skulpturere de nederste punkter i ansigtet, og en lys hvidguld infused shade, der fremhæver og definerer de høje dele. Det mattes også, hjælper med at holde olie under kontrol og sløre ufuldkommenheder i huden.

4Eve Lom Golden Radiance Bronzing Pulver, $ 48

Ikke kun er denne bronzer helt rejsevenlig, men det forbedrer også din hud med hver brug. Frugt stamcelle ekstrakter hjælper med at stimulere hudens naturlige hyaluronsyre og er rig på antioxidanter, som hjælper med at styrke hudbarrieren og forbedre smidighed og skinton.

De fint teksturerede pigmenter giver en blød, varm glød med gennemsigtig finish. Det er let på huden, og det er nemt at blande efter en skræddersyet bronzefinish.

5It Kosmetik CC + Radiance Ombre Bronzer, 34 dollar

Kombinerer både en mat skygge og en skinnende en, denne formel er også vandtæt, så du behøver ikke bekymre dig hele dagen om at gnide den. Hydrolyseret kollagen og peptider behandler hud og anti-alder, mens mærkeets "dråber af lysteknologi" hjælper med at farve korrekt og jævntone.

6Japonesque Liquid Light Luminescerende Highlighter, $ 28

Denne lysreflekterende væske har en smule glimmer på det, så det virker godt, er en highlighter. Ansøg på kindbenet, næsebroen og bøjlen på læben for at accentere og forme dine egenskaber. Eller brug på hele ansigtet som et fundament for en all-over vask af strålende farve.

7Revlon PhotoReady Skinlights Face Illuminator i Bronze …

Denne lette, superbløde belysning indeholder pigmenter, der reflekterer lyset smukt for at minimere fejl og skabe en naturlig glød. LightCapturing krystaller gør huden mere lysende, hvilket skaber en smuk fremhævet effekt.

Bær det alene, appliceret på de høje punkter i ansigtet for at lyse og fremhæve dine funktioner, eller bland det med fundament for at tilføje en bronze glød.

8Tarte Maracuja Bronzing Serum, $ 47

Tarte nyeste innovation kombinerer sin hudhydratiserende og anti-aging maracujaolie, beroligende allantoin og et selvforstærkende kompleks, der giver dig en gradvis solbrændthed i stedet for blot en skyllet bronze. Ansøg daglig, indtil du får den farve du vil have - du vil forbedre din hud i processen.

9Youngblood Mineral Radiance i Sundance, 43 dollar

En pakke med fire forskellige nuancer, denne palette giver dig mulighed for at blande eller bruge hver for sig de smukke bronzer og perlemorous fremhævning nuancer for at skabe en brugerdefineret farve og kontur. Derudover indeholder den jojoba frøolie og honeysuckle blomstekstrakt, hydratiserende og nærende ingredienser, der hjælper med at forbedre hudens sundhed, samtidig med at du får en glød.

10Giorgio Armani Maestro Liquid Summer Bronzer SPF 15, $ 6 …

Fine pigmenter suspenderes i en blanding af fem ikke-komedogene olier for at skabe denne vægtløse hudforbedrende bronzer. Da det er så let, kan du nemt lag denne formel med din anden hudpleje og makeup.

Tim Quinn, Celebrity Face Designer til Giorgio Armani Beauty, fortæller os, at Liquid Summer kan bruges på tre forskellige måder: Blandet i fugtighedscreme eller solcreme for at skabe et smukt, ingen sminkeudseende, der er lagt til grund for at bronse op pigmentet eller blot anvendes ovenpå af makeup med en pulver børste på samme måde som du ville gøre en pulver bronzer.

Populært emne.