Sexet skønhed at få dig i humør

Indholdsfortegnelse:

Sexet skønhed at få dig i humør
Sexet skønhed at få dig i humør
Anonim
Fra de mælkebade, der holdt Cleopatras hud tydeligt blødt, til den rubinrøde Max Factor-læbestift begunstiget af Marilyn Monroe, er skønhedsprodukter ofte uløseligt forbundet med "forberedte" ritualer af forførelse.
Fra de mælkebade, der holdt Cleopatras hud tydeligt blødt, til den rubinrøde Max Factor-læbestift begunstiget af Marilyn Monroe, er skønhedsprodukter ofte uløseligt forbundet med "forberedte" ritualer af forførelse.

Og det viser sig at det er af god videnskabelig grund. "Der er et ordsprog, at mænd har brug for sex til at slappe af, og kvinder skal slappe af for at have sex," siger Susan Blum, MD, grundlægger af Blum Center for Health i Rye Brook, NY, og forfatter af "Immune System Recovery Plan." "Aktiviteter, der hjælper kvinder med at slappe af, som lysstearinlys og lavendel, hjælper med at reducere stresshormoner og øger testosteron. Og det er også vigtigt at indstille stemningen for en kvindes evne til at klimaks," forklarer hun. Læs videre for at blive smuk og komme i humør.

1Golden Gams

Forlad det til de frække chums på Benefit for at skabe en glimrende body balsam med et navn, der ligner en Bette Davis linje. Tage et billede … Det varer længere, kommer med en fløjlspud, så du kan bøje dine skuldre, décolletage og gams til en forførende gylden-pink glans, der ser sølvskærmen værdig ud.

Fordel Tag et billede … Det varer længere, $ 30

MERE: Hemmeligheden til at få store ben

2 livlige kropsolier

Kropsolier har været raseri i det seneste, og Lathers nyeste samling blander de sensuelle aromaer i sommeren med en håndlavet blanding af rene æteriske olier. Jasmine, neroli, koriander, blodorange og bergamot gør alle fremtoninger, i en fugtgivende base af saflor, druemost, sesam, søde mandel og avocado olier.

Lather Summer Body Olier i sommeren Nights, Summer Breeze og Summer Solstice, $ 16 hver

3Fancy fransk hårolie

Kendt for at bruge højkvalitets naturlige planteekstrakter siden 1960'erne, fransk luksusmærke Leonor Greyl skaber troperne med sin nyeste hårolie. Citron græs, tiare og yucca blødgør duft, styrker og silkens tråde. Påfør på fugtigt hår til detalje og tilstand, eller som en 10 minutters præ-shampoo maske på tørt hår, før du skylder ud.

Leonor Greyl Huile Secret de Beauté, $ 66

MERE: Vi sætter hårolie til testen

4Kaptiverende Köln

Luksus britisk hjem og duft mærke Jo Malone ser mod øst for den seneste permanente tilføjelse til sin Kohdo-samling, der fejrer den gamle japanske røgelse. Den eksotiske Dark Amber & Ginger Lily duft opfanger aromatisk sort kardemomme med en ryger kyara træ base for en vækkende duft, der kan fordoble som meditation aromaterapi.

Jo Malone Dark Amber & Ginger Lily Köln, $ 135

5Candles After Dark

Inspireret af de provokerende Ke $ ha hits, hun hørte under kørslen, skabte NEST Fragrances grundlægger Laura Slatkin en sultrig lystrio beregnet til at sætte stemningen til "late night activities". En O'Clock lag orientalske blomster med eksotiske skove, to o'clock gifter sig med blød suede med bergamot, kardemomme og muskatnød, og tre o'clock fortrækker Mysore sandeltræ med smuldrende rav og røgelse.

NEST-duft efter midnatssamling: One O'Clock-Oriental Orchid, To O'Clock Italian Leather, Three O'Clock Exotic Woods, $ 32 hver

MERE: Aromaterapi, der faktisk virker

6Steamy Budget Køb

Bodycology's rige kakao og shea smør, aloe og lanolin kropsbaseret base er infunderet med et blidt strejf af sød rose, der lugter mere high end stormagasin end apotek til vores næser. Påfør frisk ud af brusebadet til fugtig hud for en dyb søvning, der vil vare hele dagen og natten.

Bodycology Sweet Love Nourishing Body Cream, $ 6

7Get-It-On Shower Gel

Cowsheds dristigt navngivne Horny Cow-sort er afhængig af romantikens signatur duftrose-ved hjælp af rose absolutte, patchouli og kanel til en hejd cocktail for at hjælpe med at få tingene til at gå. Vores yndlingsvalg fra linjen er badet og brusebadet, som forsigtigt renser og efterlader huden med lige det rigtige parfume.

Cowshed Horny Cow Forførende bad og brusebad, $ 25

MERE: Hvordan duft påvirker Attraction

8Ayurvedisk Zen

Den indiske kunst af ayurvedisk skønhed-balancerende indre ro med ydre velvære-ligger i roden af Au Naturel Ayurvedas harmoniserende linje af bad-, krops-, hår- og ansigtsplejeprodukter. Vi elsker Shree Rose Body Massage Oil, der coaxer kroppen til at slappe af som naturens antidepressiva, og den shea smør-infunderede Satvik Orange Lip Balm, der smager kys med frisk appelsinskal.

Au Naturel Ayurveda skønhedsprodukter, $ 9- $ 50

9Løs Lotion

Det luksuriøse parisiske mærke Votre Vu gør kroppen til dessert med sin Tarte D'Amande Soufflé, der pisker sammen den varme duft af mandeltærte med rige tropiske nødolier og vitaminer, der efterlader huden super blød og hydreret. Det er så yummy, vi måtte stoppe os fra at slikke fingrene.

Votre Vu Tarte D'Amande Soufflé Body Cream, $ 39

MERE: Er din lotion at gøre dig sulten?

10Bewitching Body Wash

For en duft, der slapper af og beroliger såvel som subtile forfører, indeholder Dr. Hauschkas lavendel kropsvask essentielle olier af foryngende blomst samt organisk sandeltræ. Olier rig på essentielle fedtsyrer som avocado og solsikkefrø kombineres med hydrerende glycerin for at forlade huden smidig med fugt.

Dr. Hauschka Lavendel Sandalwood Beroligende Body Wash, $ 23

11Alluring Island Parfume

Diptyque's Mohèli er navngivet for den fantastiske lille ø i Det Indiske Ocean. Den blander den indfødte ylang-ylang blomst, violet, solbær og lyserød peberkorn med woody balsamiske overenskomster som patchouli, vetiver og tonka bønner. Resultatet er en hedonistisk duft, din kærlighed vil snart ikke glemme.

Diptyque Eau Moheli Eau de Toilette, $ 98

MERE: Find din signatur parfume

12Complexion Perfection Oil

Til hud, der gløder, shakes Patyka en cocktail af 11 fine æteriske olier, der trækker vejret tilbage i din hud. Omegas af hundrosen styrker huden, mens olivenolie nærer og jojobaolie giver ikke-fedtet hydrering. Olier af tangerine, solsikke og sesamfrø tåge hud med fugtighedscreme samt et blødt slør af naturlig duft. Påfør ansigt, nakke og bagsiden af hænderne for øjeblikkelig glans.

Patyka Absolis Huile Absolue Face & Body Serum, $ 70

13Bobler for to

For et fælles ritual til at lukke en romantisk aften, slår intet et lavendelbad. For mindre end $ 5 leverer Dr. Teal's hos drugstores, med rene lavendel æteriske olier, der skum generøst ind i hydratiserende bobler. Den naturlige antiinflammatoriske hjælper også med at slappe af muskler og sætte scenen for en tilfredsstillende nat søvn.

Dr. Teal's Skummende bad i Lavendar, $ 6

MERE: Brug dine sanser til at maksimere din fornøjelse

Populært emne.