Makeup til lange ansigtsformer

Makeup til lange ansigtsformer
Makeup til lange ansigtsformer
Anonim

Høje kindben, en aflang kæbe linje og hævet pande alle karakteriserer det slanke udseende af en lang ansigtsform.

I århundreder blev en høj pande betragtet som et tegn på royalty, og det er rygter om, at skærm sirenen Marilyn Monroe selv vidste, at hun blev håret for at efterligne det mere aristokratiske udseende.

Da de øverste og nederste vinkler nyder en sådan fremtræden på en lang ansigtsform, er det bedst at bevæge sig i midten af ansigtet for at trække betragteren ind i dit blik, siger makeup artist og frisør Eva Scrivo, forfatter af Eva Scrivo On Beauty.”

"For at bringe opmærksomheden til centrum, kan du blande en flad konturskygge ned i næsebroen, hvilket øger dybden. Det er det samme koncept som at se på en skitse. Dit øje kan ikke se nuansernes form, indtil skygge er tilføjet, "siger Scrivo.

Øjne: Øjne er et ideelt sted at lege med makeup, og især dine vipper. "Når du anvender mascara, fokuserer du virkelig på øjenbuens centrum. Du kan opbygge flere frakker der. Jeg elsker endda at smide et par individuelle vipper midt i øjet, det tilføjer en tredje dimension, "siger berømthedsmakeren Molly Stern.

Du kan finde individuelle vipper på apoteket, eller endda skære en bånd til bare at bruge et par ad gangen. Det er ideelt at kigge efter individuelle vipper, der ikke har en knude i bunden - men hvis du gør det, skal du bare sørge for at tilføje en smule eyeliner på lash line for at skjule udseendet.

Kinder:Blush er en anden mulighed for at fremhæve midten af dit ansigt, og kendis makeup artist og YouBeauty Makeup Advisor, Fiona Stiles, siger, at en cremehæler, der påføres langs toppen af kindbenene, giver dig et æterisk blødt fokus. "For at finde strukturen af dine kindben, bare lave et fiskesigt. Den øverste højderyg er hvor du lægger din højttaler, som skal have lysreflekterende kvaliteter, men ikke være for skinnende, "siger Stiles. Du kan derefter føje din yndlings rødme til æggene i kinderne for en finishglød.

Flade nuancer:Og som en generel retningslinje kan for meget farve konkurrere med vinklerne på et langt ansigt, så det er bedst at gå i vejen mod siden af ren, hvis dine færdigheder er begrænsede, i stedet for at nå frem til fuld dækningsfarve. "Fordi lange formede ansigter har en stærk tilstedeværelse, når de kommer ind i et rum, er der ikke behov for for meget makeup. I stedet er en blød, naturlig og dyb glød alt, hvad der er nødvendigt for en erklæring, "siger New York makeup artist Nicole Bryl.

Populært emne.