Makeup til ovale ansigtsformer

Makeup til ovale ansigtsformer
Makeup til ovale ansigtsformer
Anonim

Ovale ansigter nyder en forholdsmæssig form, der forbedrer næsten enhver sminktrend, du gerne vil prøve. "Mange modeller har ovale formede ansigter, og talentbureauer søger ofte det. Symmetrien fotograferer usædvanligt godt på grund af balancen mellem knogleopbygningen i alle vinkler ", siger makeup artist og frisør Eva Scrivo, forfatter af" Eva Scrivo On Beauty."

Udnyt friheden ved at spille med enten en stærk læbe eller øje, sørg for at harmonisere dit stand-out valg ved at holde den anden funktion neutral. "Hvis du er i humør for et tungt øje, skal du holde læberen fersken og tonet ned. Hvis en fed læbe er, hvad du er efter, skal du holde øjnene friske og bare, "råder kendis makeup kunstner Molly Stern.

Øjne:

Øjne kan være særligt sjovt at eksperimentere med, så du bør ikke være bange for at arbejde den kohl i din dramatiske favor. "Smoky, sultry øjne er en vidunderlig måde at spille med makeup, og når dit ansigt er så perfekt proportioneret, hvorfor ikke gå efter det?" Siger New York makeup artist Nicole Bryl.

Efter at have klappede på skubbe eller låg på panden, skal du blande en kulskygge på låget og forsigtigt komme ind i krøllet og lægge vægt på øjets yderste "V". Afslut med en linje af fargede sorte eyeliner og generøse frakker af volumiserende mascara. Et strejf af ren highlighter på pandebenet tilføjer sheen.To sparke det op en anden hak, skal du bruge en sort blyant eller flad smudgebørste til at linse den nederste lash line for mere definition. En concealer-farvet eller ferskenblyant, der påføres øjets nederste indre kant, vil ikke kun eliminere rødme (og få det til at se ud som om du har nydt en weekend fuld af hvile), men vil også gøre din røgfyldte øje pop i kontrast.

Hvis du er ivrig efter at bruge mørke skygger, kan du stadig trække et stand-out øje med bare brug af eyeliner. "Prøv en farvet eyeliner som en smuk blomme eller dyb marine, og træk den ud på dit øverste låg à la Cleopatra, eller i forførende form af en kattens øje. Det vil tilføje en spændende vinkel til dit ovale formede ansigt, "rådgiver Stern.

Kinder:

For at varme op på din hud med rødme, kan du beslutte at enten følge længden af dine kindben med din fluffy børste eller gå med en sødt rund vægt på æblet på dine kinder. begge tilgange passer til ovale former lige så godt. Bronzer kan påføres under kindbenet og rundt om ansigtets omkreds, for en over-solkyset glød, der gør huden til at virke endnu mere sund og levende.

Populært emne.