Makeup til hjerteformede ansigter

Makeup til hjerteformede ansigter
Makeup til hjerteformede ansigter
Anonim

Voldt og sødt, hjertet ansigtet form begynder bredt på panden og kinderne, og fejer ned i en spids vinkel. Og alle vores skønhedseksperter er enigt enige: Et hjerteformet ansigt giver den perfekte baggrund til at fremhæve en farvefarve på læberne.

Læber: "Der er ikke noget som en klassisk rød læbe på et hjerteformet ansigt. Noget med at bringe Betty Boop i gal ud, får mig altid til at smile, "siger berømthedsmageren Molly Stern. Vælg en blå-baseret rød på mere retfærdige og mellemtonede farver, og se efter et strejf af koral i din røde, hvis din hudfarve er dybere. Nøglen til at fjerne enhver lys skygge er at sikre, at farven læser levende mod din hud. For den mest moderne udgave af en fed pout, start med en base af concealer blandet med læbepomade, så den skygge du anvender, forbliver tro mod dens nuance.

Spring over liplineren (som let kan komme ind i dateret "Melrose Place" område) og i stedet anvende farve med en læbebørste. Pas på først at skitsere en skarp linje på ydersiden af læberne, inden du fylder med farve. kan spille med en lyserød-rød skygge, som egner sig til enten en fuld eller ren gengivelse. "Forestil dig et barn, der vandrer i et bæredyr, og deres hjerteformede ansigter har jordbærfletter på deres dyrebare læber. Udseendet er sødt og uimodståeligt! "Siger New York makeup artist Nicole Bryl. Prøv en skinnende læbestil for et flirtigt udseende, der kun tager sekunder at skubbe på eller en creme flydende læbestift til en mere voksen og poleret finish.

Øjenvipper:Definerede øjenvipper kompletterer ikke kun en fed læbe, men kan gøre for et coquettish bredt øjet udseende, især hvis du har wispy bangs, der yderligere understreger dine øjne, siger makeup artist og frisør Eva Scrivo, forfatter af "Eva Scrivo On Beauty." maksimal fladder, vil du gerne køre en spoolie børste (dem der ligner lange mascara børster) gennem øjenvipper mellem strøer af forlængende mascara. Du kan så gå tilbage og røre en volumiserende formel til det ydre hjørne af vipper for ekstra oomph.

Kinder:Dine kinners æbler er et andet spotlight på det hjerteformede ansigt, så at placere en lyserød fløde rødme lige i dette punkt vil genoplive hudens hud og give dig en sund glød, siger kendte makeup artist og YouBeauty Makeup Advisor, Fiona Stiles.

Populært emne.