Hårtips til ansigtssymmetri

Hårtips til ansigtssymmetri
Hårtips til ansigtssymmetri
Anonim

Mens berømtheder og bane tendenser har tendens til at inspirere ideer til haircuts og styling, siger eksperter, at det faktisk er proportionerne af ansigtet, der bør overvejes, når man vælger et kig.

Alle ansigter har en vis grad af asymmetri. Som hårdesigner balancerer jeg ansigter med udskæringer og stilarter for at skabe symmetri illusion, siger New York stylist og salon ejer, Mark Garrison.

QUIZ: Hvordan symmetrisk er dit ansigt? Brug vores Face Flip Tool!

Uanset om du rådfører dig med en ekspert på et nyt stykke eller har det sjovt at eksperimentere med en ny stil foran spejlet, tager du hensyn til dine unikke ansigtsegenskaber, er et must, siger San Diego stylist og salonindehaver, Jet Rhys.

Husk, at vores hjerner ikke registrerer de fleste asymmetrier (studier viser det!), Så det er ikke som om folk nulstiller på dine lidt off-kilter-funktioner (som selv supermodeller har), hvis du ikke har den, Äúright, hårklippning.

Men hvis du vil tilføje en anden dimension til styling dit hår, kan disse smarte snit og stylingstrik hjælpe dig med at opnå balance med dine funktioner, uanset om du beslutter dig for at gå i ruten til saks.

Side dele er en kur-alt. Om asymmetrien er i din næse, øjne eller læber, kan en dyb eller off-center sidedel straks bringe harmoni med enhver ubalanceret ansigtsfunktion, siger Garrison. Ved hjælp af en pick kam, deles håret helt ud til siden modsat den større funktion. Jo dybere du deler, jo mere dramatisk effekten. Du kan endda eksperimentere med en zig-zag-del for at få et vinklet udseende til runde ansigter. Den ene stil du vil holde dig væk fra er midtdelen, som vil være opmærksom på enhver ansigtssymmetri.

Balance pande med pande. En ujævn hårlinie kan få pandehovedet til at virke asymmetrisk, mens en bredere tophalvdel også kan gøre pandehuggerne fremtrædende fremtrædende.

MERE: Hvad betyder et symmetrisk ansigt til din skønhed? En simpel løsning er at skære et komplet sæt af feathery bangs, der ramte ved eller nær øjenbryn, rådgiver Rhys. Hold dig væk fra stumpe bangs, som Garrison siger, at stilen vil have den modsatte effekt af at understrege ubalancerede funktioner.

Selv ud øjne med et vinklet bang. Lidt ubalancerede øjne er mere almindelige end de fleste tænker, og en hår styling fix kan give en mere permanent mulighed end makeup, der kommer ud ved sengetid. Når der skæres bløde, klumpete smør, kan en stylist nogensinde så forsigtigt vinkle banget, så spidserne af tråde slår lidt lavere på det højere øje, hvilket skaber illusionen af mere jævnt placerede elever, siger Garrison.

Modsæt en ujævn kæbe med lag. Hvis den ene side af din kæbe er længere eller mere vinklet udseende end den anden, kan du annullere forskellen ved at skære mere volumen og lag på toppen, siger Rhys. Et sidebevægt bang, der falder på korterens kortere side og derefter strømmer ind i lag, der skaber bevægelse og volumen, er en særlig effektiv måde at skabe modbalance på.

Arbejd en ujævn opdatering. Perfekt symmetriske opdateringer, der sidder lige oven på hovedet, som en rund bolle, vil fremhæve eventuelle ansigtsforstyrrelser på samme måde som en midterdel gør, advarer Garrison. I stedet opretter du former, der ikke er lige som en rodet strøelse eller side -hugget chignon. Tilføjelse af en dyb del eller vinkelfletning er andre moderne måder at ændre tingene op på smigrende måde.

Løft skrå læber med en vinklet bob. Hvis den ene side af dine læber falder lavere end den anden, kan du gøre op for forskellen i højden med en vinklet bob, siger Garrison. Bagslagene skal bygge højden bagved ved at lægge oven på hinanden og derefter langsomt forlænge som du arbejder dig til forsiden af ansigtet, ender endelig et sted under hagen. Den stærke linje af den nedadgående bob vil skabe en vinkel, der får dine læber til at blive mere lige, siger Garrison.

Populært emne.