Alt om øjenfarve

Alt om øjenfarve
Alt om øjenfarve
Anonim
George Pimentel / Getty ImagesZooey Deschanel

Blå eller grå øjneVores yndlingsblå og grå øjne skønheder: Cameron Diaz, Zooey Deschanel og den sene Elizabeth Taylor

Her er en grund til at elske de smukke baby blues eller cool grays: Ikke alene er de fantastiske, men de bliver stadig mindre udbredte i USA!

I dag er kun en ud af seks amerikanere født med blå eller grå øjne, mod en ud af fire ved begyndelsen af det 20. århundrede.

Vil du få dem til at skille sig ud endnu mere? "Pump up blå øjne med en rustfarvet øjenskygge," siger MAC Senior Artist John Stapleton. "Læg derefter de indre fælge med en rig brun blyant." De dristige komplementære farver vil helt sikkert få dem til at pope.

Vi anbefaler: Urban Decay Øjenskygge i Roach, $ 17 Cover Girl Liquiline Blast Eyeliner i Brown Blaze, $ 6

Andreas Rentz / Getty ImagesZoe Saldana

brune øjneVores yndlingsbrune øjne skønheder: Julia Roberts, Zoe Saldana og Penelope Cruz

Ikke underligt, folk skriver sange om dig, brune øjne pige. Dine øjne er klogt mystiske, og der er også en evolutionær årsag til det: Iris dilaterer afhængigt af, hvor interesseret du er i nogen, men det er svært at opdage i brune øjne, hvilket gør dig sværere at læse. Hvor sexet er det?

Prøv komplementære makeupfarver for at få dem til at skille sig ud endnu mere. "Brune øjne er utrolige med blåtoner," siger MAC Senior Artist John Stapleton. "Hjælp med at trække nogle af de rige mahogni toner med en denim-inspirerede øjenstøvende blå skygger med lidt grå i dem."

Vi anbefaler: MAC Eye Shadow i Månens Refleksion, $ 15 Buxom Stay-There Eye Shadow i Husky, $ 17

George Pimentel / WireImageJennifer Connelly

Grønne øjneVores foretrukne grønne øjne skønheder: Drew Barrymore og Jennifer Connelly

Har du ramt farve jackpotten eller hvad? Grøn er den sjældneste øjenfarve i verden. Kun en til to procent af mennesker har dem, så det er ikke underligt, at dine attraktioner er særlig opmærksomme.

Par dine smukke greens med komplementære makeupfarver for at få dem til at skille sig ud endnu mere. "Grønne øjne vil poppe mod en skygge med en rød undertone", siger MAC Senior Artist John Stapleton. Prøv en rig, rødbrun skygge eller en blød, støvet ros.

Vi anbefaler: Smashbox Eye Shadow Trio i Center Stage, $ 27, $6

Mike Marsland / WireImageRachel Weisz

nøddebrune øjneVores yndlingshassel-øje skønheder: Rihanna og Rachel Weisz

Hazel øjne er utroligt multitalented: De kan synes at skifte farve fra lysebrun til gylden grøn, bare afhængigt af belysning eller farven du har på. Hvordan er det til et festtrick?

Når det kommer til at vælge makeup nuancer, er komplementære farver altid bedste. "Hazel øjne er smukke med blommer og violer", siger MAC Senior Artist John Stapleton. Prøv en violet skygge, fulgt med tung mascara til drama.

Vi anbefaler: Milani Runway Eyes Fashion Shadows i Purples, $ 8 Maybelline Volum 'Express Falskerne i meget sort, $ 6

Jeffrey Mayer / WireImageNicole Ritchie

Amber øjneVores yndlingsbrune øjne skønhed: Nicole Richie

Amber øjne er så eksotiske som det bliver. Uge, ørne og ulve deler din smukke gyldne nuance, som er særlig sjælden hos mennesker.

For at få dem til at skille sig ud endnu mere - hvis du kan klare den vanvittige opmærksomhed - spil dem med komplementære makeupfarver. "Amber øjne virkelig pop i lilla," siger MAC Senior kunstner John Stapleton. Prøv en ren, pastelviolet øjenskygge, der er skygget blidt fra din lash line for at hæve.

Vi anbefaler: Nars Single Eyeshadow i D. Smukke, $ 23

Prøv også Californien (Shimmer) for en tone, der tager dig gennem alle årstider.

Populært emne.