Sove på arbejde

Indholdsfortegnelse:

Sove på arbejde
Sove på arbejde
Anonim

Ideen om at sove på arbejde er ikke meget godt modtaget af industrien. Virksomheder ligner napping med dovenskab og doven eller ej, du kan blive chastiseret eller endda fyret, hvis du bliver fanget forsøger at fange nogle få blink. Men faktum er, at i dag næsten alle er søvnberøvede, og søvnige arbejdere er irritable, sandsynligt at lave fejl og forårsage ulykker og mere modtagelige for hjerteanfald og gastrointestinale lidelser. Det koster penge og forstyrrer liv.

Berømte Nappers

Thomas Edison napped i stedet for at sove om natten. Han mente, at sovende var spild af tid, "en beklagelig regression til caveman's primitive tilstand." Men han napped ofte og i lange perioder. Albert Einstein følte at hans daglige lurede â € œrefreshed sindet â € og gjorde ham mere kreativ. Winston Churchill planlagt hans kabinet møder omkring hans daglige katnaps, under anden verdenskrig. Salvador Dali napped i sin lænestol, holde en ske over en metal pan på gulvet nedenfor. Da Dali ramte REM søvn og mistede muskeltonus, ville skeen falde fra sit greb, smække metalpanden og vække ham.

I hundreder af år i Latinamerika og i Europa stoppede alle arbejdet i et par timer om eftermiddagen og gik hjem til en forfriskende lur. Men siestas bliver en ting fra fortiden. Når landene bliver mere industrialiserede og transport til og fra arbejde mere overbelastet, har siesta alt andet end forsvundet. Det var ærgerligt. Tid til forandring! En kaffe eller cola pause, der opfattes som en legitim del af arbejdsdagen, giver øjeblikkelige følelser af opmærksomhed. Men at drikke for meget koffein vil blive fulgt af følelser af sløvhed og nedsat REM søvn om natten. En gæld på din søvnkonto, årsagen til søvn i middagen, er ikke reduceret af disse kunstige stimulanser. Hvorfor ikke angribe problemet direkte og få nogle nødvendige søvn? Vi skal stræbe efter at anerkende korte lur som legitime og meget mere værdifulde end kaffepause. Virksomhedskulturen vil gradvist ændre sig som information om de enorme omkostninger ved søvnløshed og på det bifasiske mønster af naturlig søvn bliver mere udbredt. At acceptere begrebet napping vil reducere fejl og ulykker, øge jobtilfredsheden, reducere sygdom og i sidste ende forbedre bundlinjen. Hvad dine virksomheder taber med tiden, kan de kompensere for øget produktivitet. Det er en win-win-situation, der burde give mening for alle. Da virksomheder har accepteret begrebet "power breakfasts", tænkte jeg på begrebet "power nap" for at fremme institutionalisering af lur på arbejde. En nylig undersøgelse viste, at mange ledere tager korte lur på kontoret for at genoplade deres batterier. Hvorfor ikke lade alle arbejdere have det samme privilegium? I mange firmaer er komfortable sofaer og sovevenlige kontormøbler til middagssnøring erstattet af stole med hård rygning. Barnesenge bliver tilgængelige i saloner fra fabrikken gulvet. Og itâ € ™ s arbejder vidundere. Medarbejderne er mere opmærksomme, mere produktive og mindre uheldige. Napping på kontoretHvis du har overbevist chefen, eller hvis du er chef, tag en lur på din arbejdsferie. Her er det, hvordan man laver tupper:

  • Slippe af med alle forstyrrelser! Sluk ringeren på telefonen, luk døren og sluk for lysene. Sæt et skilt på dørhåndtaget: "Jeg oplader mine batterier," eller "Jeg er power-napping."
  • Undgå koffein efter den første morgen kop kaffe. Ellers kan du føle dig nervøs og ude af stand til fuldt ud at slappe af.
  • Overvej dit miljø. Møblerne er for nylig blevet designet til at passe til kontormøller, herunder power-nap executive stole, der hviler, masserer dit hoved og omslutter det i mørket. Der er skriveborde, der omdannes til barnesenge og stole og sofaer, der har indbyggede lyddæk til at spille afslappende musik og vækkeure til at vække dig op.

    • Du behøver ikke at gå til ekstremer. Hvis du har en sofa, brug den! Liggende er den optimale position. Hvis ikke, liggende tilbage i en stol med dine fødder op er den næste bedste måde. Har en pude handy, så du får en behagelig nakkestøtte. Eller du kan bare sidde ved dit skrivebord og lægge hovedet ned for et par minutter.
  • Planlæg regelmæssige hvileperioder. Ligesom med nattesøvn er det vigtigt at få din krop plejede at nappe på omtrent samme tid hver dag, i omtrent samme tid. De fleste mennesker har tendens til at blive trætte omkring otte timer efter opvågnen.
  • Selv på dage, hvor du ikke føler dig særlig søvnig, så prøv at tage en pause rundt om natten, i stedet for at tage en kaffepause.
  • Begræns din nap tid. En 15 til 30 minutters lur er ideel. Mange trætte ledere bekymrer sig om, at hvis de lægger hovedet ned, falder de i søvn og ikke bekymrer sig om timer. Ikke at bekymre sig. â € œPower-napâ € alarmklokker er tilgængelige med en-preset til nap af specifik varighed.
  • Hvis dit arbejde omfatter flyrejser, som nemt kan bidrage til søvn og udmattelse, især hvis du krydser tidszoner, overveje at duppe under din flyvning. De 20 minutters perioder, du bruger ikke fungerer, vil betale sig i timer med mere effektiv og produktiv tænkning. En kort lur før ankomst til din destination er også god, især hvis du planlægger at køre en udlejningsbil.

Fyrre millioner amerikanere arbejder nu fuldt eller deltid i hjemmet, og en god del tager nok tupper. Der lægges vægt på, hvad der produceres, ikke hvor du arbejder på hvilket tidspunkt på dagen eller hvor længe du arbejder.Napping bør ikke rynkes på kontoret eller få dig til at føle sig skyldig hjemme. Det bør have status som daglig motion. Proaktiv uddannelseViser, hvordan lur og god søvnstrategier hurtigt kan genoprette opmærksomheden, forbedre ydeevnen, reducere fejl og ulykker, og påvirke overskuddet er en hurtig måde at få fat på enhver administrerende direktør opmærksomhed på. Tal med din chef, giv ham eller hende lidt litteratur eller bånd om søvnløshed og ydeevne, eller inviter en søvnekspert til at give et seminar til din virksomhed.

Populært emne.