Makeup Tips til tør hud

Makeup Tips til tør hud
Makeup Tips til tør hud
Anonim

Sløv, flaky og rødlig - de kan lyde som de manglende syv dværge, men de er faktisk ord, der ofte bruges til at beskrive tør hud. Din bedste skønhed er en, der infunderer udtørret hud med fugt og maskerer nogen rødme, hvilket giver dig en glødende, skøn hud.

Udfordringen Oprettelse af en glat, hydreret lærred, så fundamentet glider på og trækker sig ikke i fine linjer. Opsiden af en udtørret hud er, at du ikke er plaget med en skinnende T-zone, så du behøver ikke at slå på pulver hele dagen. Og da du har tendens til at have færre breakouts og (lucky you!) Mindre porer, behøver du ikke at være tunghændet, når du bruger concealer.

Videnskaben Det er muligt, at din talgkirtler på grund af alder eller genetik ikke pumper nok olie ud. Ifølge Leslie Baumann, M.D., direktør for University of Miami's Cosmetic Medicine and Research Institute og forfatter af "The Skin Type Solution", er den mest sandsynlige årsag til stram, flad hud en beskadiget beskyttelsesbarriere. Stratum corneum, din huds yderste lag, består af overlappende døde celler, som forsegler fugt i huden. Varmt vand, kulde, tør luft eller hårde rensemidler og skrubber kan forårsage stratum corneum at bryde ned. Resultatet? Din hud mister den fugt, det har brug for for at forblive smidig.

Perfekt din hud

1. Prep din hud New York City makeup kunstner Sara Glick siger, at det vigtigste skridt er at infuse huden med fugt, så det bliver glat eller ellers fundamentet vil kage. Ikke ligefrem et godt udseende. Påfør en rig creme som L'Occitane Immortelle ædle creme lige efter du kommer ud af brusebadet for at låse i fugt. Eller start med en fugtgivende spritz, som Derma E Facial Moisturizer Hyaluronic Hydrating Mist, og følg derefter med fløde. Vent et par minutter for at lade din hud absorbere cremen.

2. Tilføj nogle glans "Min favorit trick til en overbevisende, hydreret glød er at anvende en pearly highlighter under fundamentet," siger Glick. Dab det højt på kindben, næsebroen og let over panden og blend. Glick sværger ved Jemma Kidd Dewy Glow All Over Radiance Crème.

3. Få jævnt Brug dine fingre eller en concealer børste, spot-apply en cremet concealer som Urban Decay Surreal Skin Creamy Concealer under dine øjne langs næsens hjørner og over eventuelle pletter. Anvend derefter et cremefundament. Hvis du kan lide lidt mere dækning, så prøv L'ElleréAl Paris Synlig Lift Instant Age-Reversing Foundation. Hvis et naturligt udseende er mere din hastighed, skal du gå til en tonet fugtighedscreme som Bobbi Brown Extra SPF 25 Tinted Fuktgivende Balm. Brug dine fingre og start i midten af dit ansigt og blend udad. Sæt med en let afstøvning af klart pulver som Tarte Smooth Operator Micronized Clay Finishing Powder, eller hvis din hud er meget tør, skal du springe over pulveret.

4. Varm op Vælg et pulver bronzer med en lille smule shimmer som Lancome Star Bronzer Natural Glow Langvarig Bronzer, rådgiver Glick. Brug en stor, fluffy børste, støv den, hvor solen naturligvis ville kysse dit ansigt: din pande, næsebroen, kindbenet og hagen. Fej det, der er tilbage på penslen over halsen, så det hele blandes jævnt.

5. Gå rosenrødt Din mest naturlige skygge af rødme er den farve, som du, selvfølgelig, rødmer naturligt. (Det vil være i den rosa familie - ingen rødder mandarin eller aubergine, noter Glick.) Ligegyldigt din hudtype, pulver er nemmest at anvende og varer længst. Læg en rød børste op, ryst overskuddet og fej det over æblerne på dine kinder. Blødgør og bland farven med en ren pulverbørste.

Populært emne.