Makeup Tips til mørke cirkler og pletter

Makeup Tips til mørke cirkler og pletter
Makeup Tips til mørke cirkler og pletter
Anonim

Normalt, hvis nogen fortalte dig at "lyse op", ville ingen bebrejde dig for at skyde den person det stinke øje. Men hvis du er sportslig under øjne cirkler, der får dig til at se ud som om du ikke har sovet i dage, får du måske nogle vismandsråd. Ved at vælge din makeup klogt og lære den bedste måde at anvende det på, kan du lyse og forbyde mørke cirkler, pletter og hyperpigmentering.

Udfordringen: Lysere under øjet cirkler, dækker mørke pletter og aften ud hyperpigmenteret hud. "Hvis du har meget misfarvning, kan du blive fristet til at anvende et lag på fundamentet, men det kan endda ligne en maske," siger New York City makeup artist Sara Glick. "Den mest naturlige måde at udjævne det på er let at anvende fuldt dækningsgrundlag og derefter spot-skjule, så din hud kigger stadig igennem."

Videnskaben: Hyperpigmentering skyldes hormonelle udsving, hudirritation og sollys. Alle tre kan sende melanocytter (pigmentproducerende celler) til overdrive, hvilket får din hud til at mørkne. Farvekvinnere er mere tilbøjelige til at udvikle melasma (også "graviditetsmaske"), en tilstand, der forårsager misfarvning af huden, især på panden og kinderne. Under-øjenmørke bliver værre ved solskader eller gnidning af det ømme øjenområde. Faktisk er enhver form for irritation - uanset om det er nedskæringer, skraber, forbrændinger, overskrælning eller en bums - kan forårsage, at din hud producerer overskydende melanin og efterlader et mærke.

Perfekt din hud

1. Prep din hud Påfør en lysende fugtighedscreme med solcreme ligesom Clarins Bright Plus HP Brightening Hydrating Day Lotion SPF 20 lige efter du kommer ud af brusebadet for at låse i fugt. Eller start med en hydratiserende spritz, som Jurlique Rosewater Balancing Mist, og følg derefter med fløde. Vent et par minutter for at lade cremen absorbere.

2. Tilføj nogle glans "Min favorit trick til en overbevisende, hydreret glød er at anvende en pearly highlighter under fundamentet," siger Glick. Dette hjælper også med at give dit ansigt en vis dimension, hvis du bruger højdækningsgrundlag. Dab det højt på kindben, næsebroen og let over panden og blend. Glick sværger ved Gemma Kidd Dewy Glow All Over Radiance Creme.

3. Få jævnt Brug dine fingre, anvend et fyldt dæknings fundament som Revlon ColorStay Makeup. Start i midten af dit ansigt og blend udad. Anvend derefter concealer (Glick likes Kevyn Aucoin Sensual Skin Enhancer) under dine øjne, i de indre hjørner af dine øjne og på ujævne eller hyperpigmenterede pletter eller mørke pletter. "Sørg for, at du passer perfekt til din skintone - prøv ikke at kompensere for skygger eller mørke pletter med concealer, der er for lys - det vil se chalky," siger Glick. Sæt sminke med en let afstøvning af klart pulver som Tarte Smooth Operator Micronized Clay Finishing Powder.

4. Varm op Vælg et ravfarvet pulver bronzer med en lille smule shimmer som Iman Sheer Finish Bronzing Powder, rådgiver Glick. Brug en stor, fluffy børste, støv den, hvor solen naturligvis ville kysse dit ansigt: din pande, næsebroen, kindbenet og hagen. Fej det, der er tilbage på penslen over halsen, så det hele passer ind.

5. Gå rosenrødt Din mest naturlige skygge af rødme er den farve, som du, selvfølgelig, rødmer naturligt. (Det vil være i den rosa familie - ingen rødder mandarin eller aubergine, noter Glick.) Ligegyldigt din hudtype, pulver er nemmest at anvende og varer længst. Læg en rød børste op, ryst overskuddet og fej det over æblerne på dine kinder. Blødgør og bland farven med en ren pulverbørste.

Populært emne.