Kan Makeup justere til din skintone?

Kan Makeup justere til din skintone?
Kan Makeup justere til din skintone?
Anonim

Makeup, der hævder at tilpasse sig din hudfarve eller endda passer til dit humør, synes at være al den vrede i disse dage. Det slags gør dig spekulerer på, hvordan din makeup "ved" hvilken farve din hud er (eller hvad dit humør er!). Er der en slags "magisk" ingrediens, der sanser, hvad dine behov er? Hvordan har de disse produkter arbejdet? Nå, svaret er ikke så spændende som magi, men det er ret koldt kemi. Her er den faktiske downdown på hudjusterende makeup. MERE FRA SELV: Sover du stadig med Mascara? Sådan fortrydes dårlige skønhedsvaner Hvordan virker de?Der er to vigtigste teknologier, der bruges til formulering af selvjusterende makeup - her er hvordan de virker:

  • Ingredienser, der ændrer farve med pH: pH er et mål for, hvor sur eller basisk en opløsning er. Visse ingredienser opfører sig anderledes, når der er en pH-ændring. I makeup er der nogle ingredienser, der er farveløse, men når de kommer i kontakt med fugt (som din hud!) Resulterer det i en ændring i pH, der får ingrediensen til at blive en farve. Ganske cool, huh? Produktet ser ud til at ændre sig med din personlige kemi, fordi farven ændres, når du anvender den på dit ansigt, men det reagerer faktisk med fugtigheden i din hud (eller endda luften). Denne teknologi bruges ofte i rødme og lip farve og kan findes i produkter som Smashbox O-Glow og DuWop Personal Color Changing Lipstick.
  • Indkapslede farver: Mange farver anvendt i makeup kan belagt med voksagtige eller gelignende ingredienser, der kan indkapsles farven og danne meget små "perler". Disse små perler kan derefter suspenderes i en ufarvet base. Når produktet gnides i din hud bryder friktionsbryderne disse perler, som frigiver farven. Produktet ser ud til at blende med din hud, fordi jo mere du gnider produktet, jo mere farve frigives. Da produktet ofte starter med hvidt (eller farveløst), forekommer det pludselige "udseende" af farve ret dramatisk. Denne teknologi bruges ofte i flydende fundamenter, og du kan finde den i produkter som Almay Smart Shade Foundation.

MERE FRA SELV: 20 Superfoods til vægttab BundlinieMens selvjusterende makeup er ret cool og bruger nogle interessante teknologier. Denne type makeup er ikke nødvendigvis overlegen til andre former for makeup. For nu handler det stadig om at finde den bedste skygge af rødme eller fundament for dig: teste et par nuancer og finde formuleringen (smart eller ej!), Der passer bedst til din hudfarve. Ikke bekymre dig - din makeup er ikke smartere end dig - alligevel!MERE FRA SELV: Træn i 16 minutter med SELFs Jump Start Diet!For mere videnskabsbaserede skønhedstips, tjek skønhedshjørnerne!For daglige sunde spise tips følg SELF på Facebook og Twitter. Få det godt på din iPad og Kindle Fire!

Populært emne.