Highbrow Beauty Treatment Spruces Up Sparse Brows

Highbrow Beauty Treatment Spruces Up Sparse Brows
Highbrow Beauty Treatment Spruces Up Sparse Brows
Anonim

Øjenbrynens tykkelse kan komme ind og ud af stil (tænk Brooke Shields 'ønskelige firser i forgrunden i forhold til blyant-tynde halvtreds supermodeller), men uanset hvad browsetrenden er i øjeblikket kan fyldte øjenbrynene signalere ungdommen. Periode. Fordi browsere ofte tynde med alderen, kan ekstremt tynde browsere få os til at se ældre ud end vi virkelig er. Små kvinder, der stadig nyder deres frodige, ungdommelige bryn, gør ofte fejlen i over-twezing - og lever ofte for at fortryde det.

Sygeplejerske Jean Melby, 55, er ligesom mange andre. "Som en teenagere var tykke brynder helt sikkert uklare, og jeg fik travlt med mine pincetter. I min 30'erne indså jeg, at de var overdrevne og asymmetriske, og min fortvivlelse begyndte igen, "siger hun.

MERE: Dine bedste browsere

Produkter har oversvømmet markedet for at udfylde behovet for komplette browsere: Blækblyanter, pulvere, toner, geler med fibre og meget mere. Nye behandlinger farve langt udenfor pennestrækene, bliver kreative med balsam, Latisse (beregnet til øjenvipper og brugt "off label" til brows) og endda øjenbrynstransplantationer (yikes!).

Over-plukker til side, er der mere alvorlige grunde til, at folk ønsker fuldere brows. Nogle mister pandehår fra skjoldbruskkirtelsygdomme, alopeci (hårtab) eller kemoterapi. Hvilket bringer os til permanente pande tatoveringer, og de mindre skræmmende semi-permanent makeup tjenester, der har dukket op i udvalgte saloner over hele verden. (Permanente brow tatoveringer har et dårligt ry for en grund. Da din hud er aldre og dages, så gør tatoveringerne, hvilket kan resultere i bizar, blåt isfarvet blæk.)

New York City Browhaus tager en blid tilgang til tatovering med helt naturlig vegetabilsk farvestof, der anvendes med et udskæringsværktøj under deres "Brow Resurrection" -service. Det tager to timer og falmer efter cirka to år. Efter Jean tøvede på grund af omkostningerne (næsten en grand), gik hun til det. Den ottende årige revisor Esther besluttede sig også for at få halvfaste browsere, fordi hun har naturligt sparsomme browsere. "Jeg vidste vigtigheden af at have de rigtige bryn til dit ansigt, fordi det kunne forbedre dit udseende helt," siger Esther. "Men jeg var også træt af at altid fylde og røre mine pander hver dag." Andre kvinder har fået denne behandling efter at have mistet deres pande fra alopeci (hårtab) eller kemoterapi.

Her er hvad du skal vide, hvis du vælger en semi-permanent brow behandling:

1. Du tilpasser dine browsere. Æstetikere spørger efter din ønskede tykkelse, farve og bue. De skal blyant-tegne dine browsere først for at sikre, at formen og skyggen er spot-on. Du kan finde ud af de bedste browsere til dit ansigtsform før tiden, eller få æstetikeren til at hjælpe dig. Bemærk: Det er vigtigt at have et neutralt ansigt, når det trækkes på, i stedet for at gøre et ansigtsudtryk!

QUIZ: Find din ansigtsform

2. Det skal ikke skade.

Browhaus beskriver Brow Resurrection som "nær smertefri", og dem, der har haft en semi-permanent brow service andetsteds enige. Du vil føle noget pres, "ridser" eller plukning (paradoksalt nok forekommer der ikke nogen pincet!) Fra de små stifter. Det er takket være den numbende fløde, du tidligere har brugt.

3. Det vil falme.

Dette er en god og dårlig ting, afhængigt af hvordan du ser det. "Der var noget fading, som jeg er glad for," siger Jean. "Efter de første par uger så det en mere normal skygge af sort og ikke sådan en skarp forskel på min blegne hud." Esther havde en lignende oplevelse. "Efter den første første service var jeg meget chokeret over, hvor hårde mine bryn kiggede. Det lignede bogstaveligt som nogen tegnede mig med en markør. Det er rigtigt, at linjerne rent faktisk bløder. "Hvis det falder for hurtigt, kan du gå tilbage. Jean og Esther tog begge fordel af touchups, som anbefales efter cirka to måneder.

4. Du skal passe på dine "browsere"

Du kan ikke få dine pander våd i en uge, og du må holde af med svømning og ansigtsbehandling i to uger. Undgå tunge træningsprogrammer, overdreven sol og makeup, indtil det er helbredt. Brohaus anbefaler at du lader scabbing komme og gå. Andre steder råder dig til at anvende vaselin hver time for den første uge for at undgå skabbdannelse.

5. Det er en investering

Brow Resurrection koster næsten $ 1.000. Esther havde en lignende service gjort for $ 350 i Canada. Du tror måske, at du ikke kan købe nok pandeblyanter om to år for at kompensere for den omkostning, men du sparer også tid. "Jeg kan komme væk med at have mindre øjenmakeup, fordi mine øjne er mere definerede og fremtrædende," siger Esther.

MERE: De bedste browsere til dit ansigtsform

6. Det er en sikrere indsats end permanent.

Hvis tatoveringen er så stor, hvorfor ikke få det gjort permanent? Nå kan tatoveringer blive misfarvede med tiden, f.eks. Fra sort til blå til grøn. Også med semi-permanent er du ikke heldig, hvis din pandeform er helt "ude". "Jeg har stilfulde browsere, der er i vogue i øjeblikket, "siger Jean. Siden du ser bedre ud i takt med tidens udvikling, kan du få en tillid til at gøre en skønhedsbehandling, som du normalt ikke ville forår." Jeg kan lide følelsen af at have gjort noget sødt for mig selv, der fik mig til at føle mig bedre. Mens jeg tror, jeg ser bedre ud, er det virkelig sekundært, "siger Jean.

QUIZ: Er du tilfreds med dit ansigt?

Populært emne.