Hvordan man bruger makeup, når du træner

Indholdsfortegnelse:

Hvordan man bruger makeup, når du træner
Hvordan man bruger makeup, når du træner
Anonim

Vi har alle været der. Du ved, det er ikke den bedste ide at have sminke under en stringent træning, men du gør det alligevel. Du må ikke have tid til at vaske dit ansigt imellem arbejde og gymnastiksalen, eller måske har du et job, der får dig til at svede for nogle grad (hej, pilates instruktører!). Måske vil du bare se billedet perfekt, mens du træner - hej, vi er ikke her for at dømme. Hvis du ikke vælger de rigtige produkter, kan du dog lukke ud som et varmt rod, din date-night palette smurt på dit ansigt i slutningen af din træning. Eksperter er enige om, at det ikke er tilrådeligt at bære makeup under træning. Hvis det ikke er designet til at modstå sved, vil det komme ud, og når du sveder, skaber du et ideelt miljø for breakouts (sved plus makeup er lig med en yngleplads til sædfremkaldende bakterier).

MERE: Den bedste makeup til dit ansigtsform

Men vi ved, at mange kvinder hellere vil dø end at gå i gymnastiksalen uden deres pletter og mørke pletter dækket. Så hvis du er i denne kategori, følg eksperternes vejledning. Din hud vil takke dig.

Makeup råd fra profferne

YouBeauty Cosmetic Chemistry Expert Ni'Kita Wilson siger, når man køber kosmetik, der kan tage varmen fra en kraftig træning, "se efter den mest overføringsresistente makeup mulig; det har en bedre chance for at overleve din træning eller fysisk krævende job. Vælg en makeup med let dækning. Hårdere dækning makeup har mere pigment og er mere tilbøjelige til at blive fanget i dine porer, hvilket forårsager breakouts. "Silikonbaserede fundamenter passer bedst til træningsforhold, ifølge makeup kunstner Kevin James Bennett, en kosmetikekspert til International Esthetics Advisory Board of Leslie Baumann, MD, dermatolog og forfatter af The Skin Type Solution.

De kosmetiske silikone molekyler er for store til at trænge ind eller blive indlagt i porer og er naturligt vandresistente, siger han. Rae Cosmetics (en makeupdesign designet til aktive kvinder) Grundlæggeren Rochelle Rae siger, at makeup slidt under træningen skal være oliefri, der giver huden mulighed for at trække vejret. "Oliebaseret kosmetik fanger sveden under sminke, tvinger den til at smøre," siger hun. En anden buzz kill: Det amerikanske dermatologiske akademi siger, om du er tilbøjelig til at bryde ud, oliebaseret fugtighedscreme og makeup kan forårsage acne, whiteheads og blackheads. For at undgå at se ud som en teenager med pizza, anbefaler organisationen at vælge produkter, der er "non-comedogenic" eller "non-acnegenic".

MERE: Makeup Tips til din unikke hud

Bloker de stråler

Få Gussied Up

Prøv disse naturlige udseende makeup ansøgning tips fra Rae Cosmetics Grundlægger Rochelle Rae:

  • Oplyse din makeup rutine. Spring over det tunge fundament og vælg en let, oliefri tonet fugtighedscreme.
  • Påfør først en primer. Primer giver en glat, mat overflade til makeup applikation og hjælper med at holde makeup fra at glide af.
  • Beskyt din pout. Lip produkter med SPF, såsom Rae Cosmetics Lip Shade SPF 15, beskytter dine smackers og forhindrer chapping. Rae anbefaler at vælge pinks og koraller til motion. "De lysere nuancer ser mindre rodet ud, hvis du skal tørre sveden af din overlæbe," siger hun.
  • Blot. Blotting papirer er afgørende. Rae foreslår at trykke et ark eller to på din hud for at slippe af med skinne. "Du kan støv på en smule pulver, hvis du har brug for det, men altid blottet først for at holde pulveret kogende og efterlade dig en god glød," siger hun.

Cyklister og vandrere noterer sig:

Solcreme er en aktiv kvindes bedste forsvarslinje mod hudskade, siger Dr. Baumann. "Kvinder bør bære solcreme dagligt, især hvis de er aktive udenfor. Det produkt, de vælger, skal være så vandtæt som muligt, "råder hun. Baumann anbefaler et mærke solcreme med en god UVA-blokker som La Roche-Posay Anthelios, Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch eller SkinCeuticals Sport UV Defence. Hun foretrækker SkinCeuticals Physical Fusion UV Defence over fundamentet, fordi det er en tonet solcreme, der kan erstatte stedet for almindelig, ikke-beskyttende makeup.

Dr. Baumann har et råd om kvinder med det, hun beskriver som "rød rosacea-lignende, stikkende hud." "Det er bedst, at de ikke vasker deres ansigter før træning, fordi de naturlige olier på huden kan beskytte den mod hårdheden af sved, "siger hun.

Hun opfordrer alle kvinder til at vaske deres ansigter efter en træning for at forhindre bumser endnu længere.

Kosmetiske mærker at prøve

CoverFX: Bennett anbefaler denne linje, udviklet i samarbejde med en hudlæge, fordi produkterne er oliefrie og ideelle til kvinder, der lider af følsomme hudforhold som rosacea.S

kindinavia: Original Makeup Finishing Spray er et oliefrit produkt, der forhindrer sminke fra at glide, smelte og krølles uden behov for touch-ups og blotting.

Rae Cosmetics: Rae udviklede en serie mineralbaseret kosmetik med ikke-kemisk solcreme, der er en go-to for mange aktive kvinder og atleter. Udbredelsen af tunge, pore-choking makeup i skønhedsindustrien inspirerede hende til at skabe længerevarende, naturligt skønne kosmetik til kvinder, der sveder. Kosmetik indeholder titandioxid og zinkoxid, mineraler, der er uopløselige, hvilket betyder, at de forbliver lægge, selv når du sveder.

MERE: Arbejde uden at messe op dit fantastiske hår

Populært emne.