Denne 45-årige kvinde lavede en nøgle diæt skift for at få maven af hendes drømme

Denne 45-årige kvinde lavede en nøgle diæt skift for at få maven af hendes drømme
Denne 45-årige kvinde lavede en nøgle diæt skift for at få maven af hendes drømme
Anonim

Når du går gennem grinden hver eneste dag, tror du ikke det giver op til meget. Men når du tager billeder, og du ser, hvor langt du er kommet, er det når du indser, at dette er en livsstil, en rejse, et maraton, ikke en sprint eller en hurtig løsning. Jeg ved hver dag kan ikke virke så meget, men hvis du giver det dit bedste, er du sikker på at være bedre end du var dagen før. #dontquit @emilyskyefit #maymotivation #fitnessmotivation #fit #fitmom #fitness #fitfam #fitnessjourney #girlswholift #girlswithmuscle #iifym #fitspo #fitstagram #fitfoodie #goals #fitnestransformation #gymlife #diet #exercise #girlswithmuscle #workout #workhard #weightliftinggirls #bodybuilder #bodybuilding #liftheavy #ripped #abs #strongnotskinny #oxygenexhale

Et foto indsendt af Pancakes And Push-ups (@pancakesandpush_ups) på

Som en mor af to var Sloane Davis frustreret, at hun ikke kunne få den tonede mave, hun altid ville have. Hun troede, at hun gjorde alt rigtigt at tage øvelsesklasser og så på hendes kost. Hun tabte sig, men det leverede ikke de rippede resultater, hun ønskede. "Jeg ville virkelig se min abs - så fjollet som det lyder - og jeg blev altid fortalt, at abs blev lavet i køkkenet, så jeg troede, at ved at blive slankere kunne jeg se dem", sagde den 45-årige Mennesker. Hun ville gøre "endeløs mængde cardio", og kun få skinnier men uden maven.

Efter at have søgt professionel hjælp lærte hun at hun faktisk ikke spiste nok. For at opbygge musklerne ønskede hun, hun skulle spise mere. Det var da, at hun opdagede fleksibel slankekure, som er hvor du sporer dine makronæringsstoffer-AKA-proteiner, fedtstoffer og carbs.

Du vil måske også syntes om: Alessandra Ambrosia Shares Hendes Victoria's Secret Show Kost og Fitness Prep

"Jeg lærte, at kulhydrater brænder din energi og træning, og hvis du ikke har nok, kan du ikke brænde en tung træning," fortalte hun online magasinet. "Jeg lærte at mad er brændstof. I stedet for altid at forsøge at negere hvad vi spiser lærte jeg at bruge det til at brænde en tung træning."

Folk spørger ofte, hvad fik mig til at begynde at gøre, hvad jeg gør i første omgang. Sandheden er, jeg ville se min abs og blev altid fortalt, at de blev lavet i køkkenet. Så jeg tænkte ved at gøre endeløse mængder kardio, jeg ville få skinnier og skinnier for dem til endelig at vise, kun for at lære at når jeg nåede ud til en professionel i branchen, fortalte han mig, at jeg var "mager fedt". Det var ondt at høre disse ord, men det gjorde mig interesseret i at lære at for at se min abs skulle jeg bygge muskler. Det fordi jeg ikke havde muskelmasse, det var ligegyldigt, hvor magert jeg var, at jeg ikke ville se dem! Det var billedet til venstre. Jeg spiste omkring 1200 om dagen med kun "rene" fødevarer og selvfølgelig ingen carbs. Jeg havde aldrig hentet en vægt tyngre end 8-10 pund i min gruppe fitness klasser og spundet mine hjul hvert minut jeg kunne gøre cardio tænkning jeg måtte negere hver kalorie jeg spiste. Lidt vidste jeg, at jeg havde en beskadiget metabolisme fra aldrig at føde min krop nok mad og kunne faktisk ikke tabe et pund, uanset hvor lille eller "ren" jeg spiste på grund af den. Hurtigt frem til højre. Jeg har ikke lavet cardio i over 2 år. Jeg løfter tungt i gymnastiksalen i omkring 45 minutter om dagen, 4 til 5 dage om ugen. Jeg spiser nu 2000-2500 kalorier om dagen med 55% af det fra carbs. Jeg nyder pasta, brød, ris, is, pizza og hvad som helst jeg har lyst til at spise, og ikke føler mig skyldig, fordi det vil gøre mig fedt. Ja, jeg elsker stadig mine grøntsager og sørger for at slå min fiber hver dag, men jeg er endelig i fred med mig selv ved at vide, at hvis jeg tager en dag eller 2 eller en uge væk fra gymnastiksalen, går min krop ikke lave om. Løfte vægte og spise nok mad til at støtte en sund metabolisme var endelig løsningen på at opnå den abs, jeg altid havde ønsket. Bryr jeg mig om en seks pak mere? Slet ikke. Men processen med at komme ud af en beskadiget metabolisme, bygge styrke og være stærkere end jeg nogensinde kunne forestille mig, samt at kunne nyde mad og ikke føle sig skyldig er den største gave af alt, hvad jeg har givet mig selv. Nu er den næste fase, og bestemt den mest givende del, at jeg kan lære andre at have et sundt forhold til mad. #tuesdaytransformation #abs #oxygenexhale

Et foto indsendt af Pancakes And Push-ups (@pancakesandpush_ups) på

I et nylig Instagram-indlæg sætter Davis et billede af hende nu op imod en fra fire år siden. I det ældre skud forklarer hun, at hun kun spiser 1200 kalorier om dagen med kun "rene fødevarer og selvfølgelig ingen carbs." Men i det slankere, nyere billede spiser hun 2000-2500 kalorier om dagen, 55 procent af dem fra carbs. "Jeg nyder pasta, brød, ris, is, pizza og hvad som helst jeg har lyst til at spise," skriver hun. Ved 1200 kalorier om dagen løftede hun kun 8-10 pund vægt og tog kardioklasser. Men manglen på mad beskadigede kun sit stofskifte. Men hun kom ud af det, og nu kan man nyde al mad. "At kunne nyde mad og ikke føle sig skyldig er den største gave af alt, hvad jeg har givet mig selv."

Jeg har ikke udført nogen isolerede abdominal øvelser i 2 år. Ikke en plank, ikke en crunch. Når du løfter tungt nok udfører sammensatte bevægelser, arbejder du allerede med din kerne. Genetisk har jeg ikke meget overvejende, godt skåret abs 😢. Nogle mennesker har en tendens til at have dybere nedskæringer end andre.Da jeg lærte at jeg ikke spiste rigtigt for at understøtte muskelvækst, begyndte min abs og resten af min krop at vokse og læne sig ud. Mens du behøver at være magert nok til at se din abs, kan du ikke være i et underskud eller en kost for evigt. Der kommer en tid, hvor du skal spise ved vedligeholdelse eller i overskud for at opbygge eller opretholde muskelvækst. Da jeg begyndte at løfte tungt, fik mine makroer på point (spiser at vokse!) Og var konsekvent i ca. 2 år kunne jeg endelig se dem. Løft (tunge) vægte, spis rigtigt og hold dig til IT-PATIENCE. Tillad det at blive en livsstil, og ændringerne følger. Har du brug for vejledning? Jeg vil gerne hjælpe dig med at nå dine mål! www.pancakesandpush-ups.com. #fit #flexibledieting #iifym #iifymgirls #fitness #diet #exercise #abs #girlswholift #girlswithmuscle #trainhard #weight #weights #weightlifting #fitnessfreak #instafit #gym #sexy #gymlife #healthy #fitnestransformation #motivation #strong #lululemon #fitmom # fitmomover40

Et foto indsendt af Pancakes And Push-ups (@pancakesandpush_ups) på

Nu hvor hun opretholder den sunde kost og livsstil, besværer hun ikke mere over tonet abs. Selvom hun har dem! I et skud af hendes flade mave indrømmer hun at hun ikke har "udført nogen isoleret abdominal øvelse om 2 år. Ikke en plank, ikke en crunch. "Hun forklarer, at det ikke var før hun begyndte tung løft og spiser for at opretholde og opretholde muskelvækst, at hun begyndte at se den abs, hun ønskede.

Du vil måske også syntes om: Den enkle Trick Kourtney Kardashian bruger til at tabe 2 pund om dagen

Davis er nu en certificeret ernæringslærer og personlig træner, der hjælper andre kvinder med at følge en lignende vej. Den måde, hvorpå programmet fungerer, er, at kunderne får et "budget", hvor de skal spore deres makronæringsstoffer. Og hvis fødevaren passer inden for deres marcroer, kan de spise den. Hun skabte pandekager og push-ups for at hjælpe folk med at udvikle sunde relationer med mad og give dem daglige motivationer, tips og opskrifter.

"Det er aldrig for sent," siger hun. "Og jeg tror, at vægtløftning er endnu vigtigere, da vi bliver ældre."

Populært emne.