Hvad kommer efter BB? Få klar til CC Cream

Hvad kommer efter BB? Få klar til CC Cream
Hvad kommer efter BB? Få klar til CC Cream
Anonim

Lige da vi endelig regnede med AB cremerne af BB cremer, kommer der også en hudplejeprøve med et nyt sæt initialer: CC cremen. CC står for "farvekorrektion" eller "farvekontrol" afhængigt af hvem du spørger. De ligner BB cremer, fordi de giver dækning, solbeskyttelse og hudpleje fordele alle i ét rør - men de er tilsyneladende lettere følelse og prale endnu mere hudplejende egenskaber. Ifølge Refinery 29 er CC cremer allerede populære i Asien, hvor Chanel udgav en dobbelt-C-creme, som skønhedsbloggere verden over har kørt over (intet ord endnu på en amerikansk lanceringsdato). Men for at få hænderne på en CC-creme (uden at gå i udlandet), skal du vente til oktober, når Olay introducerer sin Total Effects CC Tone Correcting UV-fugtighedscreme, der kommer i tre nuancer ($ 22).

MERE: Hvad er BB Cream?

Så spørgsmålet om enhver skønhedskonkies sind: Er CC cremer virkelig anderledes end BB cremer - eller er det bare marketing-talk og et andet akronym for at få dig til at bruge Cash? Vi talte med formuleringseksperter for at få scoop og det korte svar er: Ja, CC cremer er forskellig fra deres BB søstre. "CC cremer er lettere i tekstur og føler end BB cremer," forklarer YouBeauty kosmetiske kemi ekspert Ni'Kita Wilson. "De fokuserer mere på faktisk at forbedre hudtonen (dermed farvekorrektion), men de er også tilsyneladende mere plejende og egnede til olierige typer takket være den lettere tekstur."

Olays kommende CC-creme vil indeholde virksomhedens "essentielle glucosamin-kompleks", som indeholder ingredienser, der er kendt for at forbedre misfarvning, herunder N-acetylglucosamin og niacinamid. "CC Creams tilbyder ekstra fordele som behandling for ujævn hudton eller anti-aging, derudover til øjeblikkelig farvekorrektion og SPF-beskyttelse ", siger Mary Johnson, hovedforsker for P & G Beauty. "De øjeblikkelige og langsigtede fordele forlader huden lys og ensartet, med nedsat udseende af misfarvninger, fine linjer og rynker."

QUIZ: Hvad er din hudalder? Få dit nummer nu!

For så vidt angår dækning elsker makeup-kunstnere BB cremer til deres hverdagsbrug og har store forhåbninger om, at CC cremer vil tilbyde den samme naturlige endnu polerede finish. "BB cremer er ikke det bedste grundlag for et fotografering, men jeg virkelig som den effekt de giver til hverdagsbrug. Der er mindre dækning og mere af en optisk lysende effekt, så huden ser lige tonet og frisk i stedet for matte, siger New York City makeup artist Charlie Green. "Forhåbentlig vil CC'er komme i flere nuancer end BB cremer." Bundlinjen? Hvis CC'er går i vejen for BB-bommen, vil en masse nye konkurrenter sandsynligvis ramme hylderne i de næste 6-12 måneder. Søg efter dem med bredspektret solbeskyttelse, og husk på, at du stadig skal bruge en fugtighedscreme i blandingen, ifølge Wilson, for at give mulighed for, at disse pigment-tung formuleringer måske ikke er de bedste hudblødgørere omkring.

MERE FRA BEAUTYSAGE: Hvorfor er vi nødder til den næste "Miracle" hudplejemiddel

Populært emne.