Volumenkontrol

Volumenkontrol
Volumenkontrol
Anonim

Øjnene er de første til at gå. Derefter strækker midterfladen sig fra næsen til læberne. Hængende sker så gradvist, at det kan tage lidt tid før du bemærker, at det går sydpå. Ændringen er ikke jordskælvende for at være sikker - men det er nok til at gøre dig klar over, at denne aldrende ting nu er officielt i fuld gang. Krakkens fødder, latterlinerne, alderspletterne … alle forventede. Men når tidens hænder begynder at sætte deres mærke på andre uforudsete områder - som læberne - kan det være særligt traumatisk. Især da læberne er foran og midt!

QUIZ: Find din bedste læbestift farve

Fyldte, plysle Angelina Jolie-eske læber er et tegn på ungdom, vitalitet - og de er også superforførende. Jo større din pout, jo højere er østrogenhormonerne. Så når de begynder at miste deres za-zing, er det mere end en afbrydelse i din skønhedsrutine, det kan forårsage et seismisk selvværdskifte. "Læbernes hjørner falder, overlæben forlænger, underlæbe falder og vi taber faktisk volumen i læber og midcheeks", siger YouBeauty Cosmetic Surgery Expert, Arthur Perry, M.D.

Hvorfor mig?

Tænk på alle bevægelser læberne gør på en enkelt dag: Smilende, kysse, snakke, sippe fra et strå, åbne for at gyde, nyse eller spise. Alle disse lip calisthenics bidrager til rynker. Så er der solen, som vi alle ved, forårsager alle mulige skadelige konsekvenser for vores hud. Og hvis kirurgens generals advarsler ikke er nok til at få dig til at stubbe din cigaret ud, så er det usandsynligt, at truslen om fine linjer og blødende læbestift vil få dig til at klare vanen.

MERE: Forhindre fine linjer rundt om dine læber

Og det er bare konsekvenserne af din livsstil på dine læber. Når vi alder, producerer vores krop mindre kollagen. Tænk på collagen som fyldningen i din madras. Efter mange år med kaste og dreje har den bare ikke den hoppe, den engang havde - heller ikke de madrasfjedre regenerere mirakuløst. Det samme kan siges for læberne. "Når vi bliver ældre, mister munden volumen, hvilket fører til udtynding af læben og fladning af cupidens bue", siger Manhattan dermatolog, Meghan O'Brien, som også er konsulent for Physicians Formula. Et af de mest effektive anti-aging produkter til læber er en SPF-infunderet lip balm. Men det alene er ikke nok. "SPF beskytter mod hudkræft og brune pletter," siger Dr. O'Brien. "Men selv uden nogen sol eksponering taber vi lip volumen over tid."

Stuff dit ansigt

Til behandling af tab i læbevolumen er der en simpel løsning: Fyld det op! Heldigvis er der ingen mangel på volumizers, der kan injiceres i læber. Men det er kun halvdelen af udfordringen. Forståelse af, hvordan ansigtet er i alderen, er en af nøglefaktorerne for at forynge det periorale område med succes, siger Gregory Goodman, professor ved Dermatology Institute of Victoria i Victoria, Australien. Den nedre ansigts aldring kan påvirkes af genetik og raceegenskaber, og begynder normalt med næsen at falde tilbage i ansigtet og nedad. Som om det ikke var nok, forårsager en ændring i den øvre og nedre kæbeben hagen til at vippe op. "Disse kombinerede ændringer kan føre til kinens kendte karikatur, der møder næsen i alderdommen," siger han. Så hvorfor skal hagen og næsen påvirke dine læber? Et ord: symmetri.

"Smukke læber er helt sikkert det ideelle … men det skal holdes inden for proportionen med resten af ansigtet", skrev Goodman i et papir, der blev offentliggjort i juni måned's spørgsmål om kosmetisk dermatologi. Alder er også en vigtig faktor. "Vi forsøger ikke at skabe en 25-årig læbe på en 55-årig," siger han. "Det ville se upassende ud, uanset hvor godt det er opnået, da det ville være ude af synk med resten af ansigtet."

QUIZ: Se dit ansigt perfekt symmetrisk

Ikke bare nogen kvæk

Vi har alle set kvinder med den forbandede ørredpout. Dette er hvad der sker, når praktiserende læger injicerer for meget produkt i de forkerte dele af læben. Der er en kunstneri involveret i injektioner-vermillion grænsen omkring læberne og cupidens bue, forholdet mellem top og bund lip skal alle bevares.

For at bringe læberne tilbage i korrekt og naturlig udseende, anbefaler Goodman at bruge et neurotoxin (Botox, Dysport, Xeomin) rundt om munden for at fokusere det "tilbage i en neutral, afslappet position." Det i kombination med et fyldstof for at genoprette volumen - samt overvejelse af ansigtets overordnede symmetri-vil føre til optimale resultater. Faktisk, da han havde patienter (gennemsnitlig alder, 52 år gammel) vurderede ændringerne i den nederste halvdel af deres ansigt, fandt de, at botulisme-toksin kombineret med hyaluronsyre og korrekt placering forlod deres underside ansigt op til 12 år yngre. Ikke for lurvet!

Køber Pas på

"Fyldstoffer bruges ofte til at forynge mundområdet, men pas på. Deres brug er bedragerisk enkel, og for mange læger og endda sygeplejersker injicerer dem," siger Dr. Perry. "Plastikkirurger og veluddannede otolaryngologer, dermatologer og oftalmologer er virkelig de eneste læger, der skal injicere fyldstoffer." Uhensigtsmæssig brug har resulteret i deformiteter, infektioner og tab af hud.Heldigvis er sådanne komplikationer sjældne, men komplikationen af ørredmunden er meget almindelig og kommer fra en un-kunstnerisk læge, som injicerer for meget fyldstof på de forkerte steder.

MERE: Plastikkirurgi katastrofer

Hyaluronsyre er fyldstofet til valg til plumping små læber og lindrende rynker rundt om munden. Mere robuste fyldstoffer som fedt (taget fra en anden del af kroppen) eller Radiesse er, hvad Perry bruger til at udfylde depressionslinjerne mellem hagen og jowls. "Fedt kan være det eneste sikre permanente fyldstof, da de andre indeholder plast eller silikoner" siger Perry. "Men midlertidige fyldstoffer er bare det-midlertidige. Hvis du ikke kan lide resultatet, vil du til sidst vende tilbage til dit tidligere udseende."

Populært emne.