10 tidsbesparende skønhedstips

10 tidsbesparende skønhedstips
10 tidsbesparende skønhedstips
Anonim

Ingen vil nægte at det føles godt at tage sig af os selv og se smukt ud, men mange af os er skyldige i for meget tid foran spejlet. Faktisk fandt en undersøgelse vi bruger næsten tre år primping og preening i løbet af vores livstid. Tre år. Sheesh.

Hvorfor gør vi det til os selv? Skyl det på det gamle "græs er altid grønnere på den anden side", siger Nick Arrojo, ejer af Arrojo Studio i New York City.

"Den første skønhedsfejl følger et lignende princip," siger han. Kvinder vil have ting, der er urealistiske at opnå, og vi har tendens til at gå overbord og forsøge at komme derhen. Fokus bør være at forbedre vores naturlige skønhed, ikke kæmpe det, forklarer Arrojo. Og det starter med enkelhed.

Så hvis man går ud af sengen hver morgen for at kæmpe med dit hår og udføre en skønhed af skønhedssyninger, er det ikke din ide om en sjov måde at starte dagen på (hej, vi vil hellere bruge mere tid snoozing) re held og lykke Vores eksperter har brudt deres bedste råd om, hvordan du kan forenkle din rutine. Sådan er det:

1. Fjern ruden. "Mange kvinder har for mange produkter, hvilket gør skønhedsrutinen vanskelig", siger Jemma Kidd, makeup artist og grundlægger af hendes navnebror skønhedsmærke. Så kast ethvert gammelt eller udgået produkt sammen med alt, hvad du ikke har brugt i den sidste måned (pulverblåt øjenskygge, vi taler til dig). Rens derefter alle dine pensler, svampe, pincett og lash curlers, og skærp øjen- og læbestifter. Når du har kastet mere end du har holdt, belønner dig selv med en (bare en) Ny læbe eller øjenfarve, så du ikke sidder fast i en stilrulle, rådgiver Kidd.

QUIZ: Din bedste lip farve

2. Sæt pincettene ned. Ikke alene er det en tidssuger, men over-plucking aldre kvinder betydeligt, ifølge Jeanine B. Downie, M.D., YouBeauty Dermatology Expert. "Det er også umuligt at dyrke dine øjenbryn igen senere," tilføjer hun, der fortæller billeder af gamle damer med sprøjte, tynde bryn. Forkæle dig selv med en professionel pandeformning et par gange om året, og du sparer dig selv, når du prøver at smadre dine egne pander i en ønsket form. På egen hånd, kun pluk de mest oplagte strays, som mellem dine bryn.

3. Mager ned i øjenskyggen. Hvis du sorterer gennem en hodgepodge af farver hver morgen, har du for mange øjenskygger, siger Andrea Pomerantz Lustig, langtidens skønhedsredaktør og forfatter til skønhedsbogen "Sådan ser du dyr ud." I stedet holder du med to paletter: en klassisk sort / grå / perle og en brun / bronze / taupe. "Jeg kan godt lide at smøre en kvinders skønhedsvalg ned til det væsentlige, fordi det er nemmere at vide, hvad man skal bruge, når man har færre valg."

4. Dæk de falske vipper. Falske øjenvipper er et absolut nej-nej, siger Downie. Ikke alene tager de for evigt at sætte sig ordentligt, men de vil rive dine egne øjenvipper ud. For de fleste kan det tage to til ti år at få øjenvipper til at genvinde. I stedet anbefaler Downie at bruge den receptpligtige lash-grower Latisse konsekvent til at barbere tiden fra din morgenrutine i det lange løb. "Du vil bruge mindre mascara overarbejde," siger hun. "Og længere øjenvipper får alle til at se yngre ud."

5. Eliminer tonere. Kender du de dyre tonere, at kosmetiske tællere altid skubber? Glem dem. "Tonere er ikke nødvendige efter min mening", siger Downie. Det er kun et skridt i vores hudpleje rutine, som vi kan klare uden.

6. Gå med en "to for" på fugt. For at forenkle kropspleje skal du bruge en barbermaskine, der har indbyggede hudkonditioneringsmidler, som Gilette Venus ProSkin, der indeholder en gelstang lavet med kropsmør. Lustig anbefaler også at bruge gammelt hårbalsam på kroppen efter rengøring i brusebadet. "Det er en fantastisk måde at slippe af med det, og selvom du skylder det ud, vil det virke på din krop." Duftende fugtighedscreme eliminerer også behovet for en separat duft.

MERE: Blødgør hud uden body lotion

7. Gør dobbeltarbejde med mascara. For at spare tid, kan din mascara tavle fordoble som en øjenbryn blyant, siger Downie. "Hvis du vil gøre dine øjenbryn lidt tungere, skal du bare bruge overskydende mascara fra staven og udfylde dine øjenbryn, inden du dasher ud af huset." Gendan plads i din makeup skuffe: bonus!

8. Få sassy med dit hår. Kortere hår er absolut lettere at style, råder Arrojo. Men antager ikke, at det betyder en pixie eller en afgrøde. "Razor-cut lagede bobs er superlette at styre, og du kan style dem glatte eller rodet om fem minutter uden at skulle tage en tørretumbler," forklarer han. "Husk, at kortere hår faktisk giver dig mere kreative og alsidige styling muligheder - med langt hår, du enten bære det op, eller du bærer det ned."

9. Gå totonet. Ombré hårfarver, bortset fra at være alle raseri, er faktisk en fantastisk måde at forlænge livet af farvebehandlet hår, siger Arrojo. "Fordi ombré falder fra mørkt til lys, har det en smelteffekt, der kræver mindre vedligeholdelse end traditionelle højdepunkter." For at få mest muligt udslag for din farvepude, skal du vælge subtile variationer fra mørkt til lysebrunt, med karameller og kastanje, måske med et antydning af rødt for ekstra dybde og dimension, anbefaler han.

10. Brug en lysere neglelak. Den bedste måde at minimere tiden mellem manicure er at holde fast med klar pink på dine fingre, siger Lustig, fordi den ikke viser chips. I stedet skal du have mere sjov med farve på dine tæer. "Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange forfærdelige spikte negle jeg ser på metroen!" Forklarede hun. "Bedre at have ingen polsk på alle end poleret polsk."

GALLERI: Ikke-giftig neglelak Guide

Populært emne.