Makeup tendens til at prøve: Bare øjenvipper

Makeup tendens til at prøve: Bare øjenvipper
Makeup tendens til at prøve: Bare øjenvipper
Anonim
Imaxtree
Image
Image

Klar til at blive nøgen? Freak ikke - vi taler om dine øjenvipper.

Mascara-fri lashes dukkede op på springbaner i top modehuse, herunder Prada, Alexander Wang og Carolina Herrera. De understated frynser er det polære modsatte af de Kardashian-esque vipper (klashes?) Vi har set tidligere, og i vores øjne ser de forfriskende chic ud.

På Pradas forårsshow parrede makeup kunstneren Pat McGrath nøgne vipper med trafikstopende røde læber, mens modeller på Alexander Wang spillede minimal mat ansigter med naturligt fjerformede vipper, takket være makeup kunstner Diane Kendal. Hun arbejdede også sin magi med MAC Cosmetics hos Carolina Herrera, fejede på sultry grå skygge, men efterlod vipper.

MERE: Videnskaben bag Spring 2013 Skønhedstendenser

Før du afskediger no-mascara-udseendet som noget, ville kun landingsbanemodeller forsøge (og kun da fordi de er betalt til), overveje disse to ting: Først må du bare have øjenvipper kan se smuk ud. Tænk bare på Grantham-klanen på "Downton Abbey" - søstrene ser smukke ud, og der er nary en swipe of mascara i syne. (Traditionel trollmascara som vi kender det i dag blev ikke opfundet før 1957.)

For det andet betyder mascara-fri ikke, at du skal forlade resten af dit ansigt au naturel. Tværtimod er den rigtige makeup afgørende for at gøre no-mascara-smukt udseende (i modsætning til, at du bare ligner at du har glemt din mascara).

"Skin er nøglefaktoren til dette udseende," siger makeup kunstner Charlotte Willer til Maybelline New York. Uden mascara at gemme sig bagud, skal din hud være (eller i det mindste synes) perfekt. "Jeg foreslår at skabe dug hud og dækker op mørke cirkler med concealer."

Faktisk anbefaler McGrath parret med dette udseende til at dække mangler.

MERE: Step-by-Step til Dewy Skin

Curling dine vipper er lige så vigtigt. "Det hjælper med at åbne øjnene," siger Willer.

Skønhedsinsiderne (herunder denne forfatter) sværger ved Kevyn Aucoins lash curler, som har en bred curling pude, der efterlader vipper fint buet, ikke irriterende crimped.

Derefter skrues på klar mascara-det holder dine friskkrølede vipper på plads og tilføjer et blankt look. "Jeg har lige ryddet mascara på DKNY-showet for efteråret 2013," siger Willer, bevis på, at vi får se mere af no-mascara-udseendet, når foråret slutter.

Du kunne kalde det en dag efter påføring af klar mascara, men hvis du er en mascara afhængig, kan du lette overgangen med liner. Påfør tæt på lashline for det mest frynseforstærkende udseende. Vi har fundet det kan være vanskeligt at komme tæt nok med blyant, men en tynd børste dyppet i gel eyeliner (som Maybelline Durable Drama Gel Eyeliner) gør tricket. "Det vil give dig et rock chick look," siger Willer.

Sidst, glem ikke dine læber. En fed læbe parret med nøgne vipper kan gøre dit ansigt føles mindre barent - og det sker også at se smukke og moderne. "Personligt bærer jeg aldrig mascara, men jeg sætter en lys rød læbestift. Det får mine øjne til at se lysere ud, "siger Willer.

QUIZ: Find din ideelle læbestift farve

Og selvfølgelig er der altid mulighed for lidt professionel indblanding for ægte lash purister. "Latisse er en fantastisk måde at forlænge dine vipper på," siger dermatologen i New York City, Arielle Kauvar, M.D. "Det tager cirka tre til fire ugers daglig brug, og resultaterne er normalt bedre end det du får med mascara. Men du skal fortsætte med at bruge det for at bevare dine vipper, og når du stopper, vender de tilbage til baseline. "

Populært emne.