Find din perfekte øjenvipper curler

Find din perfekte øjenvipper curler
Find din perfekte øjenvipper curler
Anonim

Sandt nok kan de være lidt skræmmende udseende, men lashkrøller er nødt til at være værd for hendes skønhedsalt. Hvad mere kan gøre dig til at se sexigere og mere vågen om 10 sekunder fladt? Tjek vores lash curler runde op og find den bedste til dig.

Kompakt krøller

Image
Image

Bedst til:

  • begyndere
  • Lash-curler-phobics

Prøve: Laura Mercier Eyelash Curler eller Sephora Ultimate Curler To Go

Hvis du aldrig har krøllet dine vipper før, kan typiske metalkrøller virke lidt skræmmende. Plastic travel curlers på den anden side ser lidt mindre ud som en tortur enhed, du ville se på "Game of Thrones" - og de er faktisk et godt valg for lash curling nybegyndere. "Plastik er sikrere og lettere at håndtere end metal, især hvis du lige er begyndt", siger New York City makeup artist Josephine Keo. "Du kan komprimere curler igen og igen og ikke klip din hud lige så let i forhold til en metalkrøller." Den eneste ulempe: Plastpakken pakker ikke så kraftig en krølleformet punch som metal, så det kan tage længere tid at få den krølle, du vil have. "Plastic curlers tager lidt mere arbejde end metal," Keo noter. "Så afhængigt af, hvor krøllet du vil have dine vipper, skal du holde kompressoren."

Image
Image

Opvarmet stangkrøller

Bedst til:

  • Korte, sparsomme eller hårde krøller
  • Enhver med lash extensions
  • Dem, der ikke kan ryste vane med at anvende mascara derefter curling

Prøve: Japonesque Opvarmet Lash Curler eller Dior Diorshow Heat Lash Curler

Hvis dine vipper er umulige at krølle (eller du er en lille-lashed type, der er syg for at blive knust af metal krøller), kan du prøve at opvarme tingene op med en stavformet curler. Bare tryk forsigtigt mod dine vipper og hold indtil du har den krølle, du vil have. "Da det har varme til at hjælpe med curling processen, behøver du ikke arbejde så hårdt," siger Keo. Opvarmede skruer er også det bedste valg for dem med lash forlængelser eller skrøbelige vipper, fordi der er mindre risiko for brud sammenlignet med daglige klemme fra en metal krøller. Husk, at du stadig skal passe på, når du krøller. "Sammenlign det med et krøllejern til dit hår," siger Keo. "Med en varm jern tønde, undgår du din hovedbund. Med en opvarmet lash curler, undgå at komme for tæt på dit låg. "Og selvom opvarmede skruer kan skal bruges sikkert efter mascara (ingen risiko for at vipper sætter sig fast og har en omg-hvad-just-sket øjeblik), foretrækker de fleste makeup-kunstnere stadig den traditionelle curl-then-apply-mascara-tilgang. "Brug af en opvarmet curler efter påføring af mascara kan være gavnlig, især hvis du vil glatte ud klumper og adskille vipperne, men jeg foretrækker at bruge den opvarmede curler først, så mascara. På samme måde som det kølige skud på en tørretumbler, så blev mascara efterfølgende forseglet i krøllen, du kom fra varmen, "tilføjer Keo.

Image
Image

Klassisk metal clamp krøller

Bedst til:

  • Mellem til lange vipper
  • All-purpose curling
  • Dem med stabile hænder / mere erfarne lash curlers

Prøve: Mærke. Gør mig Lash Curler eller Kevyn Aucoin Eyelash Curler

Det er bedstefar (gør det bedstemor) af lash curlers, og det vil give dig en pålidelig krølle hver gang. Den vanskelige ting? Der er omkring en million forskellige modeller derude, så det er svært at vide, hvem der vil give dig de ønskede resultater (smuk krølle) i forhold til resultaterne du gør ikke vil (underlig crimp). Makeup kunstner Fiona Stiles, berømthed makeup talsmand for Mark. kosmetik, foretrækker de to curlers, der er nævnt ovenfor af en meget specifik grund: "Det er virkelig længden og kurven på curler, der gør disse usædvanlige. Mange drugstore curlers er for runde og du kan ikke få curler tæt nok til vipperne. Disse er fladere, så du kan virkelig komme ved siden af lash rødder, "forklarer hun. Curling nybegyndere kan have brug for lidt øvelse for at begynde at bruge en klassisk metal clamp curler, men resultaterne er det værd. "Du skal kunne få en god krølle med tre kompressioner," siger Keo. "Start tæt på lashline og komprimere en gang, og flyt derefter curler lidt op til midten og komprimere en anden gang. Endelig bring det til spidsen."

Image
Image

Metal krøller med fjederspænding

Bedst til:

  • Mellem til lange vipper
  • Dem, der har tendens til at være tunghænder, når de krøller

Prøve: B-leve B-flirty Øjenvipper Curler eller Tarte Picture Perfect Eyelash Curler

På samme måde som en klassisk metalklemskurver, vil modeller med fjederspænding give dig en pålidelig, varig krølle. Så hvad er forskellen? Først er det håndtagene. "Spring spænding krøller har fingerpuder, som du hviler pegefingeren og tommelfingeren på, mens du komprimerer, mens klemkrummere har håndtag, du skal sætte dine fingre igennem," forklarer Keo. For det andet niveauet af kontrol. Foråret giver mere modstand, så det giver mulighed for en mere forsigtig lukning - super-fordelagtig, hvis du har tendens til at bruge en tung hånd, når curling (mere blid lukning svarer til mindre risiko for brud).

Populært emne.