Din Chapped Lips Behandlingsplan

Din Chapped Lips Behandlingsplan
Din Chapped Lips Behandlingsplan
Anonim

Det fryser ud. Og mens koldt vejrfremkaldt rosenrøde kinder gør os til at se varme og hyggelige, fortæller vores læber ofte en anden historie. Da vores læber ikke indeholder oliekirtler eller lipidbarrierer, er de ikke programmeret til at opføre sig som resten af vores hud. Og fordi de hele tiden udsættes for elementerne, de hårde vintervinde eller de sizzling sommerstråler, er vores job for at sikre vores læber få den hydratisering, de ønsker. Så når du pakker op i vinter, glemmer du ikke at lagre dine læber også! Sådan behandler du Chapped Lips:Hydrering er nøglen til at bekæmpe tyndte læber, og vi kan hydrere på to måder. Først og fremmest, som vi alle har hørt tusind gange før: Drik mere vand! At blive hydreret er nøglen til at forhindre tørhed udefra, så uanset hvor mange læbeprodukter du bruger, hvis din krop er dehydreret, vil dine læber også være! Den anden måde er at anvende ekstremt nærende ingredienser som Petrolatum, Shea Butter og Bivoks. Undgå lip produkter med tørre ingredienser, som alkohol eller kanelier (almindeligt anvendt i lip plumpers). De kan føle fugtgivende i starten, men vil kun dehydrere læberne med tiden. Og husk altid: Lickning af dine læber er aldrig svaret! Når vores læber er tørre, er det ofte vores første instinkt, men det forårsager kun mere skade. Fordi vores læber ikke indeholder en fugtbarriere, vil spyt kun fremskynde fordampningsprocessen, dehydrerende læber endnu længere. Udover at lægge på H2O skal du sørge for at lægge dine læber med vores håndplukkede arsenal af fugtighedsbevarende læberprodukter. HeleUdtrukne, krakkede læber har rig fugt for at kunne helbrede, især hvis tørring af slidstærke læbestifter er en del af din skønhedsrutine. Påfør en tyk, petrolatumbaseret balsam med ingredienser som Aloe Vera Extract, Pebermynte og E-vitamin, før sengetid for at vågne op med nærende, smidige læber om morgenen.

Image
Image
RMS Lip & Skin Balm Simply CocoaInfunderet med foryngende bi propolis, denne slidstærke balm virker til at helbrede og hydrere sprukne læber.
Image
Image
Beecology Buzz Balm Pebermynte Lip BalmDenne forfriskende bivoks balm føles godt på tørre, revnede læber og arbejder med at helbrede med Tea Tree Oil og Aloe Butter.

BeskytteSolskader er en stor skyldige af lejede læber. Beskyt og nyd med disse mega-hydratiserende balsam.

Image
Image
Cotz Lip Balm SPF 45Videnskabeligt formuleret til beskyttelse mod hårde UV-stråler, beskytter denne bredspektrede balsam læber for at forhindre skade og tegn på aldring.
Image
Image
LaRocca Shield Multi-Active Lip Balm SPF 8, SyrahHydrolysyre og camu camu giver intens hydration, mens havtornslåsen låser i vigtige vitaminer og mineraler i denne luksuriøse nøgenbalsam.

MoisturizeSom de siger, er forebyggelse den bedste kur. Få det for vane at fugte dagligt for at holde dine læber i bedste stand

Image
Image
Dr. Hauschka Lip Care StickDenne intensivt nærende læbebehandling beroliger læber og låse i fugt ved hjælp af Jojoba voks og sød mandelolie.
Image
Image
Førstehjælp Beauty Ultra Repair Lip TherapyEn perfekt tilsætning til enhver dagtid eller nat skønhed rutine, hydratiserer denne antioxidant-rige læbebehandling røde og beskadigede læber.

Få GlamMed disse rigt hydratiserende læbestoffer, vandt du, skal du aldrig ofre glamour for fugt.

Image
Image
Clarks botaniske Ultra-røde Lip Tints, Alexandra RoseDen perfekte blanding af farve og hydrering, denne naturlige rose-lip tint giver læber fugt og glans med en dejlig smag af vanille og jasmin.
Image
Image
ILIA Beauty Tinted Lip Conditioner, arabiske riddereDenne berry-tonede naturlige læbestift, beroliger og betingelser læber med bivoks og jojoba frøolie, samtidig med at det giver en romantisk farvefarve.

Populært emne.