Pludselig bliver gamle ikke så skræmmende: Hvorfor er 60 den nye 20

Pludselig bliver gamle ikke så skræmmende: Hvorfor er 60 den nye 20
Pludselig bliver gamle ikke så skræmmende: Hvorfor er 60 den nye 20
Anonim

Det ser ud til, at det er på tide at sætte sexet tilbage i sexagenarisk. Denne uge meddelte både Marc Jacobs Beauty og NARS nye ansigter, der afviger fra den mere typiske genstand; Den 64-årige skuespillerinde Jessica Lange vil forsyne den tidligere luksuslinje, mens den 68-årige engelske skuespillerinde Charlotte Rampling vises i annoncer for sidstnævnte. For Marc Jacobs kom ideen om at bruge Lange fra personlig fandom til skuespillerenes rolle i "American Horror Story" serien. "Vi har oprettet ideen om, at vi som med mange af vores shows bør overraske og gøre noget anderledes - hvad vi skal give visuelt hvad angår print og billede, er ikke hvad du bør forvente, men det inspirerer mig … så vi brugte Jessica, "sagde Jacobs til WWD. Og mens meddelelserne sendte shockwaves gennem Twitterverse (hvor Marc Jacobs Beauty faktisk faldt nyhederne), er det en del af en allerede voksende tendens, der er udfordrende og måske endda ændrer det fremherskende billede af skønhed.

Image
Image

Tag for eksempel M.A.C. Cosmetics, som netop udspillede den 90-årige modeikon Iris Apfel i sin solgte vinterindsamling, og som også har planer om at samarbejde med 61-årige Sharon Osbourne i en sommerlancering, der er slået for at slå tællere i juni. Tidligere var en af mærkeets bedst sælgende limited edition-samlinger kendetegnet ved den 62-årige Catherine Deneuve i en farvehistorie dedikeret til den franske legenden. Og for nylig er den 68-årige Diane Keaton og den 75-årige Jane Fonda optrådt I særskilte L'Oréal-steder har 70-årige Jacqueline Bisset udråbt Avon's Anew Platinum-hudpleje linje, og den 70-årige Lauren Hutton modellerer sexet denim for Lucky Brand. Det er helt sikkert en forfriskende forandring for en industri, der sælger milliarder dollars værd for produkter årligt gennem oversvømmelse af ungdomsfokuserede annoncer på tilsyneladende hver magasin side, apotek display og busstoppested. Ved at skabe en følelse af sensualitet omkring kvinder i deres gyldne år, siger insidere, at mærker er direkte tiltalende for en aldersgruppe, der ikke har støttet sig for at bruge penge i skønhedsrummet på trods af at de bliver "seniorer". I en undersøgelse af GfK MR, som analyserer forbrugernes adfærd og tendenser i branchen, viser dataene, at baby boomers bruger mere på skønhedsprodukter end deres forældre og bedsteforældre gjorde generationer før i samme alder. Og det ser ud til, at annoncører tager mærke til trenden og tilpasser deres meddelelser til den skønhedsbevidste senior.

Image
Image

"Jeg gjorde lige et cover af People magazine med Christie Brinkley på 60, og en skyde til New York magazine hvor kvinderne varierede i alderen fra 69 til 97," siger berømthed makeup artist og Lancôme Beauty hos Every Age Expert Sandy Linter. "Virksomheder er klar over, at kvinder i en vis alder i dag stadig vil være aktive og forholde sig til en følelse af glamour, der passer til sig selv - og det er meget vigtigt at sælge produkt," tilføjer hun. Linter, som er medlem af Aldersgruppen selv siger, at den er repræsentativ for, hvordan vi nu ser på disse år som ikke en ende, men som en spændende begyndelse til endnu en fase af livet. "Mange arbejder stadig, vil gerne gå ud og have det sjovt og nyde livet, mens de stadig kan! Spokesmodeller som Jessica og Charlotte er gode eksempler på aktive kvinder i deres 60'ere og derover. "Vi tror, at denne tendens også er håb for den yngre generation. Med smukke kvinder som disse at stræbe efter, vil måske besætningen med at se 25 for evigt falme og blive ældre, ikke virke så skræmmende og i stedet være noget at se frem til. MERE: Hvorfor vil du til sidst elske de billeder, du hader i dag.

Populært emne.