Hvorfor BB og CC-teknologi er ved at kigge op overalt

Hvorfor BB og CC-teknologi er ved at kigge op overalt
Hvorfor BB og CC-teknologi er ved at kigge op overalt
Anonim

Alfabetet har officielt overtaget skønhedshylder. Næsten alle mærker prale af en Beauty Balm (BB) eller Color Corrector (CC) lotion, der kombinerer hudfordele med solcreme, mens andre selv har ventet ind i DD gennem ZZ territorium med andre omsættelige krav. Nu ser vi disse velkendte breve på en helt ny overflod af produkter, fra øjenkrem til bronzer og endda læbestift. Hvad betyder det med det? "Sammenlignet med konventionel makeup indeholder disse nye produkter generelt en højere koncentration af hudplejemidler og er designet til at være multi-tasking behandlinger, "forklarer Washington DC, dermatolog Noelle Sherber, MDBut køber pas på: Ikke alle BB / CC-mærkede produkter er den rigtige aftale. "Nogle produkter går bare sammen med dille og indeholder ikke betydelige koncentrationer af aktive ingredienser, så det er altid vigtigt at læse etiketterne," advarer Dr. Sherber. "For eksempel kan der lige blevet kaldt en fugtgivende læbestift nogle få år siden kan nu være det samme, der markedsføres som en CC læbestift - så kig efter ingredienser som antioxidanter, peptider og SPF at vide, at du får et produkt, som virkelig kan forbedre tilstanden af huden, "tilføjer hun.YouBeauty Cosmetic Chemistry Expert Ni "Kita Wilson er enig. "Bliv ikke fanget i hype! Strip væk de trendy ord og virkelig se hvad der bliver sagt om produktet, "siger hun. Hvis du foretrækker rent pigment og fuld dækning, vil du sandsynligvis være mere glad for at klæbe med traditionelle produkter, der leverer mere fuld farveudbetaling. Selv hvis du søger at spare tid ved at behandle hud og anvende farve i samme trin, og du har lyst på en sheerer-finish, er disse nye BB- og CC-lanceringer ideelle til dig, siger Wilson. Du har masser at vælge imellem.

Image
Image

Til din pout giver It Cosmetics CC + Liquid Lip Serum ($ 24) ren "dine læber, men bedre" farvende gennemblødt i peptider, collagen, hyaluronsyre og ni æteriske olier. For blanke lyserøde eller blomme læber, er StriVectin Anti-Aging Lip Tint SPF 20 befæstet med et proprietært NIA-114 molekyle, som mærkekravene minimerer udseendet af læbe linjer, samtidig med at hydratiseringsniveauerne øges.

Image
Image

Nyt til ansigt blokerer Tarte Colored Clay CC Primer ufuldkommenheder med lilla pigment for at lysere hud og grønt for at neutralisere rødhed og misfarvning. Lej er chockfyldt med naturlige mineraler som skind, mangan og titan. Hard Candy Color Correcting Tinted Moisturizer Stick bruger også marmoreret lilla og grønne kernekerner til at udjævne skintone, som er indlejret i fundamentlag.

Image
Image

I mellemtiden laver Laura Geller CC Crème Compact Swirl Foundation SPF 25 huden med anti-aging derma peptider og hydrerer Omega Plancton fra havet til glat tekstur. Og endda kommer konturen ind på handlingen: Læger Formel Glød-Boosting Skønhed Balm BB Bronzer SPF 20 infunderer et lysende terrakotta med fosfolipider, karobtræekstrakt og vitaminer C og E for at fugtige og forbedre hudens klarhed og udstråling.

Image
Image

Peter Thomas Roth blander den vitamin C-rige amasoniske bær kendt som Camu Camu med korrigering af hud, solcreme, belysning og dækning i sin CC Eye Correcting Concealer, der lancerer i april. Og L'Oréal Paris Synlig Lift CC Eye Concealer indeholder en kølervalsballapplikator, der virker med lysende pigmenter for at lyse øjnene. Øjekategorien bryder i sømme med nye lanceringer. Olay har lige tilføjet Total Effects Dark Circle, der minimerer CC Cream med jernoxider og en automatisk blandingsbørste samt Eye Brightening CC Cream med vitamin B5 og niacinamid til sin produktlinje. Og der er mere! Læger Formel slutter med ladningen med Super CC + Concealer SPF 30, der korrigerer med gule, grønne og rosa pigmenter, samtidig med at de giver anti-aging fordele med milde alfa hydroxy syrer og en lysende komponent, som mærket hævder tester mere effektivt end kojic acid. Endelig bringer StriVectin samme Nia-114 molekyle teknologi, som er i dens læbefarver ovenfor til sin kliniske korrigerende anti-aging eye illuminator, også. Du kan bruge staven i andre mørke områder af ansigtet, der har brug for udstråling, som i de indre hjørner af øjnene og rundt om næsen. OK, vi giver os i BB, Scotty!

Populært emne.