6 Spring Makeup Regler at bryde

6 Spring Makeup Regler at bryde
6 Spring Makeup Regler at bryde
Anonim

Gamle regel: Gå lyst eller gå hjemNy skole: Favn din mørke (er) sideForårslipfarve betyder normalt blanke nuancer som koral, lyserød og 2014's standout-stjerne, mandarin. Men en dybere nuance kan se smukke ud, når temperaturen begynder at stige. Tilfælde i punkt: Nicole Millers forår 2014-show, hvor modeller spillede en smuk bærlæbe og Helmut Lang, hvor en crimson mund var dagens orden. "Poppy eller fuchsia nuancer fungerer godt på bronzed hud, men hvis du vil bryde reglerne, gå i den modsatte retning", siger New York City makeup artist Carmindy. "Hold din hud beskyttet med solcreme og gå til en dybere læbe." Prøv crimson eller bær, hvis du har en retfærdig til medium hud, og granat, chokolade eller merlot, hvis du har mørkere hud. "Bare sørg for at vælge en formel, der er ren og fugtgivende," siger Carmindy. "Tørre, uigennemsigtige formler kan se for alvorlige ud."Prøve:Aveda Nourish-Mint Sheer Mineral Lip Farve i Sheer Muscadine ($ 16) en hydratiserende formel med plante- og frugtvoks, der hjælper med at blødgøre læbe linjer, i en smuk ren rødvinsklud. Laura Geller Love Me Dew Fugtgivende Lipcrayon i Plum Freeze ($ 16 ). Denne supersize blyant føles som en balsam, men giver læber en flot farveudbetaling, med E-vitamin til fugt og en lige-blankt nok plumfarve.

Image
Image

Gamle regel: Gå let på øjneneNy skole: Røg det opNår modeller går i springbaner, lænker deres låg og vipper normalt mere mod diskret end i dit ansigt. Men på Jill Stuarts Spring 2014-show brød makeup artist Aaron de Mey smukt reglerne og skabte et røgfyldt øje inspireret af "rockstjerner" kærester. "Hans ene koncession til foråret: Et snev af skinnende sølvskygge på indersiden. Få udseendet ved at forene dine øverste og nederste låg (herunder vandlinjen) med sort blyant, udtværet kulskygge på dine låg og dernæst sølvskygge på dine indvendige hjørner. Afslut ved at belægge dine øverste vipper med sort mascara. (Rock star kæreste helt valgfrit.)Prøve:L'Oréal Paris Silkissime Eyeliner af Infallible in Black ($ 9), en trækfri blyant, der lever op til sin "designet til at glide på som silke" marketing hype. Og fordi det er en slidstærkt formel, er det et godt valg for at forene vandløbsområdet, der er let at smelte. 'Paris Paris Infallible Eye Shadow i Silver Sky ($ 8). Støv en smidge af denne sølvskygge i dine indvendige hjørner for at oplyse et røget øje. Perfekt til spring.Sephora Collection Outrageous Volume Mascara i Sort ($ 15). Det sidste skridt til enhver røget øje: sort mascara. Denne formel har hyaluronsyre for at hjælpe med at holde vipper betinget.

Image
Image

Gamle regel: Skift til pasteller Ny skole: Deltag i flådenEn skimrende creme skygge i en dyb marineblå ser frisk og uventet til foråret. Tænk ocean-at-night frem for påskeæg. "Forbered dine låg med et lille pulver, før du påfører din creme skygge, og anbring det på låget og under din nedre lashline kun", siger Carmindy. "Ikke i krøllet, som kan blive rodet." Derefter blandes en pulverskygge i en stadig svagere lysere blåblå ind i krøllet og anbringer højlys under dine pander og i dine indre hjørner.Prøve:Shiseido Shimmering Cream Eye Color i Nightfall ($ 25), en smuk dyb blå, der er let at smudge på med en fingertip eller en skygge børste. Blå øjne på prisen Eyeshadow Chubby i Dark Side of the Blue ($ 8), en parabenfri formel i en no-sharpening-required jumbo pencil. For en ren applikation, rør fingerspidsen over blyanten og let klapp på lids.Carmindy & Co. Carmindizing Highlighter Duo i Ethereal ($ 27). Den ene halvdel er en cremehæfter og den anden halvdel er et pulver. Vi kan lide at anvende cremen til pandebenet og pulveret til de indvendige hjørner.

Image
Image

Gamle regel: Gå væk fra fundamentetNy skole: Vær et ess af baseBrugt til at være makeup kunstnere anbefalede ditching fundament i løbet af foråret og sommermånederne og handel ned til en tonet fugtighedscreme. Men nu er der et væld af nye højdækningsformler, der ser ud og føles superlys og åndbar. Så hvis du foretrækker dækning af fundament, er der ikke behov for at skifte til formler med mindre oomph, når vejret opvarmes. Påfør med fingrene for størst mulig dækning, eller prøv Carmindys trick: "Forbered en svamp med primer eller fugtighedscreme og brug det til at blande på dit fundament," siger hun.Prøve:Becca Ultimate Coverage Complexion Cream ($ 44). Denne fulddækningsformel er stærkt koncentreret, så du har brug for et meget mindre beløb, end du ville med et traditionelt fundament. Vi elsker, at det kommer i en række nuancer til hver skinton, fra superlys porslin til dyb cocoa.Eve Lom Natural Radiance Mineral Powder Foundation ($ 50). Hvis du foretrækker en pulverlak, introducerer kult U.K.-hudplejemærket et vægtløst mineralfundament med lysreflekterende ametyst, rubin og rosenkvartspartikler for at belyse huden og udviske ufuldkommenheder.

Image
Image

Gamle regel: Sig hej til skimringNy skole: Mød matteForårsblushes og bronzers har normalt mere glimmer end et Broadway-show, men et par nye forårstilbud viser, hvor frisk og smuk en modig kind kan være. "Nogle områder i ansigtet har brug for en glød, men det skal ikke altid være din rødme eller bronzer", siger Carmindy."Det er blødt og romantisk at lave en modig kind, og ikke så typisk." Bonus: Hvis du kæmper med store porer eller olieagtig hud, kan en ikke-skinnende kind gøre underværker. Den matte finish nedviser porer og hjælper med at holde olie i tjek.Prøve:Nars Matte Mulitple i Cappadoce ($ 39). Denne matte gyldne bronze virker på en række skinnetoner. Påfør det lige fra røret for mere indflydelse, eller dæmp fingerspidserne og dab på for en sheere effect.Palladio Herbal Matte Blush i Berry Pink ($ 7). Denne smukke pink er på den kølige side, så den passer perfekt sammen med en bærlæbe. Kaolin ler og zinkoxid giver en frisk mat finish, mens kamille ekstrakt tilføjer et antioxidant boost.

Image
Image

Den gamle regel: Neutraler på negle, brights på tæerDen nye skole: Spil bluesVisst, balletrosa negle og kirsebærrøde tånegle ser smukke ud - vi siger ikke, at de ikke gør det. Men hvorfor ikke bryde reglerne og prøv noget lidt mere opmærksomhed - at komme i foråret? "Jeg synes, det er dejligt ikke at følge det typiske script med at bruge lyse farver på negle og mørkere farver på tæer", siger New York City manicuristen Jin Soon Choi. "Prøv en mørkere nuance på dine fingernegle og en lys farve på dine tæer, bare for at have det sjovt og blande ting lidt op." Farvet klogt, hun foreslår at bryde den typiske forårsmuld og prøve smukke nuancer som hvid, blå eller metallisk turkis. Forskellige? Yep. Gorgeous? Absolut.Prøve:Jin snart Kookie White ($ 18). Handel din sædvanlige rene rosa til denne superchicke hvid med hints af blåt og gråt. Det er 5-frie (ikke kun 3-frie), så dine negle vil takke. Butter London i Airy Fairy ($ 15), en mellemstor metallisk turkis, der supplerer enhver hudtone fra lige til mørkt.

Image
Image

Populært emne.