Spis som en træner: Kira Stokes

Spis som en træner: Kira Stokes
Spis som en træner: Kira Stokes
Anonim

Det er ingen overraskelse, at celebrity træner Kira Stokes lever og trækker vejret - jeg mener, se på disse muskler! Stokes har pisket organer i sund og smuk form i 16 år og klarer sig klart hvad hun prædiker. Men hun forstår også, hvor vigtigt det er at ofte brænde din krop for at give dig energi til at komme igennem hårde træningsproblemer, såvel som den daglige liv. Hun gør det ved græsning. "Jeg holder mit stofskifte omdannet hele dagen og aldrig forlade mit hus uforberedt," siger hun. "Jeg er fuldt udstyret med sunde muligheder for at få mig igennem dagen. Forberedelse er nøglen til at holde styr på madvalg, ligesom at have en plan for din træning er afgørende for at opfylde dine fitnessmål. " Her er de sunde snacks og fødevarer, som Stokes når frem til i løbet af en dag:

Image
Image

Morgenmad Snack # 1: Kaffe, Stålskåret Havregryn, Almond og Hardkogt ÆgStokes 'morgener slukker, mens de fleste af os stadig sover, normalt omkring kl. 4:45 eller 5:00. Efter at have fanget en kop kaffe hopper hun på sin Cybex Arc Trainer cross-training cardio maskine hjemme, selvom det er en hurtig halv time for at få blodet til at strømme og hendes energi op for dagen fremover. "Dette er ikke min træning for dagen, men en måde for mig at vågne op i mit sind og krop," siger hun. "Forreste ende af min dag er mere carb tung end enden, som jeg har brug for, at energikulverne giver til brændstof min actionfyldte dag, "siger hun. "Jeg stagnerede normalt min metabolisme hvert 90 minutter til 2 timer om dagen, ofte med Trader Joe's stålskåret havregryn og en håndfuld mandler efter min hurtige kardio-session. Jeg vil også feast på min heltid perfekte protein-til-carb forhold snack: to hårdkogt æg, med eller uden æggeblomme og en hummus. Det er som et sundt deviled æg! "

Image
Image

Morgenmad Snack # 2: Quinoa Med Grøntsager og KyllingEfter træning af klienter og coaching atleter gennem flere sved-gennemblødte Stoked Series klasser, er det tid til at køre op igen. "Jeg sørger for, at jeg aldrig kommer til det punkt, hvor jeg sulter," siger hun. Mellem klienter smager hun typisk på en blanding af quinoa eller farro, blandede grøntsager og kylling, som hun bringer med hende i en frokostpose med ispakker.

Image
Image

Morgenmad Snack # 3: Protein Bar eller Vegetar SushiNår Stokes får en anden pause mellem klasser, får hun fat i en proteinerig chokoladekagedej Quest Bar. "Det er den nemmeste ting at nippe på, når overgangen fra en træning til en anden," siger hun. "Hvis jeg har mere end to minutter mellem klasser, kan jeg have en stash vegetarisk quinoa sushi fra Organic Pharmer-min gå til etablering for sund billetpris i Westchester, N.Y.-som en greb og gå mulighed," siger hun. "Portion kontrol er nøgle. Jeg overvejer aldrig, hvad jeg spiser et 'måltid' men snarere en 'nosh' på omkring 150-200 kalorier. "

Image
Image

Frokost: Hakkede Kale Salat Med Grøntsager og KyllingStokes får normalt en pause omkring kl. 12.15 efter hendes morgen klienter og klasser. "Dette er, når jeg forkæler min yndlingshakket salat: Kale, agurker, broccoli, edamam, avocado, asparges, kylling og hårdkogte æg", siger hun. Men hun polerer ikke alt sammen: "Jeg er sjældent medlem af den rene pladeklub," siger hun, "sparer ofte lidt af min frokost som en snack til aftenen."

Image
Image

Pre-Workout Snack: Granny Smith Apple med Almond ButterOmkring kl. 15.15 går Stokes tilbage til træningskunder eller tager sig af forretninger (retur e-mails, telefonopkald, skrivning). Før hendes egen træning omkring kl. 15.00 - var alle disse træningssessioner og klasser ikke nok! - De tager ofte et Granny Smith-æble med et dråbe mandelsmør. "Dette er en pick-up til min træning, som varierer fra dag til dag, men inkluderer altid intens cardio i form af løb, plyometrics, hoppetov og cykling samt seriøs resultatstyret styrketræning. Høj intensitet træning for en højintensiv træner! "

Image
Image

Post-Workout Snack: Protein ShakeEfter sin personlige sved session er Stokes religiøs om at give hendes krop med genopretningsbrændstof i form af et protein shake. "En protein shake leverer hurtigt nødvendige næringsstoffer til dine muskler for at hjælpe med i genopbygningen," siger hun. Stokes er fan af både Vega Sport Performance Protein Powder og et nyt plantebaseret proteinpulver på markedet, Ojio Sport. "Jeg kombinerer mit valgfri pulver - chokolade eller vanilje - med en base af usødet vanilje mandelmælk, vand og is; et par jordbær; en håndfuld hindbær (eller halvdelen af en banan, hvis jeg føler jeg har brug for mere kalium); og en scoop af Ojio Greens Phytonutrient Enhancer, "siger hun.

Image
Image

Middag: Ægget Hvid Omelet Med GrøntsagerStokes slutter sædvanligvis sin endorfinfyldte dag undervisning to eller tre mere Stoked Series træning fra 6-8: 30 pm. Når hun er hjemme, nibbler hun på en lille æggehvide omelet med broccoli, spinat og asparges. "Jeg er en stor morgenmad til aftensmad," siger hun - eller et lille stykke grillet kylling og grøntsager. "Det er normalt temmelig sent, så jeg er forsigtig med at spise" middag som en pauper "og" morgenmad som en konge "- eller i mit tilfælde tre unikke morgenmadsmad."

Populært emne.