Gør og don'ts af shimmer for hver hudtype

Gør og don'ts af shimmer for hver hudtype
Gør og don'ts af shimmer for hver hudtype
Anonim

Efter at have varet op for denne alt for lange og elendighedsfremkaldende vinter, er vi klar til at gøre alt, hvad der kræves for at omdanne fra pasty til glødende. Makeup kan give en stor hjælp, når det kommer til lysstyrke, men det kan også gøre opmærksom på eventuelle fejl. At vide, hvilken formel der skal anvendes, og hvor vil du hjælpe dig med at se lys og levende, uanset hudtype. Hej, forår, lad os gøre det her. Universal TipBlair Patterson, direktør for Global Makeup Artistry for Estée Lauder siger stort set alle, der kan drage nytte af et strejf af highlighter på højeste del af kindbenet .

Image
Image

Hvis du er olieagtig eller kombinationDO støv gennemskinneligt pulver kun på områder, der har tendens til at blive skinnende (ikke alle, da pulver kan fremhæve tørrefladerne) for at absorbere olie, inden de går ind i highlighteren, siger makeup kunstner Emily Kate Warren.MÅ IKKE Vælg en cremet highlighter. Warren foreslår en tørrør, fløjlsagtig formel, som Dermalogica SkinPerfect Primer SPF 30, som hun hævder er den perfekte kombination af glans og højdepunkt.DO husk at placering er nøglen når det kommer til at fremhæve hudens glød, siger Jo Levy, direktør for kunst og uddannelse til Rouge Bunny Rouge. Hun foreslår at anvende et pulver eller oliefri, letvægtsvæske eller gel kun på de øjehårede høje dele og i de indre hjørner af øjnene.MÅ IKKE placere højdepunktet på midten af næsen eller æblerne i kinderne, for det vil bare understrege forstørrede porer.

Image
Image

Hvis du er tørDO Vælg en cremet, hydratiserende formel, siger kendte makeup-kunstner Joanna Schlip. Hun siger, at et fugtgivende over-over-produkt, som Physicians Formula Bronze Booster Glow-Boosting BB Cream SPF 20, vil give en strålende glød uden accentuerende flaky bits.MÅ IKKE Vær bange for at blande et par forskellige produkter sammen for en perfekt lysende finish. Patterson kan lide at anvende creme rødme og Estée Lauder Advanced Night Repair Synkroniseret Recovery Complex II oven på kinden, over rødmen, "for ekstra fugt og lysstyrke", siger han.DO Bland et par dråber flydende highlighter (prøv Revlon Photoready Skinlights) i din almindelige fugtighedscreme; Levy siger, at dette vil give all-over, strålende finish, mens diffusere linjer og pigmentering problemer.

Image
Image

Hvis du har fine linjer omkring dine øjneDO forbered øjenområdet med et specialiseret produkt, som Clarins Instant Smooth Perfecting Touch, for at udglatte tekstur og forhindre sminke fra at slå sig ned i fine linjer og få dem til at fremstå mere fremtrædende.MÅ IKKE Anvend højlys til de rynkegodsede yderområder - det vil bare fremhæve dem mere.DO placere en lysende creme på pandebenene og de indvendige hjørner af øjnene for at lyse og belyse. Vi kan lide Benefit Cosmetics Watt's Up! Soft Focus Highlighter For Face.

Image
Image

Hvis du har acneDO Vælg formler, der vil hjælpe, ikke ondt, din hud. Levy antyder en mineralbaseret væske eller pulverhøjttaler, fordi den ikke vil tilstoppe porer eller forværre teksturproblemer, såsom eksisterende brud eller lunger fra svær acne. Prøv Jane Iredale Quad Bronzer.MÅ IKKE Nogensinde lægge nogen form for lysende creme over blød, ujævn hud. "Målet med fremhævning er at diffunde lys og skabe en glød uden at være opmærksom på eventuelle mangler," siger Schlip. "Hvis acne er flad, fortsæt som normalt. Hvis de er oprejst, undgå dette område helt. "DO Vælg passende undertoner. Schlip kan lide nuancer i den neutrale til gyldne kategori (som hvidguld) til acne-udsat hud, da pinks har tendens til at fremhæve rødme. Påfør på højebenene eller over øjenlågens høje sider for at gøre øjnene lyse.

Populært emne.