Bronzers, der ser strålende og naturlige ikke falske og beskidte

Bronzers, der ser strålende og naturlige ikke falske og beskidte
Bronzers, der ser strålende og naturlige ikke falske og beskidte
Anonim
Image
Image

I årevis har bronzer været makeup tasken go-to for faking en solskinnet glød. Et par swipes over ansigtet tilføjer en vask af farve, og i nogle formler glænder glimmende, uden sundhedsrisiko for en solbrun. Nu er bronzere ikke længere dine standardbagte pulvere og faste pigmenter, som du slår på med en kabuki børste.

Med naturlige eller "nej-makeup" makeup stjæler skønhedslyset i disse dage har der været en stærkere vægt på klar, frisk hud. Og bronzere, som mange fonde, er begyndt at blive mere hudvenlige til bedre at smelte hudpleje og makeup i en.

Betydningen af sund hud er mere anerkendt nu end nogensinde før, siger kendte makeup kunstner Celeste Duquesne. "Som gør mig glad, for som smink artist er min filosofi, at huden kommer først og derefter farve. Så nu tilføjer flere mærker peptider, firmaer osv. For at tilføje den sunde glød. "

QUIZ: Gør du nok til at forhindre solskader?

Udover at indeholde hudforbedrende ingredienser, der hævder at hydrere, bekæmpe skade og endog anti-alder, er de nye væske- og serumformler mere alsidige end nogensinde.

"Jeg elsker dem," siger Duquesne. "Hovedsagelig fordi de ser mere naturlige ud, giver de denne lysende glød til ansigtet." Hendes yndlingsmåde til at bruge dem er ved at tilføje en dråbe eller to til fundament for at lette det lidt op og skabe et blødt, babyhudet look.

Til fremhævning foreslår hun at bruge en flad fundamentbørste til let at trykke på en lysende bronzer til de høje punkter i ansigtet: toppen af kindbenet, næsebroen og et strejf på den øverste læbestift. "Fundamentbørsten hjælper med at undgå at flytte dit fundament." Du kan også bruge dine fingre, men sørg for at trykke på i stedet for at gnide.

Tjek vores yndlings nye og innovative bronzingpigmenter, serum og belysningsartikler samt ansøgningstips for at få den perfekte glød.

Populært emne.