11 kvinder, der ikke bærer makeup men stadig føler sig smukt

11 kvinder, der ikke bærer makeup men stadig føler sig smukt
11 kvinder, der ikke bærer makeup men stadig føler sig smukt
Anonim

Her på YouBeauty vi elsker makeup. Vi undervurderer aldrig den dristige læns tillidstyreffekt, vi elsker, når kvinder udtrykker deres personlighed gennem makeup og er uendeligt fascineret af videnskab, der viser, hvorfor makeup virker, og hvordan det får kvinder til at se yngre ud.

MEN. Vi tror bestemt ikke, at nogen har at bære sminke. Kvinder har travlt, selvsikker og har mange prioriteter, og vi forstår helt den nye heralding af no-makeup-bevægelsen. Hvis du ikke vil have makeup, hvorfor skal du? Gør det der gør du Føl dig smuk, og vær ikke bange for at lade din nej-makeup-flag flyve. Leandra Medine (fra "Man Repeller" -bloggen) for nylig tæve nogen, der kaldte hende grimt i en post med titlen "Hvorfor jeg ikke bærer makeup." Berømtheder som Gwyneth Paltrow og Beyoncé har taget for at udstationere bare-faced selfies. Og selv nogle bruder-kvinder, der ikke er almindeligt kendt for at omfavne subtilitet, er at gå på makeup på deres store dag. Vi vendte os til vores læsere og spurgte, går du sminkefri? Og hvordan får du det til at føle sig smukt? Læs nedenfor for at høre virkelige kvinder, der ikke tror, at makeup er nødvendigt for skønhed, og vær venlig at dele dine egne følelser om makeup i kommentarerne eller i vores community-no-makeup-tråd.

YouBeauty læser historier: Jeg bærer sjældent daglig makeup, men jeg er besat med god hudpleje, så jeg tror jeg kan komme væk med det. Jeg kan ikke lide iført mascara fordi jeg elsker den friske, Downton Abbey-følelse af et blotte øje. (Mascara blev ikke opfundet da!) -YouBeauty Executive Editor Courtney DunlopSom en teenagere eksperimenterede jeg med mange sminkeudseende. De fik mig til at ligne enten en circus klovn eller som om jeg var fornærmende drakroner over hele verden. Mit eksperiment fortsatte, og jeg fandt i min sene tyverne, at mindre var mere. Ved 30 år blev jeg en hudplejevirksomhed og har været naturlig siden da. Makeup får min hud til at blive fængslet.

Gør makeup-mindre giver frihed, hvilket er skønhed.-YouBeauty læser ZenwomanJeg kom virkelig aldrig ind i makeup, da jeg var yngre. Jeg har altid identificeret det med phoniness. Jeg plejede med lejlighedsvis at lægge på billig / lånt mascara og læbestift før jeg gik ud på en lørdag aften, og for at være ærlig gjorde det mig altid specielt. Men den næste dag følte jeg mig lige så behagelig, om ikke mere, som det normale naturlige selv. Nu hvor jeg er voksen og mere samvittighedsfuld over hvad jeg spiser og finder anvendelse på min krop, har tanken om at tilføje lag af nonsens til at føle sig lidt smukkere bare ikke fornuftigt for mig.

Og mere smuk til hvem? Jeg tror (jeg håber) Jeg kan være en smuk person på andre måder. Så selvom jeg til tider skamme-spiral over min splotchy, ujævn hud, kan jeg godt give mit min ruddy ansigt kredit for at være fri for dyre kemikalier, mineraler, pigmenter og dyrevelfærd. Det er lige sådan, jeg ser!YouBeauty læser LauraMin mor havde aldrig virkelig makeup, så det var normen for mig.

Hun bar det ved særlige lejligheder, hvilket er præcis hvad jeg gør nu. Jeg har altid været meget behagelig i min egen hud, og jeg føler mig temmelig de fleste dage (jeg tror hver dag er bare et urealistisk mål). Der er bestemt gange jeg misundner, hvad nogle piger kan gøre med makeup, men ikke nok til at få mig til at tro, det er en nødvendighed for hver dag. Jeg tænker på makeup på samme måde som jeg tænker på at få alle klædt på at gå til en fancy begivenhed eller nat ud: Det er en masse indsats, men nogle gange gør jeg det og virkelig nyder det.

De fleste dage jeg omfavner at være ret simple.-YouBeauty læser DanaJeg har aldrig haft en interesse i makeup. Som barn forsøgte jeg det, men det var bare ikke rigtig godt. Jeg har klar hud og et smukt ansigt - jeg føler bare ikke, som om der er brug for makeup. Jeg har som voksen lader en ven tale mig ind i at gå til makeovers, men jeg kunne kun tænke på hele tiden, var PLEASE ikke lægge en anden ting på mit ansigt, og efterfølgende kunne jeg ikke lide at det ikke lignede mig. Jeg ser kvinder lavet og elsker den måde det ser på dem, men det er ikke for mig. Jeg elsker mig naturligt!YouBeauty læser LatoyaSDa jeg var teenagere i 1980'erne, bar jeg rødme, lipglans og øjenskygge.

Jeg bar aldrig mascara fordi jeg havde hårde kontakter. Det er ikke en god kombination. Jeg har aldrig båret pulver eller fundament. Det følte mig grovt. Jeg har god hud. Jeg har aldrig haft acne. Da jeg gik på college, havde jeg ikke penge til makeup, så jeg stoppede med at bære den. Jeg startede aldrig igen. Jeg er nu 47.-YouBeauty læser margot annJeg plejede at bære sminke hver dag, før jeg begyndte at indse, at jeg følte mig virkelig ubehagelig ude i offentligheden - selv i skole eller købmand - uden det, og så begyndte jeg at bære mindre og mindre.

Først havde jeg hadet det, men efter et stykke tid blev jeg vant til at have noget fundament og kun en lille smule øjenskygge og mascara, og nu er det mest, jeg nogensinde har på, en lille smule tonet læbebalsam. Jeg indså, at før jeg havde på makeup, fordi jeg ønskede, at folk skulle tro, jeg var smuk, ikke fordi jeg følte mig bedre med det, så nu elsker jeg følelsen af at være behagelig i min egen hud og vide, at hvis nogen synes jeg ser godt ud, det skyldes ikke en maske, jeg lægger på mit ansigt hver dag.-YouBeauty Reader sb2 Makeup-fri får mig til at føle mig sikker på mit udvendige, at jeg ikke dækker mine fejl og alligevel accepterer folk mig stadig for, hvem jeg er.Det eneste jeg hader om at være makeup-fri er min skinnende pande. Når jeg går ud af huset, sørger jeg for at klappe det med løst pulver i toilettet.YouBeauty læser MonalisapisaJeg er 25 og går regelmæssigt uden sminke! Det startede som dårlig tidsledelse, men så indså jeg, at min hud var taknemmelig for pusten.

Nu går jeg sminkefri mindst tre dage om ugen.YouBeauty læser AlexJCJeg ærligvis kun bærer makeup, når jeg har en særlig lejlighed. Min følsom hud og mangel på tålmodighed holder mig fra at skulle bære den. Jeg har haft det professionelt i fortiden, og det fik mig til at se godt ud, men jeg føler, at det ikke er, jeg virkelig er; sådan som at lyveYouBeauty læser GEEGGJeg bruger kun makeup ved særlige lejligheder.

Jeg har aldrig følt behovet for at bære det, og nu har jeg ikke tid, så det er ikke et problem for mig. Men jeg er sikker på, at hvis jeg bar makeup ville det være at "skjule" mit ansigt og forsøge at få andre til at tro, jeg er smukkere, hvilket ville være forfærdeligt for mit selvbillede. Jeg tror ikke at have på makeup hjælper dig med at acceptere din rigtige naturlige skønhed bedre og gøre dig i stand til at føle dig godt tilpas med dig hele tiden.-YouBeauty læser microimperium

Populært emne.